• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Dün gittim bende 16haftalığız bizde eşi aşağıdaydı yukarı çıktı çok şükür şimdi eşinden dolayı içerde kanama alanı varmış karın ağrım oluyor sürekli istirahat teyim ilaçlar iğneler devam bebek sağlığı iyi çok şükür kanamamda olmasaydı içeride çok güzel olacak naapalım nasipten öte yer yok bunudA atlatıcam maşallah bebişler büyümüş senin adınada çok sevindim sağlıkla ilerleriz inşallah
Evet maşallah büyüdü bebişlerimiz inş sağlıkla da kucağımıza alırız cnm. O kanama alanı da zamanla geçer yeter ki sen dikkat et hiç te kafana takma . Benim de Bi tanesinin plesentası aşağıdaydı ve istifra ettikçe ordan kanama yapıyordu çok şükür çıktı bir sorun kalmadı. Hepimiz sorunlar yaşıyoruz artık hamilelikler zor ama inş rabbimin izniyle sağlıkla kucaklıycaz inanıyorum ben 🤲❣️

Yaa bebeğin eşinin yukarı çıkmasına çok sevindim ve bana da umut oldu. Benim de plesanta aşağıda iğnelere ve fitile devam. İnşallah benimki de yukarı çıkar. Benim de 14+3 erkek. Kanama alanın da gerçektir kalbinini ferah tut canım
Dikkat et 1hafta hiç iş yapmadım öylelikle çıktı yukarı

Kızlar selam :) alışveriş yapmaya başladınız mı? Benim esim biraz tez canlı sanırım oda takımı bakmaya başladı henüz bişey almadık ama fiyatlar da sürekli arttığı için kararsızım bende. Bı yanım al kalsın sadece kurdurma diyor diğer yanim alma erken diyor

Kızlar selam :) alışveriş yapmaya başladınız mı? Benim esim biraz tez canlı sanırım oda takımı bakmaya başladı henüz bişey almadık ama fiyatlar da sürekli arttığı için kararsızım bende. Bı yanım al kalsın sadece kurdurma diyor diğer yanim alma erken diyor
Valla gerçekten alıp kurdurmamak çok mantıklı olabilir sürekli fiyat güncelleniyor bundan sonrada ne olacağı belli olmaz. Ben oda takımı almayı düşünmüyorum ama çünkü çevremde hiç yatağında yatan çocuk görmedim kararsızım da ama bi dolap birde park yatak mı alsam diyorum. Bugünde bi mobilyacıya girmiştim orada montessori yataklarını inceledim biraz bir tanesi nispeten daha yüksek ileride sedir gibi kullanılacak gibiydi oda bu aklima yatti valla kafalar karışık :)) su pahalilikta kullanışlı birsey olsun diyorum.

Valla gerçekten alıp kurdurmamak çok mantıklı olabilir sürekli fiyat güncelleniyor bundan sonrada ne olacağı belli olmaz. Ben oda takımı almayı düşünmüyorum ama çünkü çevremde hiç yatağında yatan çocuk görmedim kararsızım da ama bi dolap birde park yatak mı alsam diyorum. Bugünde bi mobilyacıya girmiştim orada montessori yataklarını inceledim biraz bir tanesi nispeten daha yüksek ileride sedir gibi kullanılacak gibiydi oda bu aklima yatti valla kafalar karışık :)) su pahalilikta kullanışlı birsey olsun diyorum.
Bende İlk Sadece dolap ve sifoner diye düşündüm sonra almışken yatak da olsun diye karar verdik. Montessori alacağm uzun yıllar kullanır. Ölçüsü 90*190 mis. Ben bile sigarim :))

Merhaba ben de bugün 17+0 oldum. Acikcasi daha baslamadim 20de vaslarim herhalde :)
Fiyatlar a guvensem bekleme taraftariyim daha coook erken. Kıyafet falan değil daha büyük taksitle alınacak şeyler alınabilir en azından birkaç taksiti biter. Ah enflasyon ahhhhhhh 🥲

Bende İlk Sadece dolap ve sifoner diye düşündüm sonra almışken yatak da olsun diye karar verdik. Montessori alacağm uzun yıllar kullanır. Ölçüsü 90*190 mis. Ben bile sigarim :))
Zaten uzun yıllar kullanılacak birsey en güzeli bende 1 sifonyer 1 de yatak diordum. sifonyer fiyatlari neredeyse dolap fiyatı ondan da vazgeçtim 3 kapılı dolap alırım sonuçta icini istedigim gibi raf vs ekleyebiliyorum diye düşündüm kafalar karışık:)

Zaten uzun yıllar kullanılacak birsey en güzeli bende 1 sifonyer 1 de yatak diordum. sifonyer fiyatlari neredeyse dolap fiyatı ondan da vazgeçtim 3 kapılı dolap alırım sonuçta icini istedigim gibi raf vs ekleyebiliyorum diye düşündüm kafalar karışık:)
Hahaha sen de bendensin sürekli fikir değiştiren tek ben değilmisim :))

Kızlar selam, ilk 6 ay park yatak daha kullanışlı oluyor. 6 aydan sonra ayağa kalkması sonrasında emekleme hareketlenme derken besik park yatak tehlikeli oluyor. Fiyatlar gerçekten uçmuş durumda ben 2. el ürünlere veya çevremde olan varsa onları tercih ediyorum.

Back