2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Neyseki bugün daha iyiyim herhalde yorulduğum için oldu dinlenince geçti, ama korktum gerçekten hayırlısıyla bir 36 yi görsem en azindangece yatmadan Protestan fitil ,öğleyin magnezyum alıyorum inşallah biraz daha ileriye gidebilirim

Doktorum kasılma olursa da belli bir sıklıkta olmadığı sürece tehlikesi yok yalancı kasılmalar başlayabilir dedi. İşte atıyorum yarım saatte 1, 15-10 dk da bir düzenli olarak kasılmalar olursa o zaman haber ver muhakkak demişti.

Günaydın kızlarr
Dün akşam arkadaştaydım yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptı , hastane odasıyla ilgili konuştuk . O kendi emeğiyle tül , balon falan yapmış dahası da var gerçi o baya abartmış . Bende taktım geceden beri , ne yapabilirim diye organizasyonlar çok pahalı evde şeker hamurundan bebek kurabiyeleri yapıp paketleyeyim diyorum . Bir mavi bir pembe fiyonk yapayom tülden diyorum bebeklerin yatağına ama ya bebekleri odama vermezlerse diye de düşünüyorum siz neler yapmayı düşünüyorsunuz var mı kafanızda bişeyler

Canım ben çikolata yaptırmayı istiyorum isimli oluuor ya,kurabiye olabilir belki. Birde şerbet koyuluyor o şekilde . Dediğin gibi bebişler hemen yanımıza gelebilecek mi acaba o kesin değil. Kapı süsü yapılabilir birde

Biz oralara daha çok uzağız ama en yakın arkadaşım 8 buçuk aylık hamile çok güzel bir kapı süsü yaptırdı nasip olursa bende öyle istiyorum ayıcıklı balonlu falan

Kızlar fetal dna verdim ayin 16 da hala sonucu öğrenemedim.Sizlerden yaptıranlar kac gun sonra öğrenebildi?Amerika ya gönderiyormus.

Amerika'ya gitti benimki de 13 gün sürmüştü. Umarım sonuç güzel çıkar.
İnşallah strese giriyorum,ikili tarama yaptırmadım 36 yaşındayım riskli çıkar diye dusundum.Aradik temsilciyi bugun de gelebilir cumaya kadar kesin gelir diyor.Bence uzadı ama süreç

İnşallah strese giriyorum,ikili tarama yaptırmadım 36 yaşındayım riskli çıkar diye dusundum.Aradik temsilciyi bugun de gelebilir cumaya kadar kesin gelir diyor.Bence uzadı ama süreç
İkizlerde biz uzayabiliyor demişlerdi bana. Ben panaroma test yaptırmıştım.

Farklı bir forumda birisi eti markasının kurabi “ bisküvisini paketleyip renkli kurdalelerle süslemiş . Evde uğraşmamak için , çok mantıklı geldi o ürün geniş büyük bir kurabiyeymiş paketlenir süslenirse hazır alınmış gibi olabilir fikir olarak mantıklı geldi . Kapı süsü yaptırdım , balon standı ayarlarım diyorum magnet yaptıracakmısınız peki dağıtmak için

Onu düşünmüyorum şimdilik canım. Mevlid okutunca belki hediyelik yapabilirim.

En son ne zaman gittin kontrole canım sen? Bebişlerin arasında fark var mı çok? L a v i n
Geçen hafta gittim canımm , gelişimleri aynı hafta olarak kızın kilosuyla oğlanın arasında 100 gram fark var. Doktor erkek çocuğun yapısal olarak kemik sayısı fazla olur normal bu fark dedi . Umarım zaman geçtikçe kilo farkı artmaz senin bebişler ne alemde ?

Benimde haftalarıyla uyumlular ama 90 gram fark vardı bende de normaldir herhalde . Umarım daha da açılmaz fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…