- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
Evet ama az az gun icinde 2 3 kereMerhaba 32. Haftadayım evet bende de oluyor maşallah haftanız iyi aslında 32 de oluyor muydu sizde
Doktorum 7 yi geçerse dikkat et demişti o zaman normal herhalde belli bi sayıda olmasıEvet ama az az gun icinde 2 3 kere
Canım ben çikolata yaptırmayı istiyorum isimli oluuor ya,kurabiye olabilir belki. Birde şerbet koyuluyor o şekilde . Dediğin gibi bebişler hemen yanımıza gelebilecek mi acaba o kesin değil. Kapı süsü yapılabilir birdeGünaydın kızlarr
Dün akşam arkadaştaydım yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptı , hastane odasıyla ilgili konuştuk . O kendi emeğiyle tül , balon falan yapmış dahası da var gerçi o baya abartmış . Bende taktım geceden beri , ne yapabilirim diyeorganizasyonlar çok pahalı evde şeker hamurundan bebek kurabiyeleri yapıp paketleyeyim diyorum . Bir mavi bir pembe fiyonk yapayom tülden diyorum bebeklerin yatağına ama ya bebekleri odama vermezlerse diye de düşünüyorum siz neler yapmayı düşünüyorsunuz var mı kafanızda bişeyler
Günaydın kızlarr
Dün akşam arkadaştaydım yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptı , hastane odasıyla ilgili konuştuk . O kendi emeğiyle tül , balon falan yapmış dahası da var gerçi o baya abartmış . Bende taktım geceden beri , ne yapabilirim diyeorganizasyonlar çok pahalı evde şeker hamurundan bebek kurabiyeleri yapıp paketleyeyim diyorum . Bir mavi bir pembe fiyonk yapayom tülden diyorum bebeklerin yatağına ama ya bebekleri odama vermezlerse diye de düşünüyorum siz neler yapmayı düşünüyorsunuz var mı kafanızda bişeyler
Biz oralara daha çok uzağız ama en yakın arkadaşım 8 buçuk aylık hamile çok güzel bir kapı süsü yaptırdı nasip olursa bende öyle istiyorum ayıcıklı balonlu falanCanım ben çikolata yaptırmayı istiyorum isimli oluuor ya,kurabiye olabilir belki. Birde şerbet koyuluyor o şekilde . Dediğin gibi bebişler hemen yanımıza gelebilecek mi acaba o kesin değil. Kapı süsü yapılabilir birde
Zaman çabucak geçiveriyorBiz oralara daha çok uzağız ama en yakın arkadaşım 8 buçuk aylık hamile çok güzel bir kapı süsü yaptırdı nasip olursa bende öyle istiyorum ayıcıklı balonlu falan
Ay inşallah şu bulantılar geçsinde bi hamileliğin tadına varalım keyifle alışveriş yapalım inşallahZaman çabucak geçiveriyoryaptırırsınız
İnşallah canım bikaç haftaya geçer benceAy inşallah şu bulantılar geçsinde bi hamileliğin tadına varalım keyifle alışveriş yapalım inşallah
Amerika'ya gitti benimki de 13 gün sürmüştü. Umarım sonuç güzel çıkar.Kızlar fetal dna verdim ayin 16 da hala sonucu öğrenemedim.Sizlerden yaptıranlar kac gun sonra öğrenebildi?Amerika ya gönderiyormus.
İnşallah strese giriyorum,ikili tarama yaptırmadım 36 yaşındayım riskli çıkar diye dusundum.Aradik temsilciyi bugun de gelebilir cumaya kadar kesin gelir diyor.Bence uzadı ama süreçAmerika'ya gitti benimki de 13 gün sürmüştü. Umarım sonuç güzel çıkar.
İkizlerde biz uzayabiliyor demişlerdi bana. Ben panaroma test yaptırmıştım.İnşallah strese giriyorum,ikili tarama yaptırmadım 36 yaşındayım riskli çıkar diye dusundum.Aradik temsilciyi bugun de gelebilir cumaya kadar kesin gelir diyor.Bence uzadı ama süreç
Benimki de panaroma..13 güne gelmiş ama sizin sonuçlar.Demekki 13 günde de çıkabiliyor.Bazen oyalaniyor hissi oluşuyor insandaİkizlerde biz uzayabiliyor demişlerdi bana. Ben panaroma test yaptırmıştım.
Farklı bir forumda birisi eti markasının kurabi “ bisküvisini paketleyip renkli kurdalelerle süslemiş . Evde uğraşmamak için , çok mantıklı geldi o ürün geniş büyük bir kurabiyeymiş paketlenir süslenirse hazır alınmış gibi olabilirCanım ben çikolata yaptırmayı istiyorum isimli oluuor ya,kurabiye olabilir belki. Birde şerbet koyuluyor o şekilde . Dediğin gibi bebişler hemen yanımıza gelebilecek mi acaba o kesin değil. Kapı süsü yapılabilir birde
Onu düşünmüyorum şimdilik canım. Mevlid okutunca belki hediyelik yapabilirim.Farklı bir forumda birisi eti markasının kurabi “ bisküvisini paketleyip renkli kurdalelerle süslemiş . Evde uğraşmamak için , çok mantıklı geldi o ürün geniş büyük bir kurabiyeymiş paketlenir süslenirse hazır alınmış gibi olabilirfikir olarak mantıklı geldi . Kapı süsü yaptırdım , balon standı ayarlarım diyorum magnet yaptıracakmısınız peki dağıtmak için
Geçen hafta gittim canımm , gelişimleri aynı hafta olarak kızın kilosuyla oğlanın arasında 100 gram fark var. Doktor erkek çocuğun yapısal olarak kemik sayısı fazla olur normal bu fark dedi . Umarım zaman geçtikçe kilo farkı artmazEn son ne zaman gittin kontrole canım sen? Bebişlerin arasında fark var mı çok?L a v i n
Benimde haftalarıyla uyumlular ama 90 gram fark vardı bende de normaldir herhalde . Umarım daha da açılmaz farkGeçen hafta gittim canımm , gelişimleri aynı hafta olarak kızın kilosuyla oğlanın arasında 100 gram fark var. Doktor erkek çocuğun yapısal olarak kemik sayısı fazla olur normal bu fark dedi . Umarım zaman geçtikçe kilo farkı artmazsenin bebişler ne alemde ?