Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet döngüm 28-31 gün bat 10 Kasım ama biraz önce açık kahve bi akıntı gibi bir şey gelmiş çok yürüdüm bugün bütün gün adet mi olacağım acaba yumurtlamadan beri göğüs ve bel ağrım var zaten ilk kez bir hafta erken adet olacağım sanırım

Yerleşme kanaması olabilir yarın sabah erken gebelik testi yapsana 6 gün önceden belli edenlwr var

Yerleşme kanaması olabilir yarın sabah erken gebelik testi yapsana 6 gün önceden belli edenlwr var
Yok kuzum ya dedim ama sol tarafımdaki o pıt pıt hep adetten önce oluyor nefes darlığı filan oluyor korkuyordum zaten. Bence yok bir şey sökülecek ama genelde 31 döngü gelen adet bu kadar önce nasıl geldi ya. Gene tutmadı demekki o yüzden yumurtlamadan beri adet belirtileri başlamıştı. 8 gün kala test yağmıştım negatif çıkmıştı zaten

Ama sen çok erken yaptın bi dene yarın tekrardan erken yapmıştım sen

kızlar bugün çok ağrım vardı ped de taktım hatta ama hala gelen giden bir şey yok. Bugün 30. Gün en geç 31 de olurum normalde. Bu kadar ağrıya rağmen sökülmemesi garip

8 gün kala çok erken zaten

Ya normalde reglim çok ağrılı olur benim bir iki gün öncesi başlar geçen ayda böyle ağrım oldu ama bu ay yumurtlamadan itibaren hep ağrım vardı zaten üşüttüm diye düşünüyorum
Benimde yumurtlamadan beri ağrılarım oluyo bunun sebebi ne ya bi türlü çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…