- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
Kaç haftaliksin canimGözünüz aydınhep güzel günlerini görün insallah
Evet bu hafta özellikle karnımın altında ve çatımda ağrı oluyor özellikle gece bu saatler zor geçiyor karnım çok şişiyor yatsam sağdan sola dönerken ağrım oluyor ama şükür yine de çoğu gitti azı kaldı
Benim beylerin bugün kontrolü vardı 2 si de baş pozisyona girmiş böyle devam ederse, herşey de yolunda giderse ben bi normal şansımı deneyeceğim insallah ama benim ikinci doğumum olacak kısmetse. ikinci doğumlar genelde daha hızlı olduğundan biraz daha rahatım. İkisi de dönmezse yapacak birşey yok herşey kısmet benim kızım 39+3 te doğum pozisyonuna girmişti öncesinde hep dönüyordu.
Amin canım benim hiç birşey almadim daha sen neler aldınCanın ne isterse ye hiç tereddüt etme , iştah süreci de çok sürmüyor zatentadını çıkar Aminn cümlemizi inşallah
Ben büyük eşyaların hepsini aldım sadece kıyafet kaldıAmin canım benim hiç birşey almadim daha sen neler aldın
Ben beşik konusunda çok kararsızım ne alacağımı halen bilmiyorumBen büyük eşyaların hepsini aldım sadece kıyafet kaldıonlarda alıyoruz ufak tefek
Evinin durumuna , ve sana uygun olan nasılsa öyle bir beşik tercih et bence . Bebekler uyum sağlıyorlar her türlü zatenBen beşik konusunda çok kararsızım ne alacağımı halen bilmiyorumşimdi neler almalıyım artık başlamak lazım yavasdan
Teşekkür ederim kuzum çok sağolEvinin durumuna , ve sana uygun olan nasılsa öyle bir beşik tercih et bence . Bebekler uyum sağlıyorlar her türlü zatenama tek beşikte ikisini yatırma durumunu çevremde uygulayan oldu çok memnun değildi . Biri hasta olunca diğerini sakınmak istiyorsun , ve ya biri uyurken diğeri uyanıyor onu sallarken uyuyan rahatsız oluyormuş öyle demişti . Ben o nedenle ayrı ayrı tercih ettim . Sende araştır bak hangisi kafana yatarsa Bebek arabasını Prego İbiza aldım yan yana olanı tercih etmedim memnun kalan çok olmuş onu da bir araştır canım
Normal gayet canımEvet kız erkek farkı oluyormuş , erkek daha iri oluyormuş genelde de kıza göre kemik yapısı gereği böyle olur dedi ama , insan yinede endişe ediyor1200 kız , 1500 erkek arada 300 gram fark var yani
Aynen az kaldı Allah’ın izniyle normal bu ağrılar iki can taşımak kolay değilGözünüz aydınhep güzel günlerini görün insallah
Evet bu hafta özellikle karnımın altında ve çatımda ağrı oluyor özellikle gece bu saatler zor geçiyor karnım çok şişiyor yatsam sağdan sola dönerken ağrım oluyor ama şükür yine de çoğu gitti azı kaldı
Benim beylerin bugün kontrolü vardı 2 si de baş pozisyona girmiş böyle devam ederse, herşey de yolunda giderse ben bi normal şansımı deneyeceğim insallah ama benim ikinci doğumum olacak kısmetse. ikinci doğumlar genelde daha hızlı olduğundan biraz daha rahatım. İkisi de dönmezse yapacak birşey yok herşey kısmet benim kızım 39+3 te doğum pozisyonuna girmişti öncesinde hep dönüyordu.
Rabbim iyilik versin kuzum inşallah bende iyiyim bulantilarim şükür azladi diyebilirim ikisde erkek dedi 16 haftalık olduk
Canım fark oluyor muhakkak. %25 i geçmemesi gerek demişti doktor. Kaç kilo çıktılar senin en son? Benim bir ara fark vardı ama geçen hafta 1070-1090gramlardı. Kız erkek farkı da oluyordur ama benim ikiside erkek .
Evet kız erkek farkı oluyormuş , erkek daha iri oluyormuş genelde de kıza göre kemik yapısı gereği böyle olur dedi ama , insan yinede endişe ediyor1200 kız , 1500 erkek arada 300 gram fark var yani
Kaç haftaliksin canim
Ya maşallah ne güzel halen prilam kullanıyorum ona rağmen kusmalrim çok yavaş yavaş geçiyor ilk gebelikmi acaba karnınız çok ciktimiOy maşallah benimkiler de erkekdizlerin tek yumurta mı çift mi? sutlaacc maşallah cok güzel kapatmıslar arayı benim de bi ara %23 tü bugün %11 çıktı çok şükür 200 gram fark var sadece.
Evet erkek bebeğin daha kilolu olması normal. Haftaları nasıl peki bebişlerin arada fark olsa bile başka parametrelere de bakıyor bebeğin haftasına göre durumu nasıl, gitgide artıyor mu azalıyor mu, bebeklerin mesane ve kalp durumları nasıl vs.
30+2 bugünbenim de bulantılarım çok fenaydı suyun bile tadı cok kötüydü, prilamla yatıp kalkıyordum. Geçti gitti o günler de şimdi yavaştan doğum konuşmaya başladık doktorla çok şükür
Ay çok zor ya bizde hala karar veremedikErkek bebek bekleyen anneler isim düşünceleriniz neler Allah aşkına biz birine koyduk diğeri için bi türlü içime sinmiyor
Bizde ne kadar kararsızlık var çok kötüAy çok zor ya bizde hala karar veremedik
Aynen ya zor erkek ismi sankiBizde ne kadar kararsızlık var çok kötü
Daha zor oluyor aklında birşeyler var mı hiçAynen ya zor erkek ismi sankibirde 2 tane
Evet beğendiklerimi not ediyorumDaha zor oluyor aklında birşeyler var mı hiç
İnanmi hiç yok bazen intenreten bakıyorum eşim begenmiyorEvet beğendiklerimi not ediyorum
Ama ya eşimle anlaşamıyoruz ya da sonradan uyumsuz geliyorsenin var mı ?
Neyse daha zaman var . Bulursunuz canımİnanmi hiç yok bazen intenreten bakıyorum eşim begenmiyor
İnsallah canım benimNeyse daha zaman var . Bulursunuz canım