2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Canım senin nasıl gidiyor? İyi misin? L a v i n
Kalbimiz birmiş canım nolsum uğraşıyorum, ben de seni merak ediyordum . Bu aralar zorlanmaya başladım depremde etkiledi baya , karnım sürekli sertleşiyor yürürken bile zorluk çekiyorum. Doktora gittim ilaç verdi damarları gevşetir karnının sertleşmesini önleyecek dedi . Bakalım inşallah işe yarar , bebekler iyiler çok şükür ki 29 hafta olduk biz 36,37 haftaları görürüz inşallah . Sen nasılsın ,nasıl gidiyor ?

İnşallah canım
Al benden de o kadar geçen hafta sertleşme çok rahatsız etti . Doktor ntsye bağladı sancı çıktı 1 gün yattım serum falan verildi ciğer geliştirici yapıldı. Şimdi iyiyim bu seferde bazen sanki alt tarafa baskı oluyor, kemiklerim ağrıyor gibi artık zorluyor herhalde yaramazlar benimde cuma 28 hafta dolacak .

Çok geçmiş olsun , şu depremler dursaydı bi kafamız rahatlayacaktı. Çok şükür halimize ama zor bir gebelik sürecinin sonlarında yaşamak çok daha tedirgin ediyor bebişler napsınlar hissediyorlar demekki , Allah’a emanetler nts bakmadı bana keşke baksaydı kafam rahatlardı aslında

Evet stresten uzak durmak lazım. Bol su içmek iyi geliyormuş canım. Birde yatıp dinlen ben 3 litre içmeye çalışıyorum bide pek ayakta kalmıyorum daha iyiym. Çalışıyor musun sen? Evdeysen rahat.

Evet stresten uzak durmak lazım. Bol su içmek iyi geliyormuş canım. Birde yatıp dinlen ben 3 litre içmeye çalışıyorum bide pek ayakta kalmıyorum daha iyiym. Çalışıyor musun sen? Evdeysen rahat.
Doğum iznine ayrıldım canım bugün , doktor bana da 3 litre iç dedi elimden geldiğince bol bol içeceğim . Allah’ın izniyle geçer bu zor günler inşallah bizim bebişlerden biri diğerine göre daha iri , erkek olan siz de durum ne aynı mı kilolar

Merhaba canım nasılsın

Canım fark oluyor muhakkak. %25 i geçmemesi gerek demişti doktor. Kaç kilo çıktılar senin en son? Benim bir ara fark vardı ama geçen hafta 1070-1090gramlardı. Kız erkek farkı da oluyordur ama benim ikiside erkek .

Oy maşallah sağlıkla sıhhatle gelişsin büyüsünler inşallah bulantılar bittiyse artık bir kaç haftaya iştahın açılır
Vallaha canım özellikle bugün açıldı sürekli birşeyler yiyorum amin canım sende sağlıkla sıhatle kucağına alırsın meleklerini belde çok ağrı oluyor gibi yuruyorum bazen

Canım fark oluyor muhakkak. %25 i geçmemesi gerek demişti doktor. Kaç kilo çıktılar senin en son? Benim bir ara fark vardı ama geçen hafta 1070-1090gramlardı. Kız erkek farkı da oluyordur ama benim ikiside erkek .
Evet kız erkek farkı oluyormuş , erkek daha iri oluyormuş genelde de kıza göre kemik yapısı gereği böyle olur dedi ama , insan yinede endişe ediyor 1200 kız , 1500 erkek arada 300 gram fark var yani

Gözünüz aydın hep güzel günlerini görün insallah
Kızlar ben 34. Haftamda dogum yaptim kasilmalarim siklasmisti karnım sertlesiyordu bebislerim 20 gunluk

Evet bu hafta özellikle karnımın altında ve çatımda ağrı oluyor özellikle gece bu saatler zor geçiyor karnım çok şişiyor yatsam sağdan sola dönerken ağrım oluyor ama şükür yine de çoğu gitti azı kaldı
Canım haftalarımız yakın . Nasıl geçiyor?
Ağrın oluyor mu bende bazen aşağı tarafa doğru ağrı olmaya başladı.

Benim beylerin bugün kontrolü vardı 2 si de baş pozisyona girmiş böyle devam ederse, herşey de yolunda giderse ben bi normal şansımı deneyeceğim insallah ama benim ikinci doğumum olacak kısmetse. ikinci doğumlar genelde daha hızlı olduğundan biraz daha rahatım. İkisi de dönmezse yapacak birşey yok herşey kısmet benim kızım 39+3 te doğum pozisyonuna girmişti öncesinde hep dönüyordu.
Normal dogum mu yaptiniz ikizlerde normal dogum yapan cok oluyormus ama ben normalden korkuyorum ya ikisi de donmezse diye

Vallaha canım özellikle bugün açıldı sürekli birşeyler yiyorum amin canım sende sağlıkla sıhatle kucağına alırsın meleklerini belde çok ağrı oluyor gibi yuruyorum bazen
Canın ne isterse ye hiç tereddüt etme , iştah süreci de çok sürmüyor zaten tadını çıkar Aminn cümlemizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…