2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Selamlar annişler.klomen tedavisi görüyorum adetime 4 gün var çift çizgi çıktı.çoğul olma ihtimali vardı? Sizin idrar testi ka gün kala göründü ikizlerde

Selamlar annişler.klomen tedavisi görüyorum adetime 4 gün var çift çizgi çıktı.çoğul olma ihtimali vardı? Sizin idrar testi ka gün kala göründü ikizlerde
Onunla belli olmaz canım kan degelerini ultrasyon çift kese olursa olsun kız olduğu anlaşılır

Merhaba bende ikiz bebek annesiyim inşallah ☺️ konu başlığını yeni gördüm. Şuan 6+3 gebeyim. Mide bulantılarım başladı, bel ve kasık ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler nasıl acaba? Henüz kalp atışlarını duymadık inşallah herşey güzel ilerler 🌼

Canım benimde 6+4 . Bende ikiz bekliyorum. Bugün kalp atışı için gittim ikiz olduğunu öğrendim iki hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedim doktor 🥰🥰🥰

Kizlar merhaba, bende suan 5+1 hamileyim cift embriyo transferi olmustum ama kontrolde tek kese gorundu basiniza boyle bir durum geldi mi acaba? Bazen bi kese sonradan gozukebiliyormus sanirim

Kizlar merhaba, bende suan 5+1 hamileyim cift embriyo transferi olmustum ama kontrolde tek kese gorundu basiniza boyle bir durum geldi mi acaba? Bazen bi kese sonradan gozukebiliyormus sanirim
Ben ikizdim ancak daha sonra tekrar bölünme oldu. Artık üçüz gebeyim ☺️
Hakkınızda hayırlısı olsun heran herşey olabiliyor. Kafanıza takmayın rahat olun inşallah herşey yoluna girer. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌺

İnsallah benimde oyle olur umudum var ikiz icin ama olmazsada hayirlisi olsun tabiki tek bile fazlasiyla yeter ♥️
Canım hayirlsii olsin hakkında. İkiz gebelikte çok Zor. Ben 31+2 gebeyim. Bebeklerin toplam ağırlığı 3500 Gr oldu. Eğer tek gebelik olsa ne güzel rahat doğurmuş olurdum ☺️ çok zorluyor. Tabiki iyi ki ikiz diyorum. Ama tek olursa da üzülme. Sağlıklı olsun sen sağlıklı ol yeter

Merhaba ikiz anneleri acaba bebişler için anne yatağı ne tercih ettiniz ya da park beşik, odalarına 2 tane büyüyen beşik aldık ama 5-6 ay idareten yatak odasına istiyoruz

Merhaba ikiz anneleri acaba bebişler için anne yatağı ne tercih ettiniz ya da park beşik, odalarına 2 tane büyüyen beşik aldık ama 5-6 ay idareten yatak odasına istiyoruz
Ben anne yanı olan park yataklardan aldım progonun . 70x120. Bir süre birlikte yatarlar sonra 2. Park yatağa geçeriz diye düşünüyorum yatak odam müsait.

Ben anne yanı olan park yataklardan aldım progonun . 70x120. Bir süre birlikte yatarlar sonra 2. Park yatağa geçeriz diye düşünüyorum yatak odam müsait.
Boyutları güzel mi açtınız mı bende bir süre idare edeceği için 2 tane almak istemiyorum pregodan alıyım

Canım hayirlsii olsin hakkında. İkiz gebelikte çok Zor. Ben 31+2 gebeyim. Bebeklerin toplam ağırlığı 3500 Gr oldu. Eğer tek gebelik olsa ne güzel rahat doğurmuş olurdum ☺️ çok zorluyor. Tabiki iyi ki ikiz diyorum. Ama tek olursa da üzülme. Sağlıklı olsun sen sağlıklı ol yeter
Evet tabiki dogru diyosunuz ama dusuncesi bile cok guzel :)

Merhaba kızlar bişey sorcam bende ikiz annesiyim illa kontroller perinatoloji tarafından mi olmalı
Deprem nedeniyle başka şehire geldik ev yok doktor için sıra bulamıyorum özelde ilk ücretsiz oldu artık ücretli diyorlar şu durumda para pul yok

Merhaba kızlar bişey sorcam bende ikiz annesiyim illa kontroller perinatoloji tarafından mi olmalı
Deprem nedeniyle başka şehire geldik ev yok doktor için sıra bulamıyorum özelde ilk ücretsiz oldu artık ücretli diyorlar şu durumda para pul yok
Normal kadın doğumda olabilir canım. Riskli bir durumuz yoksa.

Merhaba bende ikiz bebek annesiyim inşallah ☺️ konu başlığını yeni gördüm. Şuan 6+3 gebeyim. Mide bulantılarım başladı, bel ve kasık ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler nasıl acaba? Henüz kalp atışlarını duymadık inşallah herşey güzel ilerler 🌼
Benimde ayni sekilde tek yumurta ikiziyiz. 6 gun hastanede yattim kanamadan dolayi dusuk riskimiz var cogul gebelikte dhaa cok oluyormuş kalp atislarini 5+5de duyduk ikisinide cok sukur

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim doktorum da normal kadın doğum uzmanı perinatolog değil ama detaycı iyi bir hekimdir. Doğuma kadar takipler yapılacak diyolardı neden acaba artık ücretli diyorlar ki 🤷🏼‍♀️

Merhabalar, bende ikizlerime hamileyim. Henüz 13 hafta içindeyiz, bir bebeğimin plasentası rahimi kapatmış. Yukarı çıkabilir ikiz gebeliklerde oluyor dedi açıkcası korktum sezeryan olunca çok kanamalı oluyormuş. Başına gelen var mı? Teşekkür ederim🙏🏻

X