Maşallah gayet iyi görünüyor bebişlerimizin gidişatı , Allah’ın izniyle daha da iyi olurlar inşallahhBenimde haftalarıyla uyumlular ama 90 gram fark vardı bende de normaldir herhalde . Umarım daha da açılmaz fark
Amin inşallah hepimizin canımMaşallah gayet iyi görünüyor bebişlerimizin gidişatı , Allah’ın izniyle daha da iyi olurlar inşallahhbebeklere kilo yapıyor dediğin tükettiğin ekstra bişey var mı
Bol bol kilo olsunAmin inşallah hepimizin canımMuz,kaşar,pekmez, ceviz bunları duydum yiyorum. Balıkda iyiymiş onu da yemeye çalışıyorum
Aynen canım iyce hızlanır artık büyümeleri inşallahBol bol kilo olsun
yumurtayı bende hergün yemeye çalışıyorum kesinlikleAynen canım iyce hızlanır artık büyümeleri inşallahay en önemli şeyi unutmuşum yumurta hergün yemeye çalışıyorum
Cok şükür bugün sonuçlandı.Temiz geldi sonuçlar.Biri kız biri erkekmisAmerika'ya gitti benimki de 13 gün sürmüştü. Umarım sonuç güzel çıkar.
Çok sevindim. Gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benimkilerin de biri kız biri erkekmiş. İnşllah sağlıkla doğurur büyütürüz bebeklerimiziCok şükür bugün sonuçlandı.Temiz geldi sonuçlar.Biri kız biri erkekmis
Sizde fetal dna testinden mi öğrendiniz?Benimkilerin kanda dna oraları biri %12 çıktı digeri % 5.Sizinki nasıl cikmistiÇok sevindim. Gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benimkilerin de biri kız biri erkekmiş. İnşllah sağlıkla doğurur büyütürüz bebeklerimizi
Evet ben de DNA testinde öğrendim. %5 ve %5.1 diSizde fetal dna testinden mi öğrendiniz?Benimkilerin kanda dna oraları biri %12 çıktı digeri % 5.Sizinki nasıl cikmisti
Sizinkiler yakınmış,doktoruma sormamı istediler.5 gün fark çıkıyor aralarında belki o yüzdendir diyorum.Evet ben de DNA testinde öğrendim. %5 ve %5.1 di
Konu hakkında hiç bilgim yok. Ama dediğiniz gibi belki biri birkaç gün sonra tutunmuştur. Doktor ne diyecek merak ettim. Bilgi paylaşırsanız sevinirim.Sizinkiler yakınmış,doktoruma sormamı istediler.5 gün fark çıkıyor aralarında belki o yüzdendir diyorum.
Doktoruma sordum,bizim için önemli değil dedi.Neden böyle çıktığına dair bir fikri yoktu.Hastane çok yorucuydu.2 saat sonra sıra geldi.Ogle arasına denk geldi kan öğleden sonraya kaldı.2 saatte tahlil gösterme sırasıKonu hakkında hiç bilgim yok. Ama dediğiniz gibi belki biri birkaç gün sonra tutunmuştur. Doktor ne diyecek merak ettim. Bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Sağlıklı ilerlesin inşallah , hayırlı olsun . Bhcg artışı fazlaydı evet ama ikiz olup olmadığı net olarak ultrasonda belli oluyor . Bazen kandaki bhcg fazla artabiliyor bazı tek gebeliklerde. Allah kalbinize göre versinMerhaba hanımlar. Gebeliğimi yeni öğrendim. Bhcg 2 günde 2 kat artmadı gerekirken benim 1 günde 2 katını geçiyor. İkiz olma ihtimali var mı? Sizlerin bhcg de normale göre hızlı mı yükselmişti?
Amin inşallah sağlıklı olsun daSağlıklı ilerlesin inşallah , hayırlı olsun . Bhcg artışı fazlaydı evet ama ikiz olup olmadığı net olarak ultrasonda belli oluyor . Bazen kandaki bhcg fazla artabiliyor bazı tek gebeliklerde. Allah kalbinize göre versin
Ya benimde 10. İş günü bugün çıkmadı sonuç bi türlü . Sizin 13 iş günü mü sonuçlandı?Amerika'ya gitti benimki de 13 gün sürmüştü. Umarım sonuç güzel çıkar.
Merhaba hayır işgünü olarak değil. Kan verdiğim günden sonraki 13. Günde. Ben sormuştum gecikme nedenini ikiz olduğu için demişlerdi.Ya benimde 10. İş günü bugün çıkmadı sonuç bi türlü . Sizin 13 iş günü mü sonuçlandı?
Benim 16.gun geldi sonucumYa benimde 10. İş günü bugün çıkmadı sonuç bi türlü . Sizin 13 iş günü mü sonuçlandı?
Değişken demekki ya benimde bugün 14. Gün hala çıkmadıBenim 16.gun geldi sonucum
31. haftadayım günde bir iki kez oluyor. Ben şekerden dolayı insülin kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu için de monurol kullanıyorum. Mide yanması için rennie ve panto kullanıyorum. Kramplar için de magnorm kullanıyorum. Çok zor geçiyorBenim gibi 30 .haftanın üstünde olanlar ,karnınız sertlesiyor mu Benim bugün sık sık olmaya başladı normalde günde bir iki kez olurdu ,34.haftaya girdik erken dogmalarindqn korkuyorum ,ayrıca hangi ilaçları kullanıyorsunuz,