Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak ben benimkileri atayım sana örnek olsun bende senin gibi pik sanmıştım değildim koyu gerçekten koyu oluyor
Pik olmadığını biliyorum da dün epey silikti bugün daha belirgin benim mense 10-11 gün var. Anlamadığım yumurtlama dönemini kaçırdım mı yeni mi gelecek anlamadım sinirim bozuldu

Pik olmadığını biliyorum da dün epey silikti bugün daha belirgin benim mense 10-11 gün var. Anlamadığım yumurtlama dönemini kaçırdım mı yeni mi gelecek anlamadım sinirim bozuldu
Kaçırmamışsındır canım daha vardır bi de her zaman her ay yumurtlama olmayabiliyor ama git gide koyulaşıyorsa yumurtlayacaksın demektir

Kızlar adet döngüm 28-31 gün bat 10 Kasım ama biraz önce açık kahve bi akıntı gibi bir şey gelmiş çok yürüdüm bugün bütün gün adet mi olacağım acaba yumurtlamadan beri göğüs ve bel ağrım var zaten ilk kez bir hafta erken adet olacağım sanırım 😢😢
Yerleşme kanaması olabilir canım seni çok umitlendirip çıkmazsa hayal kırıklığına ugramana sebep olmak istemem ama bir test daha yap sabah idrariyla inşallah gebeliktir 🤲🤲

O da olabiliyor işte herkesin farklı oluyor dönem dönemi tutmuyor bazen pili görmeden hamile kalanlar oluyor
Ya
aynısı bu ay bende de oldu. Yumurtlama belirtilerim vardı 3-5 gün test yaptım hiç pik değildi. Ama yumurtladığıma da emindim. Bence belirti daha anlamlı böyle durumlarda ya

Üşütmeye vuruyorum ben sende öyle bişey olabilir mi başka bi belirtim de yok zaten sende var mı bişeyler
Kasık ağrılarım var özellikle sol tarafta arada birde sol tarafımda sanki top seklinde atıyor gibi birde sol bacağim agriyo zaman zaman onun dışında hiçbir belirti yok

Kasık ağrılarım var özellikle sol tarafta arada birde sol tarafımda sanki top seklinde atıyor gibi birde sol bacağim agriyo zaman zaman onun dışında hiçbir belirti yok
Bacak ağrısı dışındakiler bende de var da ben kendime ihtimal vermiyorum malum canım az kaldı bizim günümüzede bakalım görcez 🙏

Yerleşme kanaması olabilir canım seni çok umitlendirip çıkmazsa hayal kırıklığına ugramana sebep olmak istemem ama bir test daha yap sabah idrariyla inşallah gebeliktir 🤲🤲
Yok kuzum belim kasığım ağrıyor çok sinirliydim bugün gergindim buna alametti demekki. bu ay da böyle nasip oldu. bu ay o kadar umutluydum ki bi posta hüngür hüngür ağladıktan sonra yazıyorum bu arada. Teste zaten cesaret edemem. Gerekte yok galiba. Rabbim sizleri mucizelerinizle buluştursun inşallah canı gönülden hüzünlü bir kalple diliyorum bunu

Yok kuzum belim kasığım ağrıyor çok sinirliydim bugün gergindim buna alametti demekki. bu ay da böyle nasip oldu. bu ay o kadar umutluydum ki bi posta hüngür hüngür ağladıktan sonra yazıyorum bu arada. Teste zaten cesaret edemem. Gerekte yok galiba. Rabbim sizleri mucizelerinizle buluştursun inşallah canı gönülden hüzünlü bir kalple diliyorum bunu
Umutsuz olmuyoruz canım, modumuz zaman zaman düşüyor evet hepimiz yaşıyoruz bunları ama umut her zaman var Allah'ım geciktiriyorsa bile guzellestirdiği içindir adetin sökülmezse böyle lekelenme şeklinde devam ederse test yap yine de 🌸

Canım vücudumuz psikolojimizden çok etkilenir evet çok zor kendini biraz tutman lazım hamileyim diye evrene mesajlar yollamamız lazım inşallah hepinizin adını bu ay hamiş bölümüne yazmak nasip olur🦋💐💖 dualarım sizinle 🙏🏻

X