2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Benimde haftalarıyla uyumlular ama 90 gram fark vardı bende de normaldir herhalde . Umarım daha da açılmaz fark
Maşallah gayet iyi görünüyor bebişlerimizin gidişatı , Allah’ın izniyle daha da iyi olurlar inşallahh bebeklere kilo yapıyor dediğin tükettiğin ekstra bişey var mı

Maşallah gayet iyi görünüyor bebişlerimizin gidişatı , Allah’ın izniyle daha da iyi olurlar inşallahh bebeklere kilo yapıyor dediğin tükettiğin ekstra bişey var mı
Amin inşallah hepimizin canım Muz,kaşar,pekmez, ceviz bunları duydum yiyorum. Balıkda iyiymiş onu da yemeye çalışıyorum

Çok sevindim. Gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benimkilerin de biri kız biri erkekmiş. İnşllah sağlıkla doğurur büyütürüz bebeklerimizi
Sizde fetal dna testinden mi öğrendiniz?Benimkilerin kanda dna oraları biri %12 çıktı digeri % 5.Sizinki nasıl cikmisti

Merhaba hanımlar. Gebeliğimi yeni öğrendim. Bhcg 2 günde 2 kat artmadı gerekirken benim 1 günde 2 katını geçiyor. İkiz olma ihtimali var mı? Sizlerin bhcg de normale göre hızlı mı yükselmişti?

Konu hakkında hiç bilgim yok. Ama dediğiniz gibi belki biri birkaç gün sonra tutunmuştur. Doktor ne diyecek merak ettim. Bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Doktoruma sordum,bizim için önemli değil dedi.Neden böyle çıktığına dair bir fikri yoktu.Hastane çok yorucuydu.2 saat sonra sıra geldi.Ogle arasına denk geldi kan öğleden sonraya kaldı.2 saatte tahlil gösterme sırasıBen kesin sıra beklerken dogururum dedim

Merhaba hanımlar. Gebeliğimi yeni öğrendim. Bhcg 2 günde 2 kat artmadı gerekirken benim 1 günde 2 katını geçiyor. İkiz olma ihtimali var mı? Sizlerin bhcg de normale göre hızlı mı yükselmişti?
Sağlıklı ilerlesin inşallah , hayırlı olsun . Bhcg artışı fazlaydı evet ama ikiz olup olmadığı net olarak ultrasonda belli oluyor . Bazen kandaki bhcg fazla artabiliyor bazı tek gebeliklerde. Allah kalbinize göre versin

31. haftadayım günde bir iki kez oluyor. Ben şekerden dolayı insülin kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu için de monurol kullanıyorum. Mide yanması için rennie ve panto kullanıyorum. Kramplar için de magnorm kullanıyorum. Çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…