- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 34
Aynen Allah esirgesin yicek lokmalari var ise cnmHaklısın işte bende bu yüzden istemedim ama ne yapayım rabbim esirgesin biz neler çektik kimse bilmiyor o yüzden kimsenin umurunda değil her lafı söylüyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Allah esirgesin yicek lokmalari var ise cnmHaklısın işte bende bu yüzden istemedim ama ne yapayım rabbim esirgesin biz neler çektik kimse bilmiyor o yüzden kimsenin umurunda değil her lafı söylüyorlar
Bebek arabasina baktım ne kadar pahalı yaaaAynen Allah esirgesin yicek lokmalari var ise cnm
Hersey çok pahalı valla gittikçe de pahalancak erkende daha onlar için 20 haftaları bı görsek kısmetse yavaştan alsak iyiBebek arabasina baktım ne kadar pahalı yaaa
Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Kiloları az küvöze alırlar diye endişe ediyorum ilk muayeneye girdiğimde daha erken 2 haftamız var dedi , nst sancı çıkınca haftayı görürsek daha ne dedi . İster istemez endişeleniyor insan
5.haftada başlamisti 14 e kadar devam etti ama hafifti bulantilarim. Son haftalarda sadece açken bulantim oluyor, istifraya kadar zorlamiyor şükür..Gösterir inşallah annesi
Mide bulantilarin bitti mi tamamen cnm?
Benmde hafif fazlaydı zaman zaman siddetlense de artık hafifliyor gibi dediğin gibi açlık bide çok su içinde istiğfar ettiriyor okadar bakalim5.haftada başlamisti 14 e kadar devam etti ama hafifti bulantilarim. Son haftalarda sadece açken bulantim oluyor, istifraya kadar zorlamiyor şükür..
Yeter ki sağlıklı olsunlarda küvözde olsa sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle Güzel dileklerin için teşekkürler canımm .Çok teşekkür ederim
Canım benim de en büyük endişem oydu, insallah seninkiler 37 yi bekler öyle gelir ama küvöz de çok korkutucu bi yer değilmiş. Benim oğullarımdan birini çıkardılar 8. Günde, diğerini de bu hafta sonu çıkması bekleniyor. Öyle güzel bakıyorlar ki orda kilosu az olsa da çok güzel toparlıyor bebekler.
Genelde sola dönüyorum arada sağa dönüyorum yapçak birşey yok canım sırt üstü yatmıyorum çünkü.Kızlar merhaba nasılsınız? Biz çok şükür iyiyiz uyku bastırdı bu aralar , deli gibi uyuyorum. Sanırım uykusuz kalacağım geceler için Allah tarafından oluyor böyle
Size sormak istediğim bir soru var , sağa dönsem soldaki bebek sivriliyor, ve sağdaki de tekmeliyor . Sola dönsem aynısı ne yapacağımı şaşırdım siz bununla nasıl başa çıkabiliyorsunuz?
Sağımız solumuz dolu senin bebişlerde çok sivriliyormuGenelde sola dönüyorum arada sağa dönüyorum yapçak birşey yok canım sırt üstü yatmıyorum çünkü.
Evet canım bazen otururken ikisi aynı anda kubbe gibi oluyor karnım kareleşti diyorumSağımız solumuz dolu senin bebişlerde çok sivriliyormu
Başlarda tedirgin oluyordum sanırım artık mutlu oluyorum o hallerindenEvet canım bazen otururken ikisi aynı anda kubbe gibi oluyor karnım kareleşti diyorum
Bende ya konuşuyorum hemen onlarlaBaşlarda tedirgin oluyordum sanırım artık mutlu oluyorum o hallerinden
gebelik öncesi adet tarihlerinde ya da yakın tarihlerde adet ağrısı normal diyorlar genelde ama sancı bilemeyeceğim. benim genel olarak sancılı geçti gebeliğim. bi doktorunuza sorun yine de.Kızlar adet agriniz gibi sanciniz oldu mu öyle siddetli degil hani olmadan önce hafif bi agri tarzi olur ya 2 gün üst üste oyle bi agrim oldu bugün yok. Şu an 24+5 haftaligim.
Bi de gogüs kalkani hakkinda ne düsunüyoraunuz kullanan var mi ben almayi dusunuyorum ilk gebeligimde goguslerim cok yara olmustu lansinoh gogüs ucu kremi zerre fayda etmemisti. Insallah kalkan alirsam belki rahat ederim diye dusunuyorum.
6. Haftamda birinin kalp atışını duymuştum diğer kese boş denildi , 1 haftaya kaybolur dedi doktor . 7 . Haftanın ortasında gittiğimde kalp atışını duyduk boş denilen kesenin deMerhaba arkadaşlar sata göre 6+1 deyim bugün 2. Keseyi süpriz olarak gördük daha brbek oluşmamış kaybolada bilir büyüyede bilir dedi doktor daha küçüktü diğer bebegin kalbi oluşmuş atıyor dinlemedim ama gördüm sağlıklı ama 2.. bebek geç olmuş sanırım başına gelen sağlıklı ilertleyen var mı
Evt alacagim ben de yorumlarda genelde cok iyi. Gercekten ilk dogumumda boyle biseyden haberim yoktu olsaydi mutlaka alirdim ben de cunku asiri yara olmustu gogüs uclarim.gebelik öncesi adet tarihlerinde ya da yakın tarihlerde adet ağrısı normal diyorlar genelde ama sancı bilemeyeceğim. benim genel olarak sancılı geçti gebeliğim. bi doktorunuza sorun yine de.
göğüz kalkanını kesinlikle öneriyorum, ben çok faydasını gördüm. hem kıyafete temas etmiyorsunuz rahat oluyor hem de her zaman ikisini birlikte emziremediğim zamanlarda diğerine kalkanı takıyorum o arada süt birikiyor ve onu şırıngayla çekip dolaba koyuyorum. ilk zamanlar doğrudan şırıngayla veriyordum bir de aralarda.
Çok Teşekkür ederim :)6. Haftamda birinin kalp atışını duymuştum diğer kese boş denildi , 1 haftaya kaybolur dedi doktor . 7 . Haftanın ortasında gittiğimde kalp atışını duyduk boş denilen kesenin de