- Konu Sahibi sehribann16
- #1.721
Dur kötü düşünme canım ne olacağı belli olmazBende guzel değerlendirdim ama ihtimal veremiyorum sanki olmamış gibi geliyo banada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kötü düşünme canım ne olacağı belli olmazBende guzel değerlendirdim ama ihtimal veremiyorum sanki olmamış gibi geliyo banada
Bak canım ben sana özellikle test yapma dedim modun düşmesin diye insan ister istemez negatifi görünce etkileniyor çünkü ama artık erken gebelik yapabilirsin ya da bekle biraz daha öyle yap kalkıp 8 9 gün önce yaptın kaldı beş günümüzde 10 kasımdı demi seninde batYok kuzum belim kasığım ağrıyor çok sinirliydim bugün gergindim buna alametti demekki. bu ay da böyle nasip oldu. bu ay o kadar umutluydum ki bi posta hüngür hüngür ağladıktan sonra yazıyorum bu arada. Teste zaten cesaret edemem. Gerekte yok galiba. Rabbim sizleri mucizelerinizle buluştursun inşallah canı gönülden hüzünlü bir kalple diliyorum bunu
Yok tatlım ben olmadigimi dusunuyorum bugun 12.gun yarin kan vercem tsh hormonu ic8n oarada betahcg baktirriz sinuc gec cikiyr ama net olur hic degilse rabbim isteyenlere nasip etsin@Blue_girll canikom sırada sen varsın kızlar hamileyimmm demeni bekliyorum bak
Evet seninle aynıydı canım. Ne bileyim işte çok umutluydum aslnda hiç test yoktu evde baktım bir tane varmış dedim vardır bür hayır yapayım. Zaten dediğin gibi modum orda düşmüştü ilkBak canım ben sana özellikle test yapma dedim modun düşmesin diye insan ister istemez negatifi görünce etkileniyor çünkü ama artık erken gebelik yapabilirsin ya da bekle biraz daha öyle yap kalkıp 8 9 gün önce yaptın kaldı beş günümüzde 10 kasımdı demi seninde bat
Tamam canım çok belim ağrıyor bakalımUmutsuz olmuyoruz canım, modumuz zaman zaman düşüyor evet hepimiz yaşıyoruz bunları ama umut her zaman var Allah'ım geciktiriyorsa bile guzellestirdiği içindir adetin sökülmezse böyle lekelenme şeklinde devam ederse test yap yine de
O yüzden canım ne kadar geç yapsak o kadar iyi bizim için o tek çizgiyi görünce hepimiz yıkılıyoruz maalesef kiEvet seninle aynıydı canım. Ne bileyim işte çok umutluydum aslnda hiç test yoktu evde baktım bir tane varmış dedim vardır bür hayır yapayım. Zaten dediğin gibi modum orda düşmüştü ilk
Sen her gün tekrarla testleri canım hormon arttığı için çizgi koyulaşır laboquick erken testleri hakkında çok olumsuz yorum var varı yok yolu vr gösteriyor diye aklında olsunTesti yaptıktan 1 saat falan sonrası ama bugüne kadar hayalet bile yoktu :) takip edelim birkaç gün
Bu normal kaset testi canim bu ay hiç kuruma çizgisi bile göstermedi 2 damla idrarla yaptım ben önceki iki hamileliğimi de bu testlerle çok düşük değerlerle öğrendim şuan kan versem 5 anca çıkar eminim ama öğrenir öğrenmez de kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım, yarın kan vereyim en iyisiSen her gün tekrarla testleri canım hormon arttığı için çizgi koyulaşır laboquick erken testleri hakkında çok olumsuz yorum var varı yok yolu vr gösteriyor diye aklında olsun
Ay inşallah güzel haberlerini alırız canımYok tatlım ben olmadigimi dusunuyorum bugun 12.gun yarin kan vercem tsh hormonu ic8n oarada betahcg baktirriz sinuc gec cikiyr ama net olur hic degilse rabbim isteyenlere nasip etsin
Pıhtılaşman vardı senin demi sen gerekirse her gün kan ver canım o zaman hiç testle uğraşma kendini riske atma kanda daha çabuk gösteriyor nasıl olsaBu normal kaset testi canim bu ay hiç kuruma çizgisi bile göstermedi 2 damla idrarla yaptım ben önceki iki hamileliğimi de bu testlerle çok düşük değerlerle öğrendim şuan kan versem 5 anca çıkar eminim ama öğrenir öğrenmez de kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım, yarın kan vereyim en iyisi
Hayırrrr hayırrrr ben inanıyorum bu ay hepiniz kalıcaksınız hamileeeeee dört gözle bekliyorum testini canımYok tatlım ben olmadigimi dusunuyorum bugun 12.gun yarin kan vercem tsh hormonu ic8n oarada betahcg baktirriz sinuc gec cikiyr ama net olur hic degilse rabbim isteyenlere nasip etsin
Yok yavrum ben kesin değilim eminim nerdeyse bende yıkık durumdayım da burda size teselli veriyorumHayırrrr hayırrrr ben inanıyorum bu ay hepiniz kalıcaksınız hamileeeeee dört gözle bekliyorum testini canım
Canım bana 3 Kasım pik gibi geldi en koyu o zaman gözüküyor ama diğer kızlarda bi baksın döllenme o kadar çabuk belli olmaz çünküKızlar bir bakar mısınız? En son 18 Ekim'de regl gördüm. Altı gün sürdü . Düzenli gidiyorum hep. Ayın 30unda ovülasyon testi yaptım labaquic ile. Baya baya bariz pozitif çıktı. Şaşırdım çünkü o kadar erken beklemiyordum . Neyse bir gün değerlendirdik. Sonra olmadı maalesef. Ama ardı ardına hep baktım. Yani hepsi pozitif, ve belirgin gibi. Bugün yaptığım çok hafif silikleşmiş. Ama yine de yüksek gibi geldi. 30undan bugün 5ine kadar hep pozitif çıkması normal mi? Acaba bir döllenme oluştu da o sebeple mi pozitif çıkıyor
ya seni yicem yok yavrum ne gelirse basim ustune diyip kendimi daha fazla umitlendrmek istemiyrum o test kuruma bile yapmadi 100%dogru erken gebelik testiydi yarin net haberi verrim sabh 9da kan vermeye gtcem mucizelr bizi. OlsunHayırrrr hayırrrr ben inanıyorum bu ay hepiniz kalıcaksınız hamileeeeee dört gözle bekliyorum testini canım
SIz bendeki negatifi gkrunce umutlariniz yikildi demi ben negatif gordum diye size ole birsey olmayacak ben inaniyorum canim benm yumurtaya can verene rabbim kizcelerimede pozitif gonder daha erken arada bakiyrum mesajlara birbirinize sahip cikinYok yavrum ben kesin değilim eminim nerdeyse bende yıkık durumdayım da burda size teselli veriyorum
Yok kız erken gebelik yaptım ben kuruma çizgisi bile çıkmadı Benim aşırı şiddetli bi migrenim var o tuttu ilaç içmem lazımdı mecbur yaptım valla bu sabah test olsa çıkardı zatenya seni yicem yok yavrum ne gelirse basim ustune diyip kendimi daha fazla umitlendrmek istemiyrum o test kuruma bile yapmadi 100%dogru erken gebelik testiydi yarin net haberi verrim sabh 9da kan vermeye gtcem mucizelr bizi. Olsun
SIz bendeki negatifi gkrunce umutlariniz yikildi demi ben negatif gordum diye size ole birsey olmayacak ben inaniyorum canim benm yumurtaya can verene rabbim kizcelerimede pozitif gonder daha erken arada bakiyrum mesajlara birbirinize sahip cikin