- 10 Ekim 2019
- 2.839
- 2.350
- 34
Almanyada da görevliler yürümeden satmıyorBugün vicco mağazasına bakmaya gittim ayakkabılara. Magaza görevlisi yürümeye başlamasıyla ayakkabı almayın dedi. Çok hoşuma gitti. Zorla satmaya calismadi
Ya orası AlmanyaAlmanyada da görevliler yürümeden satmıyor
Valla böyle büyüyecekler .Biz de bir 10gündür tutunup kalkıyoruz cok korkuyorum düşecek kafasını carpacak diye
Ben 6 aylıktan beri kullaniyorum yastık, kusmasini azaltmak icin sadece başını degil sirtini koyacak sekilde yastık önermişti dr, kullanıyoruz epeydir yaniGünaydın herkese kızlar kan tahlilleri yaptırdınız mi? Bizim 11 çıktı sınırda çıktı.
Ve bebeklerinize yastık kullanmaya başladınız mı? Benim çok alçak şekilde bambu yastık kullanıyorum.
Benim teli catlatti galiba ısıra ısıra, ekranın sağ üst tarafı mosmor olduTelefonu ısırıyor benimki ekrani catlatti. Bir de kumandayı telefonu kulağına götürüyor. Ne görseler hemen öğreniyorlar
Ben külotlu çorap giydiriyorum yoksa başetmenin imkanı yokSizin de çorabınız yok , sadece benimki çorapsız dolaşıyor sanıyordum
Ay maşallah.Bugün bebişim net bi şekilde anne dedi bana, memeyi emdi bıraktı yüzüme bakıp anne dedi, babannesi yanımdaydı ne dedin kızım dedi, ona bakıp anne dedi, tekrar bana bakıp anne anne anne dedi, çok tatlı ya, her lafı anlıyor bıdık, babannesi emzir bi kızımı diyor hemen kucağıma yatıyor, ben y kusagiyim, bizim jenerasyon böyle akıllı değildi ya, ben belkide anne demeyi 10 yaşında felan ogrenmisimdir
süperrrr maşallah kuzuyaBugün bebişim net bi şekilde anne dedi bana, memeyi emdi bıraktı yüzüme bakıp anne dedi, babannesi yanımdaydı ne dedin kızım dedi, ona bakıp anne dedi, tekrar bana bakıp anne anne anne dedi, çok tatlı ya, her lafı anlıyor bıdık, babannesi emzir bi kızımı diyor hemen kucağıma yatıyor, ben y kusagiyim, bizim jenerasyon böyle akıllı değildi ya, ben belkide anne demeyi 10 yaşında felan ogrenmisimdir
Bence de genetikle ilgili.doktor sizin kafanızda küçük diyor. Ama şimdi resimlere filan bakıyorum cidden küçük mü diye
Soran bendim.Benimki dişsizken de ısıryordu,şimdi ise dişlerini omzuma,yanaklarıma geçiriyorDün ısırıyor mu diye soran arkadaş kimdi. Bugün bebem bizi ısırmaya başladı. Hemde sert sekilde
Bizde aynı napıcaz bilmiyorumBence de genetikle ilgili.
Benum oğlum da sinirlenince kafasını geri atıyor,sabah kafasını geri atınca duvara vurdualt değiştirmek olay oluyor her defa
Oğlum yatağımızın üçte ikisinde eşimle ben de kalan kısımda yatıyoruz aylaaaardır, adam kafasını komodine koyuyor, oğlum da geceleri ağzında memeyle uyuyor sürekli, geçen gün hastaneye gittik dedesiyle babaannesi battaniyesinde sallayarak uyutmuş akşam oğlum battaniyeyi aldı bana uzatıyor salladık uyudu, uykusu geldiğinde battaniyesini işaret ediyor artık acaba sallanan beşik mi alsak diye düşündük.Benimki hiç beşikte yatmadı, eşimin evde olduğu zaman uyku eğitimine başlamak istiyorum.(aslında eğitime karşıydım ama bir haftadır beni uyutmuyor, dönüyor ayaklarını üstüme atıyor ve tepiniyor. Resmen dayak yiyorum öyle de kalkıyorum. Meme ağzından çıkınca uyanıyor. Önceden böyle değildi , meme ağzında uyumuyordu.Bunu yeni huy edindi.
Ne de çabuk öğrenmişOğlum yatağımızın üçte ikisinde eşimle ben de kalan kısımda yatıyoruz aylaaaardır, adam kafasını komodine koyuyor, oğlum da geceleri ağzında memeyle uyuyor sürekli, geçen gün hastaneye gittik dedesiyle babaannesi battaniyesinde sallayarak uyutmuş akşam oğlum battaniyeyi aldı bana uzatıyor salladık uyudu, uykusu geldiğinde battaniyesini işaret ediyor artık acaba sallanan beşik mi alsak diye düşündük.
Osman hoca atak diye bisey Yok, bebeğin ya disi çıkar, ya gazı vardır yada başka bi sıkıntısı olabilir diyorBen artık atak haftasına falan inanmıyorum asssla dün varya gecesi gündüzü ayrı pert etti bizi bakarsan güneşli günlerin ortasındayız atak matak bebeklikten sonra tutmuyor bence bunlar ergen oldu artık
ben de küçük ergenim diye seviyorum.. şu an böyleyse 2 yaşında b.ku yedik diyorumBen artık atak haftasına falan inanmıyorum asssla dün varya gecesi gündüzü ayrı pert etti bizi bakarsan güneşli günlerin ortasındayız atak matak bebeklikten sonra tutmuyor bence bunlar ergen oldu artık
bizim beşik sallanıyor ama döndüğünde de sallandığı için uyandırıyordu. bir de uyanır uyanmaz bir hışımla ayağa kalktığı içinOğlum yatağımızın üçte ikisinde eşimle ben de kalan kısımda yatıyoruz aylaaaardır, adam kafasını komodine koyuyor, oğlum da geceleri ağzında memeyle uyuyor sürekli, geçen gün hastaneye gittik dedesiyle babaannesi battaniyesinde sallayarak uyutmuş akşam oğlum battaniyeyi aldı bana uzatıyor salladık uyudu, uykusu geldiğinde battaniyesini işaret ediyor artık acaba sallanan beşik mi alsak diye düşündük.
ben ocean microfer kullanıyorum ama daha 1 kutu bitirdik 2.yi kırdı selim. 3.yü aldım yoldaKızlar demir damlası olarak ne kullanıyorsunuz, devletin verdiğini kızım içmiyor, çok mızmız iştahı azaldı, osman hoca demir eksikligide yapabilir kan ölçtürun diyor