- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
Kan değerleri sinir 12 bizim 11 çıktı. Bestiron damla kullanıyorum bakalım dr ne diyecek.ben yaptırmadım yaa. herhalde yaptırmayacağım fa. bu sınırda çıkan hangi değeri? bunu birkaç yerde daha duydum. takviyeler işe
yaramıyor mu acaba
ben yastık kullanmıyorum ama bazen yatakta uyanıp azıcık sürünüp yastığa gidiyor. yastığı kenarlık olarak kullanıyorum kafasını çarpmasın diye
aramıza hoş geldin sana bolll sabır diliyorumMilletin çocuğu yürümeye başladı, benim kız emeklemeye3 gün öncesine kadar yuvarlanarak evi gezen kızım 3 gündür emekliyor ama öylemi tatlı olunur, pit pit gidiyor, masadan tutup kalkmaya çalışıyor, çekmeceleri açıp dağıtıyor. Tek bırakamıyorum artik
yaaaa ben de deneyeyim e bebekten almıştım bi tane incecik:) önceden ne kullanıyordun?Kan değerleri sinir 12 bizim 11 çıktı. Bestiron damla kullanıyorum bakalım dr ne diyecek.
Yastık da alçak baya fark ettim yastıkla daha az uyanıyor sanki
Bir kere uyudu. Öyle devam edecek sandımyatağına neden aldın canım daha iyi uyusun diye mi?ben artık hiç takip etmiyorum hasta olmasın yeter
normal davranış beklemiyorum
Bü bebek hallerinde sinir ne anlamıyorum
Sizin de çorabınız yok , sadece benimki çorapsız dolaşıyor sanıyordum
Darısı başımaMilletin çocuğu yürümeye başladı, benim kız emeklemeye3 gün öncesine kadar yuvarlanarak evi gezen kızım 3 gündür emekliyor ama öylemi tatlı olunur, pit pit gidiyor, masadan tutup kalkmaya çalışıyor, çekmeceleri açıp dağıtıyor. Tek bırakamıyorum artik
Bü 3 çünkü bestiron kutumuz. 2 hafta hastalık gecirdi iştahı yoktu belki o sebep oldu.yaaaa ben de deneyeyim e bebekten almıştım bi tane incecik:) önceden ne kullanıyordun?
Benimki hiç beşikte yatmadı, eşimin evde olduğu zaman uyku eğitimine başlamak istiyorum.(aslında eğitime karşıydım ama bir haftadır beni uyutmuyor, dönüyor ayaklarını üstüme atıyor ve tepiniyor. Resmen dayak yiyorum öyle de kalkıyorum. Meme ağzından çıkınca uyanıyor. Önceden böyle değildi , meme ağzında uyumuyordu.Bunu yeni huy edindi.Bir kere uyudu. Öyle devam edecek sandım
Acaba seninki de atak haftasında olabilir miBenimki hiç beşikte yatmadı, eşimin evde olduğu zaman uyku eğitimine başlamak istiyorum.(aslında eğitime karşıydım ama bir haftadır beni uyutmuyor, dönüyor ayaklarını üstüme atıyor ve tepiniyor. Resmen dayak yiyorum öyle de kalkıyorum. Meme ağzından çıkınca uyanıyor. Önceden böyle değildi , meme ağzında uyumuyordu.Bunu yeni huy edindi.
Bakmadım ki bi bakayım , değilmiş 6 günü varAcaba seninki de atak haftasında olabilir mi
Bence atak haftasına erken girilebiliyordu.Bakmadım ki bi bakayım , değilmiş 6 günü var
ben de bayılıyorum çorapsız çocuklaraSizin de çorabınız yok , sadece benimki çorapsız dolaşıyor sanıyordum
Bende bazen gece yatarken çıkartıyorum. Bu aralar kendi çıkarmayı biraktiben de bayılıyorum çorapsız çocuklara