İnşAllah güzel haberler alırsınız. İki minik civcinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllahMerhaba bende 2023 haziran annesi olacak gibiyim daha çok yeni tabi ama, ultrasonda 2 kese var ama ıçini göremedim dedi dr, 15 gün sonra tekrar gidecem inşallah
Naptın canım ne durumdaasin merak ettikAmin insallh canım birazdan doktorumun yanına gidicem
Çok şükür bir sıkıntı yok baktı keseye falan güzel gelişmiş dedi fitil verdi aferdesin o gelen akıntı için çok şükürNaptın canım ne durumdasın ?
Umarım korktuğunuz olmaz ama böyle düşünebiliyor olmanız da çok güzel gerçekten. Allah herşeyin hayırlısını versin.Teşekkür ederim arkadaşlar umarım bebeğim benimle kalır. Ama çok şükür artık soğukkanlı karşılayabiliyorum sağlıksız bi gebelikse yapabilecek bir şey yok tek tesellim en azından gebe kalabiliyorum Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin kucaklarimiza
Çok geçmiş olsun canım bende mayıs annesi grubundaydım ama malesef bende 5 ekimde spontan düşük yaptım kolay degil ama demekki hayırlısı buymuş inşallah kasım aralıkta tekrar hamile olarak karşılaşırız inşallahBugün kanamam başladı maalesef, dr gittim bhcg aynı dünle. Düşük yapıyorum. Yarın hap ile düşüreceklero kadar üzgünüm ki. İnşallah yaşadığımı yaşamazsınız eşime patikle kutu hazırlayıp süpriz yapmıştım. Patiğe bakınca daha bi kötü oldum. Sanki bebeğimin kokusunu aldım gibi oldu. Saçma bir düşünce tabiki çok küçüktü, Allah daha beterini vermesin ama çok zor bir durummuş. İnşallah bir daha yaşamam Arianaa beni silebilirsin. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kanama başlayıpta düşük olacaksa deger düşüyor diye biliyorum canım ben düşük yaptım yeni 4000 den 2 günde 1500 e düştü 4 gün sonra 250 ye düştü sıfırlanana kasar beta verecegim ben evde düşük yaptım yogun sancı ile kürtaja gerek kalmadı ama inşallah sende böyle bir durum olmaz canımÇok saolun güzel dilekleriniz için
Benim bir sorum olucak
Bana dün iğne yapıldı ve bugün değerime bakıldı dünküyle aynı değerde. Kanama var ama adet gibi bazen parça şeklinde.
Şu an eve geldim pazartesi kontrolüm var
Değer hemen mi düşüyor?
kanama ve ağrı olması normal dedi doktor, kanama ile mi değer düşüyor
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim arkadaşlar umarım bebeğim benimle kalır. Ama çok şükür artık soğukkanlı karşılayabiliyorum sağlıksız bi gebelikse yapabilecek bir şey yok tek tesellim en azından gebe kalabiliyorum Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin kucaklarimiza
Benden istenmedi ben de merak ediyorum ne zaman yapılacak p.tesi ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim belki o zaman yaparlar folik asit olarak bana folidoce vermişlerdi onu kullanıyorumKızlar folikasit ne kullanıyorsunuz ve ben dün gittiğimde baya kan alındı bi kaç tüp ve idrar testi istedidoktor sizden istendi mi iki hafta sonra gel o zaman sonuçları değerlendiririz dedi hemde kalp atışını duyarız dedi
folden qf kullanıyorumKızlar folikasit ne kullanıyorsunuz ve ben dün gittiğimde baya kan alındı bi kaç tüp ve idrar testi istedidoktor sizden istendi mi iki hafta sonra gel o zaman sonuçları değerlendiririz dedi hemde kalp atışını duyarız dedi
Evet 15-20 güne sıfırlanıyor. Uzayabilir de süreÇok saolun güzel dilekleriniz için
Benim bir sorum olucak
Bana dün iğne yapıldı ve bugün değerime bakıldı dünküyle aynı değerde. Kanama var ama adet gibi bazen parça şeklinde.
Şu an eve geldim pazartesi kontrolüm var
Değer hemen mi düşüyor?
kanama ve ağrı olması normal dedi doktor, kanama ile mi değer düşüyor
Umarım bir şey olmamıştır eşiniz arkanızdaysa onu düşünmeyin bebeğinizle mutlu olun bende saatlerce geçmeyen ağrılar yaşıyorum bazenSelam kızlar 5 haftalığım bu gece kayınvalidem bana bir iftira attı ve aşırı derecede üzüldüm. Akşamdan beri de yoğun karın ağrım var. Adet ağrısı gibi değil ama. Sizce bir şey olmuş mudur tüp bebek son umudumdu
Benimde oluyor ilk başta daha sıktı Şuan azaldıKızlar ara ara kasıklarda ağrı batma oluyor normal mi en başından beri böyle
Benimde oluyor canim yaa.. içten içe bir sizi gibiKızlar ara ara kasıklarda ağrı batma oluyor normal mi en başından beri böyle
Canim benide eklermisin..Kuzucum kese(leri) görmek için ne zaman doktora gidiyosun
Ben folicUs plus kullaniyorum. Aile hekimim pazartesi kan tahlillerine bakalım dedi.Kızlar folikasit ne kullanıyorsunuz ve ben dün gittiğimde baya kan alındı bi kaç tüp ve idrar testi istedidoktor sizden istendi mi iki hafta sonra gel o zaman sonuçları değerlendiririz dedi hemde kalp atışını duyarız dedi