Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu simdi yaptim
Daha önce yaptığın testler var mı varsa onu da at bugün olabilmesi için daha çok silik gözüküyor yarın daha kuvvetli ihtimal ama
Daha önce fotoğrafı yok da şimdi bi daha yaptım

Eklentiler

• 20231104_131353.jpg
    20231104_131353.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum inan bende bugğn kendi kendime konuştum. Bende pes edeceğim bu ay sabah kalkıp çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım düşün. Psikolojim iyice bozuldu benimde işime ve sosyal hayata adapte olmam lazım. İş yerinde iki tane hamile var her gördüğümde ağlıyorum gözlerim doluyor o derece sinir sistemim bozuldu. Allahtan hayırlısı buymuş deyip çekileceğim. Eşimde testlere gitmiyor ayrıca bu da canımı sıkıyor. Şu gün ilişki olmalı bugün olmalı diye ayarlamaktan her ay kırmızı görüp yıkılmaktan bir yıldır çok yoruldum çünkü alış sağlığımdan olacağım
Camasir suyu ile gebelik testini sende duydum canm dikkat et ole seyler kullanma evet insanin ister istemez bozuluyr cnm ama ben adapte olamiyrum reel hayatima devmli odaklanma skntisi yasiyorum buda beni yordu yaltim rahatladim 3gunu rahatlaikla beklerim smdi rabbim mucizlerimizi gondersin hayrlisi allahtan 🩵🦋

Camasir suyu ile gebelik testini sende duydum canm dikkat et ole seyler kullanma evet insanin ister istemez bozuluyr cnm ama ben adapte olamiyrum reel hayatima devmli odaklanma skntisi yasiyorum buda beni yordu yaltim rahatladim 3gunu rahatlaikla beklerim smdi rabbim mucizlerimizi gondersin hayrlisi allahtan 🩵🦋
Canım ara vermek istemene üzüldüm Allah'ım insallah hiç ummadığın anda güzel bir sürpriz yapar 🤲 isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin Allah'ım 🤲

Evet canim benm demekki neymis her agriyi sanciyi bebise yirmamak lazimmis hayatimda belkide ilk defa bukdar sanci cektim devmli bicak saplanmalari falan arkdasimda diyor 11.gun erken ben 12.gun silik cizgi gordum falan diyor olabilir ama ben hissediyrum bebik yuk 😅 okdar sanci bosa imis smdi rahatladim ama biraz pasalar gini kirmixilari bekliyrum zaten ben regli olmadan 1 2gun onceden leke halinde basliyor snra dokuluyorum gelirsede basim ustune gelmezsede bekliycez rabbim mucizelerini gostersin 3gun kafam rahat rahat takilirim artik 🤭helal olsun cnm birsey bir sikinti olursa ozelden yazin cvp veririm kizlar 🩵🤲🏻
Canım sen adet mi oldun :KK43:

Canım ara vermek istemene üzüldüm Allah'ım insallah hiç ummadığın anda güzel bir sürpriz yapar 🤲 isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin Allah'ım 🤲
İnanın böyle beklemekle yada takiple olan bir şey değil. Düşünmek daha çok etkiliyor. Olursa olur deyip serbest bırakmak lazım bence mesela eskiden hamile insanlar benekler bile dikkatimi çekmezken direk karşıma çıkıyorlar. Rabbim böyle nasip etmiş deyip oluruna bırakmak lazım hiç ummadoğımz anda karşımıza çıkacak

Canım sen adet mi oldun :KK43:
Yok cnm yarin leke seklinde glmeye baslar bnmde once leke geliyr sinra adet oluyrum bugun ilk idrarla erkn geblik testi yptim negatif çıktı kafam rahtladi ara vercem cok yoruldum cnm bnm reel hytima odaklnAmiyrum 😥 rabbim hyrli hberlerlerinizi duymayi nasip etsin 🌺🦋

Amin
Amin canim benim sali gunu regli olurum muhtemlen rabbim mucizelerimizi gondersin 🌺🩵

Yok cnm yarin leke seklinde glmeye baslar bnmde once leke geliyr sinra adet oluyrum bugun ilk idrarla erkn geblik testi yptim negatif çıktı kafam rahtladi ara vercem cok yoruldum cnm bnm reel hytima odaklnAmiyrum 😥 rabbim hyrli hberlerlerinizi duymayi nasip etsin 🌺🦋
Evet gerçekten çok yorucu süreç ama hep pozitife odaklan regl günü gelmeden pozitif görmeyen çok kişi var sonuçta anladın mı ama eğer olmazsa bu ayda ara vermek biraz iyi gelebilir doğru diyosun ilk çocuktu canım dimi

15 inde falan bat tarihim dün bitane yaptim daha acıktı bugün daha koyu sanki
Canım bak ben benimkileri atayım sana örnek olsun bende senin gibi pik sanmıştım değildim koyu gerçekten koyu oluyor

Eklentiler

• IMG_20231030_170905.jpg
    IMG_20231030_170905.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20231029_101056.jpg
    IMG_20231029_101056.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 26
X