Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir bakar mısınız? En son 18 Ekim'de regl gördüm. Altı gün sürdü . Düzenli gidiyorum hep. Ayın 30unda ovülasyon testi yaptım labaquic ile. Baya baya bariz pozitif çıktı. Şaşırdım çünkü o kadar erken beklemiyordum . Neyse bir gün değerlendirdik. Sonra olmadı maalesef. Ama ardı ardına hep baktım. Yani hepsi pozitif, ve belirgin gibi. Bugün yaptığım çok hafif silikleşmiş. Ama yine de yüksek gibi geldi. 30undan bugün 5ine kadar hep pozitif çıkması normal mi? Acaba bir döllenme oluştu da o sebeple mi pozitif çıkıyor 🥲
Gebelik testin var mı canım yap bı :)

Ay inşallah güzel haberlerini alırız canım 🙏
Amin can sonuc ne olursa olsun yazicam
Yok kız erken gebelik yaptım ben kuruma çizgisi bile çıkmadı 😂 Benim aşırı şiddetli bi migrenim var o tuttu ilaç içmem lazımdı mecbur yaptım valla bu sabah test olsa çıkardı zaten
Canim senin kacinci gundu? bak benm arkdasim 11.gun erken gebelik testi yapmis benm gibi negatifmis 12.gün erken gebelik testini tekrrlamis çok silik cikmis yani bu erken gebelik testleride tirt diyrki ben cift cizgiyi bile erkrn gebelik testinde 14.gun gormus regli olana kdar umut var erken gebelik testlerinede inancim kalmadi 😥🤭😅 en iyisi kandan ögrenmek cnku hcg hormonu once kana sonra idrara yükleniyor biz tersini yapiyoruz once idrara bakiyruz erkenden merktan snra modlar dusuyor ne cikarsa bahtimiza ben yarin verip kurtulucam sali gunu regli gunum eger regli olmazsam persembe gunu tekrar kan vericem yarin 13.gunum azda olsa yuksekse gosteriri kendini 5in uzeri bile xiksa hamd edixem he 1 cikar falan kesin yoktur

Amin can sonuc ne olursa olsun yazicam

Canim senin kacinci gundu? bak benm arkdasim 11.gun erken gebelik testi yapmis benm gibi negatifmis 12.gün erken gebelik testini tekrrlamis çok silik cikmis yani bu erken gebelik testleride tirt diyrki ben cift cizgiyi bile erkrn gebelik testinde 14.gun gormus regli olana kdar umut var erken gebelik testlerinede inancim kalmadi 😥🤭😅 en iyisi kandan ögrenmek cnku hcg hormonu once kana sonra idrara yükleniyor biz tersini yapiyoruz once idrara bakiyruz erkenden merktan snra modlar dusuyor ne cikarsa bahtimiza ben yarin verip kurtulucam sali gunu regli gunum eger regli olmazsam persembe gunu tekrar kan vericem yarin 13.gunum azda olsa yuksekse gosteriri kendini 5in uzeri bile xiksa hamd edixem he 1 cikar falan kesin yoktur
Canım yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün benim eğer öyle sayıyorsak zaten adete de 5 gün var gözüküyor ama ben dayanamadım ilaç içtim zaten varsa çıkar diye düşünmüştüm 6 gün kala diye test vardı ondan haptım

Yok yavrum ben kesin değilim eminim nerdeyse bende yıkık durumdayım da burda size teselli veriyorum 😂
Nazar değdi topiğimize ne güzel üst üste hamiş haberi almıştık :KK43: seni çok iyi anlıyorum balım ama işte elimizden sadece birbirimizi teselli etmekten başka da bişey gelmiyor sınavımız da bu bizim demek ki :KK43: 💖

ya seni yicem yok yavrum ne gelirse basim ustune diyip kendimi daha fazla umitlendrmek istemiyrum o test kuruma bile yapmadi 100%dogru erken gebelik testiydi yarin net haberi verrim sabh 9da kan vermeye gtcem 🤭🩵🐣 mucizelr bizi. Olsun
Bazı kişilerin uzun süre idrar testinde çıkmıyor ya o yüzden kırmızıyı görene kadar ümidimizi kesmeyelim diyorum Allah çok büyük inşallah bu bekleyişimiz en yakın zamanda son bulur :KK43: 💖🙏🏻

Canım yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugün benim eğer öyle sayıyorsak zaten adete de 5 gün var gözüküyor ama ben dayanamadım ilaç içtim zaten varsa çıkar diye düşünmüştüm 6 gün kala diye test vardı ondan haptım
Çiçeğim keşke ilacı içmeseydin ne olur ne olmaz daha 7 gün olmuş hem

Kiz tovbe estagfurullah yumurta catlayio dollense rahime ulasmasi zaten 7.gun suruyr odaha cok minik ilac falan icme ne olur ne olmaz cikmaz erken gebelik testi bile 11.gun hamule bir kadini gebe cikartmamis dusun bu tamamen idrara gecemeyen hcg nin suçu bak sana birsey atcam

bK 8. 9 gun anca rahime yerlesiyor buyuzden testleri 12.gunden snra yapin diyorlar
без-названия-1.jpg

Nazar değdi topiğimize ne güzel üst üste hamiş haberi almıştık :KK43: seni çok iyi anlıyorum balım ama işte elimizden sadece birbirimizi teselli etmekten başka da bişey gelmiyor sınavımız da bu bizim demek ki :KK43: 💖
Aynen öyle canım birbirimizi teselli etçez artık yapcak bişeyimiz yok kendime sürekli yeni ay yeni umut diye söylüyorum öyle avunuyorum

Kiz tovbe estagfurullah yumurta catlayio dollense rahime ulasmasi zaten 7.gun suruyr odaha cok minik ilac falan icme ne olur ne olmaz cikmaz erken gebelik testi bile 11.gun hamule bir kadini gebe cikartmamis dusun bu tamamen idrara gecemeyen hcg nin suçu bak sana birsey atcam

bK 8. 9 gun anca rahime yerlesiyor buyuzden testleri 12.gunden snra yapin diyorlar
Eki Görüntüle 3330025
Yok kuzu. Bunu bende biliyorum 6 - 12 gün arası diye ama zaten nasıl olsa 12. Gün reglme denk geliyor diye içtim bende dayanamayıp zaten umudum da yoktu biliyonuz

Yok kız yapman demedim ben 6 gün öncesi muhabbetine güvendim ilaç içmek içinde mecbur yaptım kullandığım ilaç da nörolojik varsa da artık bilmiyorum ne olur
O erken gebelik testleri beni hiç yanıltmadı seni bilmem tabi geç döllenmedir filan anlamıyorum da. Neyse bakalım hayırlısı olsun iyi yapmışsın

🤣🤣🤣

BEnim bir tanidigim var cikolata kisti ile hamile kaldi ovü testi ile takip etmisti oda iyi canim iyi bir doktora gitmene sevindin doktr isi cdden sans isi sen birde tupbebk doktru ile konus bakalim istanbuldamisin buldn mu doktr canim gorur tabi onlar daha detayli yapiyorlardir insallh mucizene kavusursun canm

Allah razı olsun canımmmm medipolde gonca hanım varmış onunla bi görüşücem bakalmm tabi önce bütün testleri bitirmem lazım hsg mi be çekilicem

1 yılda sabrım o kadar tükendi ki o kadar yıprandı ki eşimde diyo değişimler oldu sende çok sinirli agresif oldun artık diyo

Canımmmm bende öyleyimmm senin gibi ki biliyorsun direk tüp bebek dedim senin bana söyledigin gibi canını hiç sıkma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur doktorunu araştır onun içinde kesinlikle olumsuz degilim ben ama umutsuzlukla karar verme

X