- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.641
Evet canim benm iste rabbim o mucizelerden bizede gondersin cok guzelmis benmde 5 sene oldu belkide fazla demkki rabbim beklettikce guzellistrsin tum guzellikler bizim olsun pes etmek zorundayim canm cnku cidden cok yoruldum hauatimi ilerletemiyrum gunum hep dolu geciyor 3 gun snra yi rahat raht beklerim gelir kirmizilarBen de bazen pes diyorum henüz yeni olmasına rağmen ama Rabbim doğru zamanı bekliyor demek ki diyor toparlıyorum kendimi. Dün akşam bir arkadaşım 17 yıllık evli yengesinin dün gebelik haberini verdi düşünün artık 17 yıl beklemek. Dile kolay
Günaydın canım pes etme her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut sabırlı olmamız gerekiyor bizimde sınavımız bu sabredip mucizelerimize kavuşucaz kendini bırakma hepimiz seni çok iyi anlıyoruzGünaydin kizlar bugun 11.gun erken gebelik testi yaptim bembeyaz negatif cikti 3gun snra regli olurum muhtemelen okdar agri sanci batmalar bel agirsi yataktan bile dinemeyecek kdar sanci belimin agrisi hepsi boşaymiş anlayacaginix olmayinca olmuyr ara vericem hakkinizi helal edin yoruldum cok yoruldum opuyorum hepisinizi tatli kalin
Testlerini atar mısın canım tarihleriyle beraber bakalımYine silik yaayumutlamıyor muyum anlamıyorum neden böyle moralim alt üst oldu
Olabilir evet karın boşluğuna bırakıyormuş galibaYumurta catlayinca bir sıvı bırakıyormus canım o sıvı ağrı yapiyormus
Ara vermek zorundayim canim benm cnku cok yoruldum hayatimi ilerletemiyrim gunlerim hep takili geciyor kafam heo dolu odaklanamiyrum birsye 3gun snra zaten kirmizilar gelir once leke seklinde gelir snra devami gelir umarim hepiniz pozitifleri gorrsunuzGünaydın canım pes etme her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut sabırlı olmamız gerekiyor bizimde sınavımız bu sabredip mucizelerimize kavuşucaz kendini bırakma hepimiz seni çok iyi anlıyoruz
Attım testleri bayağı silikti öyle olunca moralim bozuldu attım çok hafif pembe o kadarTestlerini atar mısın canım tarihleriyle beraber bakalım
Biraz kafanı topla canım sinirlerin çok bozuk şuan kendini dinlemek belki sana iyi gelir asıl sen hakkımı helal et sabırla cevap verdin bize hep. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinAra vermek zorundayim canim benm cnku cok yoruldum hayatimi ilerletemiyrim gunlerim hep takili geciyor kafam heo dolu odaklanamiyrum birsye 3gun snra zaten kirmizilar gelir once leke seklinde gelir snra devami gelir umarim hepiniz pozitifleri gorrsunuzhakkinizi helal edin
Canım onları öyle silikte olsa atma sakla bak sana örnek atçam böyle yap bugünden itibarenAttım testleri bayağı silikti öyle olunca moralim bozuldu attım çok hafif pembe o kadar
Helal olsun canim benm ben birsey yapmadimki bilgi aktardim iyiki varsiniz biraz toparlansam iyi olur odaklanamiyrum cnku derst calismam lazimBiraz kafanı topla canım sinirlerin çok bozuk şuan kendini dinlemek belki sana iyi gelir asıl sen hakkımı helal et sabırla cevap verdin bize hep. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
Bende seni öpüyorum canım en kısa zamanda tekrar dön aramıza herşey gönlünce olsun inşallahHelal olsun canim benm ben birsey yapmadimki bilgi aktardim iyiki varsiniz biraz toparlansam iyi olur odaklanamiyrum cnku derst calismam lazimopuyrum sizi guzellikler diliyrum hepinize
Arkadas yanlış yazmışım demis ya sandalyede otururken ayaklarını sandalyenin ayak koyma yerlerinde demirler oluyo ya canım o sekilde yapınca hissediyor musun diyoBen bu oturma şeklini hiç anlamadım. Hem sandalyeye oturup hem ayakları nasıl oturma yerine koyuyoruz
Teşekkür ederim böyle yapayim ben tamamdırCanım onları öyle silikte olsa atma sakla bak sana örnek atçam böyle yap bugünden itibaren
Canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim üzüldüm bu ay senden umutluydum bende ama mutlaka bi doktora görün ağrıların siddetliydi cunku senin rabbim ummadığın anda versin mucizeni inşallah hakkını helal et yine dön amaGünaydin kizlar bugun 11.gun erken gebelik testi yaptim bembeyaz negatif cikti 3gun snra regli olurum muhtemelen okdar agri sanci batmalar bel agirsi yataktan bile dinemeyecek kdar sanci belimin agrisi hepsi boşaymiş anlayacaginix olmayinca olmuyr ara vericem hakkinizi helal edin yoruldum cok yoruldum opuyorum hepisinizi tatli kalin
İnş canım ama karnım baya ağrıyor bugün oldu olacağım heralde yaPozitif düşünelim pozitif olsun hayatta çoğu şey sandığımız gibi gitmez mucizelerle dolu
Evet canim benm demekki neymis her agriyi sanciyi bebise yirmamak lazimmis hayatimda belkide ilk defa bukdar sanci cektim devmli bicak saplanmalari falan arkdasimda diyor 11.gun erken ben 12.gun silik cizgi gordum falan diyor olabilir ama ben hissediyrum bebik yukCanım yazdıklarını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim üzüldüm bu ay senden umutluydum bende ama mutlaka bi doktora görün ağrıların siddetliydi cunku senin rabbim ummadığın anda versin mucizeni inşallah hakkını helal et yine dön ama
Testleri sabah akşam sekiz saat arayla yap iki buçuk saat hiç su içme canımTeşekkür ederim böyle yapayim ben tamamdır
Tamam canım kendine çok iyi bak guzel haberlerle dön inşallahEvet canim benm demekki neymis her agriyi sanciyi bebise yirmamak lazimmis hayatimda belkide ilk defa bukdar sanci cektim devmli bicak saplanmalari falan arkdasimda diyor 11.gun erken ben 12.gun silik cizgi gordum falan diyor olabilir ama ben hissediyrum bebik yukokdar sanci bosa imis smdi rahatladim ama biraz pasalar gini kirmixilari bekliyrum zaten ben regli olmadan 1 2gun onceden leke halinde basliyor snra dokuluyorum gelirsede basim ustune gelmezsede bekliycez rabbim mucizelerini gostersin 3gun kafam rahat rahat takilirim artik helal olsun cnm birsey bir sikinti olursa ozelden yazin cvp veririm kizlar
Daha önce yaptığın testler var mı varsa onu da at bugün olabilmesi için daha çok silik gözüküyor yarın daha kuvvetli ihtimal amaKizlar bugün yarın pik olur mu
Kuzum inan bende bugğn kendi kendime konuştum. Bende pes edeceğim bu ay sabah kalkıp çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım düşün. Psikolojim iyice bozuldu benimde işime ve sosyal hayata adapte olmam lazım. İş yerinde iki tane hamile var her gördüğümde ağlıyorum gözlerim doluyor o derece sinir sistemim bozuldu. Allahtan hayırlısı buymuş deyip çekileceğim. Eşimde testlere gitmiyor ayrıca bu da canımı sıkıyor. Şu gün ilişki olmalı bugün olmalı diye ayarlamaktan her ay kırmızı görüp yıkılmaktan bir yıldır çok yoruldum çünkü alış sağlığımdan olacağımAra vermek zorundayim canim benm cnku cok yoruldum hayatimi ilerletemiyrim gunlerim hep takili geciyor kafam heo dolu odaklanamiyrum birsye 3gun snra zaten kirmizilar gelir once leke seklinde gelir snra devami gelir umarim hepiniz pozitifleri gorrsunuzhakkinizi helal edin