- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.681
Anlamadım neden. Havalardan herhaldeValla bende keyifsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım neden. Havalardan herhaldeValla bende keyifsizim
Canim regline kac gün kaldı seninValla bende keyifsizim
Olabilir canım havalar çok dengesizAnlamadım neden. Havalardan herhalde
Son 6 canım kasık ağrım var 10 kasım regl günümCanim regline kac gün kaldı senin
Yerleşme kanaması olabilir yarın sabah erken gebelik testi yapsana 6 gün önceden belli edenlwr varKızlar adet döngüm 28-31 gün bat 10 Kasım ama biraz önce açık kahve bi akıntı gibi bir şey gelmiş çok yürüdüm bugün bütün gün adet mi olacağım acaba yumurtlamadan beri göğüs ve bel ağrım var zaten ilk kez bir hafta erken adet olacağım sanırım
Ah keşke duysakBugün pozitif duymadık ondan da olabilir, yarın birinden duyalım da keyfimiz yerine gelsin:)
Yok kuzum ya dedim ama sol tarafımdaki o pıt pıt hep adetten önce oluyor nefes darlığı filan oluyor korkuyordum zaten. Bence yok bir şey sökülecek ama genelde 31 döngü gelen adet bu kadar önce nasıl geldi ya. Gene tutmadı demekki o yüzden yumurtlamadan beri adet belirtileri başlamıştı. 8 gün kala test yağmıştım negatif çıkmıştı zatenYerleşme kanaması olabilir yarın sabah erken gebelik testi yapsana 6 gün önceden belli edenlwr var
Göğüs ağrım filan da azaldı karnım ağrıyor. Vallahi artık yoruldum yaAh keşke duysak
Ama sen çok erken yaptın bi dene yarın tekrardan erken yapmıştım senYok kuzum ya dedim ama sol tarafımdaki o pıt pıt hep adetten önce oluyor nefes darlığı filan oluyor korkuyordum zaten. Bence yok bir şey sökülecek ama genelde 31 döngü gelen adet bu kadar önce nasıl geldi ya. Gene tutmadı demekki o yüzden yumurtlamadan beri adet belirtileri başlamıştı. 8 gün kala test yağmıştım negatif çıkmıştı zaten
Ay canım seninle aynıyız ya heralde. bende de gelen giden bir şey yok. 30. Gün. Sen kaçıncı gündesinGöğüs ağrım filan da azaldı karnım ağrıyor. Vallahi artık yoruldum ya
Kasik agrin normal mi pekiSon 6 canım kasık ağrım var 10 kasım regl günüm
Ayyy bebisin belirtileri olmasınKızlar adet döngüm 28-31 gün bat 10 Kasım ama biraz önce açık kahve bi akıntı gibi bir şey gelmiş çok yürüdüm bugün bütün gün adet mi olacağım acaba yumurtlamadan beri göğüs ve bel ağrım var zaten ilk kez bir hafta erken adet olacağım sanırım
8 gün kala çok erken zatenYok kuzum ya dedim ama sol tarafımdaki o pıt pıt hep adetten önce oluyor nefes darlığı filan oluyor korkuyordum zaten. Bence yok bir şey sökülecek ama genelde 31 döngü gelen adet bu kadar önce nasıl geldi ya. Gene tutmadı demekki o yüzden yumurtlamadan beri adet belirtileri başlamıştı. 8 gün kala test yağmıştım negatif çıkmıştı zaten
Ya normalde reglim çok ağrılı olur benim bir iki gün öncesi başlar geçen ayda böyle ağrım oldu ama bu ay yumurtlamadan itibaren hep ağrım vardı zaten üşüttüm diye düşünüyorumKasik agrin normal mi peki
Yani herşey olabilir canım test yaptın mıkızlar bugün çok ağrım vardı ped de taktım hatta ama hala gelen giden bir şey yok. Bugün 30. Gün en geç 31 de olurum normalde. Bu kadar ağrıya rağmen sökülmemesi garip
Benimde yumurtlamadan beri ağrılarım oluyo bunun sebebi ne ya bi türlü çözemedimYa normalde reglim çok ağrılı olur benim bir iki gün öncesi başlar geçen ayda böyle ağrım oldu ama bu ay yumurtlamadan itibaren hep ağrım vardı zaten üşüttüm diye düşünüyorum
Üşütmeye vuruyorum ben sende öyle bişey olabilir mi başka bi belirtim de yok zaten sende var mı bişeylerBenimde yumurtlamadan beri ağrılarım oluyo bunun sebebi ne ya bi türlü çözemedim