Ben mayıs sonunda götürmüştüm, kolları tombul biraz zor buldular damarını. Çok ağladı . Bana sarıldığı için babasına veremedim .Hoş babası tutsa bir de onu avutup teselli etmek zorunda kalırdımbu arada 1 yaş kontrolüne götürmeyen var mı? kan alınırken çok zorlandınız mı? gözümde aşırı büyüyor ya götürmesem mi diyorum
4 dişi var,4nü de art-arta çıkarmıştı,dişler çıkmadan 10 gün önce ateşi olmuştu.Bizde günlerdir klima açık, tüm evi soğutuyor ama bebeğim de inatla klimanın karşısında oturuyor , ateş filan yapmadı.
Diş çıkardığı zaman ateşi oldu mu?
Enfeksiyon olabilir mi acaba?
Dişten olabilir bilemedim ki4 dişi var,4nü de art-arta çıkarmıştı,dişler çıkmadan 10 gün önce ateşi olmuştu.
Klimayı 22-23°-de çalıştırıyorum,akşamlar kapatıyoruz.Yalnış mı kullanıyoruz?Bizde günlerdir klima açık, tüm evi soğutuyor ama bebeğim de inatla klimanın karşısında oturuyor , ateş filan yapmadı.
Diş çıkardığı zaman ateşi oldu mu?
Enfeksiyon olabilir mi acaba?
Benimki bu aralar elimden tutup sabahtan akşama kadar evde, dışarda yürümek istiyor başka kimseyi de istemiyor hiçbi şey yapamıyorum, neyseki iki gündür yalnız yürümeye başladı düşe kalkada olsa.Benim ki vin vin diye surmeye çalışıyor. Umarım vok ilerlemeden unuturlar. Sen nereledeydin
Sorma yüksek ama bisiklet olarak da kullanılıyor, bisiklet sürmeyi sever diye umuyorum.Fiyati yüksekmiş
Allah size daha çok sabır versin
Oda ısısını 24 derece olacak şekilde ayarlıyoruz. Akşamları biz de kapatıyoruz.Klimayı 22-23°-de çalıştırıyorum,akşamlar kapatıyoruz.Yalnış mı kullanıyoruz.
Geçmiş olsun ne çok yaniyordur canıkızlar neler kullandığımı yazayım
hamazinc, dermatop (bunlar antibiyotik içerikli pişik kremleri dr verdi)
sudocrem
hametan
ısıtıp soğuttuğum zeytinyağı
neler neler denedim hepsini üst üste de kullanmadım ama bir türlü geçmiyor
altını açık bırakayım hava alsın diyorum
kucağımda işetmeye çalışıyorum işemiyor yere bıraktığım an işiyoray hiç dert yokmuş gibii
Geçmiş olsun. Son 1 ayda 2 kez ateş yaşadık 4 diş geldi. 2 gün sürdü eğer 3 günde gitmeseydi enfeksiyon veya orta kulaktan şüphelenirim. Daha önce yaşadık çünküBenim oğlumun sabahdan beri ateşi var,ölçmeme de izin vermiyor,sabah 38.1i gördüm,daha da yükseliyordu,ölçemedim,fitil koydum,uyudu terledi,düştü.Öğlen yine ateşi yükseldi,başka ilaç(ibuprofen içerikli şurup) verdim,düşürmedi.Başka bir şeyi yok.Klimadan ola bilirmi?Yoksa dişmi?
ah çok sağol canım yarın bi eczane sordurayım. sıcaktan çıkamıyoruz da aşırı bunaldım ya evdemathildays desitin diye bir krem var çinko oranı arttıkça fiyatı da artıyor iyileştiriciliği de. Çok iyi bir krem. Bizde desitin maximum strength var çinko oranı yüzde 40 hemen geçiriyor. Bulabilirseniz çok iyi olur, normal desitin her yerde bulunuyor ama diğer çeşitleri biraz zor bulunuyor. Malatyada bulunur belki diye yazdım.
yaaa kaç derecede çalışıyor?İnternetten baktım klima çarparsa yüksek ateş ola biliyormuş.
aslında galiba canı yanmıyor çünkü ona ağlamıyor ama gördükçeGeçmiş olsun ne çok yaniyordur canıBiz çok şükür hep hafif pislikler oldu.
Geçmiş olsun. Son 1 ayda 2 kez ateş yaşadık 4 diş geldi. 2 gün sürdü eğer 3 günde gitmeseydi enfeksiyon veya orta kulaktan şüphelenirim. Daha önce yaşadık çünkü10 diş oldu her biri darbe gibi geldi.
Afiyet bal olsunİyi bayramlar.Ben de son zamanlar zorlanıyorum.Bu gün öğlen kabak dolması verdim,bir az yedi,sonra benim bulqur pilavımdan yedi.Dün etli bulgur pilavı vermiştim,akşama da börülceyi pirinçle bişirdim(kendim uydurdum).
Canım annem bakıyordu bende orada yiyordum . Patlıcan hiç vermedim.vermyin diyorlardı. İçinde nikotin var diye. Zaten seveceğini sanmıyorumŞimdiye kadar yardımcın varsa çok şanslısın,
Taze fasülye, kabak,makarna, yumurta, tatlı patates, domates biber salatalık, yoğurt, meyve, pirinç-bulgur pilavı.
Daha hiç patlıcan vermedim, sizler veriyor musunuz?
bir süredir ben zorlanmıyorum çünkü ne yapsam yemiyor
Benimki de bir aydır öyle geliyor yanıma beni tut diye yönlendiriyor. Prize, supurgeye götürüyor.ama daha tek başına yurumuyorBenimki bu aralar elimden tutup sabahtan akşama kadar evde, dışarda yürümek istiyor başka kimseyi de istemiyor hiçbi şey yapamıyorum, neyseki iki gündür yalnız yürümeye başladı düşe kalkada olsa.
Bende basit olandan aldım. Seviyor ama havalar çok sıcak aksam anca cikiyoruzSorma yüksek ama bisiklet olarak da kullanılıyor, bisiklet sürmeyi sever diye umuyorum.