Benimde yoğun kanamam oldu progesteron pruloton iğne vurdular başka bişey yapailmaz dediler şaşırdım siz 6 gün boyunca ne yaptılar ne ilaç verdilerBenimde ayni sekilde tek yumurta ikiziyiz. 6 gun hastanede yattim kanamadan dolayi dusuk riskimiz var cogul gebelikte dhaa cok oluyormuş kalp atislarini 5+5de duyduk ikisinide cok sukur
Sabah aksam serum yedim mide bulantisi icinde kanamam yogundu dr onlem amacli yatirdi 5 gun igne hemde progestan ilac kullandik her gun beta 2 gunde bir ultrasonla bakildik kanama azaldi mi diye kendimi iyi hissedince de ciktik hastaneden doktorum cok ilgilendi sagolsunBenimde yoğun kanamam oldu progesteron pruloton iğne vurdular başka bişey yapailmaz dediler şaşırdım siz 6 gün boyunca ne yaptılar ne ilaç verdiler
Benim şimdi tekrar yoğun başladı sancimda var şimdi tekrar deprem oldu korkunca kanama başladıSabah aksam serum yedim mide bulantisi icinde kanamam yogundu dr onlem amacli yatirdi 5 gun igne hemde progestan ilac kullandik her gun beta 2 gunde bir ultrasonla bakildik kanama azaldi mi diye kendimi iyi hissedince de ciktik hastaneden doktorum cok ilgilendi sagolsun
Kanaman kirmizi mi kahverengi renkli mi gecmis olsun. Kahverengi olunca birikmis kanamayi atiyormuşuz ama kirmizi olunca dusuk riskiymis zaten kanama her turlu dusuk riskli ama ikizler de kanama daha cok oluyormus bana sancili kanaman pihti parca gelirse acilen gel dedi yine acile dr un ismini verip hemen mudahale yapiyorlarBenim şimdi tekrar yoğun başladı sancimda var şimdi tekrar deprem oldu korkunca kanama başladı
Kalp atışlarını karından mı duydunuz vajinal mi benim de yarın randevum var 5+6 olacak yarınBenimde ayni sekilde tek yumurta ikiziyiz. 6 gun hastanede yattim kanamadan dolayi dusuk riskimiz var cogul gebelikte dhaa cok oluyormuş kalp atislarini 5+5de duyduk ikisinide cok sukur
Şimdi yine kırmızı kanamam ve sancım başladı şimdi olan depremden korktum panikle başladıKanaman kirmizi mi kahverengi renkli mi gecmis olsun. Kahverengi olunca birikmis kanamayi atiyormuşuz ama kirmizi olunca dusuk riskiymis zaten kanama her turlu dusuk riskli ama ikizler de kanama daha cok oluyormus bana sancili kanaman pihti parca gelirse acilen gel dedi yine acile dr un ismini verip hemen mudahale yapiyorlar
Acile gittiniz mi nasil oldunuz kac ayliksinizŞimdi yine kırmızı kanamam ve sancım başladı şimdi olan depremden korktum panikle başladı
Ilk ultrasonla duyduk 1 kerede kanama nedenli vajinal muayene oldumKalp atışlarını karından mı duydunuz vajinal mi benim de yarın randevum var 5+6 olacak yarın
Şimdi doktordan çıktım kanama alanı azalmış dedi dışarı akinca ben korkup kasildikcanrahimde kasiliyormus kanama oluyormusAcile gittiniz mi nasil oldunuz kac ayliksiniz
7+4 günlükAcile gittiniz mi nasil oldunuz kac ayliksiniz
Insallah sagsalim gecicek bugunler bulantiniz var mi ben surekli yatiyorum hicbir sey yiyemiyorumŞimdi doktordan çıktım kanama alanı azalmış dedi dışarı akinca ben korkup kasildikcanrahimde kasiliyormus kanama oluyormus
Ben korkudan bişey hissetmiyorumInsallah sagsalim gecicek bugunler bulantiniz var mi ben surekli yatiyorum hicbir sey yiyemiyorum
Bir an önce yer sakinleşir inşallah geçer bu sallantılar, burdan korkma demek kolay o yüzden demeyeceğim ama Allah kalbine ferahlık, yavrunla sana da sağlık versinŞimdi doktordan çıktım kanama alanı azalmış dedi dışarı akinca ben korkup kasildikcanrahimde kasiliyormus kanama oluyormus
Hayırlı olsun peki 34.hafta sorun oldumuKızlar ben 34. Haftamda dogum yaptim kasilmalarim siklasmisti karnım sertlesiyordu bebislerim 20 gunluk
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben 34. Haftamda dogum yaptim kasilmalarim siklasmisti karnım sertlesiyordu bebislerim 20 gunluk
Canım haftalarımız yakın . Nasıl geçiyor?Bir an önce yer sakinleşir inşallah geçer bu sallantılar, burdan korkma demek kolay o yüzden demeyeceğim ama Allah kalbine ferahlık, yavrunla sana da sağlık versin
C9k şükür iyiyiz birisi 10 diğeri 14 gün kuvozde kaldilarHayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahİymisin bebişler nasıllar?