Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bazen pes diyorum henüz yeni olmasına rağmen ama Rabbim doğru zamanı bekliyor demek ki diyor toparlıyorum kendimi. Dün akşam bir arkadaşım 17 yıllık evli yengesinin dün gebelik haberini verdi düşünün artık 17 yıl beklemek. Dile kolay
Evet canim benm iste rabbim o mucizelerden bizede gondersin cok guzelmis benmde 5 sene oldu belkide fazla demkki rabbim beklettikce guzellistrsin tum guzellikler bizim olsun pes etmek zorundayim canm cnku cidden cok yoruldum hauatimi ilerletemiyrum gunum hep dolu geciyor 3 gun snra yi rahat raht beklerim gelir kirmizilar 🤗 sagol canm beni destekledigin icin allah razi olsun 🩵 guzellikler diliyrum dualarim sizinle

Günaydin kizlar bugun 11.gun erken gebelik testi yaptim bembeyaz negatif cikti 3gun snra regli olurum muhtemelen okdar agri sanci batmalar bel agirsi yataktan bile dinemeyecek kdar sanci belimin agrisi hepsi boşaymiş anlayacaginix olmayinca olmuyr ara vericem hakkinizi helal edin yoruldum cok yoruldum opuyorum hepisinizi tatli kalin
Günaydın canım pes etme her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut sabırlı olmamız gerekiyor bizimde sınavımız bu sabredip mucizelerimize kavuşucaz kendini bırakma hepimiz seni çok iyi anlıyoruz

Günaydın canım pes etme her ay yeni bir başlangıç yeni bir umut sabırlı olmamız gerekiyor bizimde sınavımız bu sabredip mucizelerimize kavuşucaz kendini bırakma hepimiz seni çok iyi anlıyoruz
Ara vermek zorundayim canim benm cnku cok yoruldum hayatimi ilerletemiyrim gunlerim hep takili geciyor kafam heo dolu odaklanamiyrum birsye 3gun snra zaten kirmizilar gelir once leke seklinde gelir snra devami gelir umarim hepiniz pozitifleri gorrsunuz 🤲🏻 hakkinizi helal edin

Ara vermek zorundayim canim benm cnku cok yoruldum hayatimi ilerletemiyrim gunlerim hep takili geciyor kafam heo dolu odaklanamiyrum birsye 3gun snra zaten kirmizilar gelir once leke seklinde gelir snra devami gelir umarim hepiniz pozitifleri gorrsunuz 🤲🏻 hakkinizi helal edin
Biraz kafanı topla canım sinirlerin çok bozuk şuan kendini dinlemek belki sana iyi gelir asıl sen hakkımı helal et sabırla cevap verdin bize hep. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin 🙏

Attım testleri bayağı silikti öyle olunca moralim bozuldu attım çok hafif pembe o kadar
Canım onları öyle silikte olsa atma sakla bak sana örnek atçam böyle yap bugünden itibaren

Eklentiler

• IMG_20231030_170905.jpg
    IMG_20231030_170905.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20231029_101056.jpg
    IMG_20231029_101056.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 38
Biraz kafanı topla canım sinirlerin çok bozuk şuan kendini dinlemek belki sana iyi gelir asıl sen hakkımı helal et sabırla cevap verdin bize hep. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin 🙏
Helal olsun canim benm ben birsey yapmadimki bilgi aktardim iyiki varsiniz biraz toparlansam iyi olur odaklanamiyrum cnku derst calismam lazim 😪 opuyrum sizi guzellikler diliyrum hepinize 🤗

Günaydin kizlar bugun 11.gun erken gebelik testi yaptim bembeyaz negatif cikti 3gun snra regli olurum muhtemelen okdar agri sanci batmalar bel agirsi yataktan bile dinemeyecek kdar sanci belimin agrisi hepsi boşaymiş anlayacaginix olmayinca olmuyr ara vericem hakkinizi helal edin yoruldum cok yoruldum opuyorum hepisinizi tatli kalin
Canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim üzüldüm bu ay senden umutluydum bende ama mutlaka bi doktora görün ağrıların siddetliydi cunku senin rabbim ummadığın anda versin mucizeni inşallah hakkını helal et yine dön ama😥🥰

Canım yazdıklarını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim üzüldüm bu ay senden umutluydum bende ama mutlaka bi doktora görün ağrıların siddetliydi cunku senin rabbim ummadığın anda versin mucizeni inşallah hakkını helal et yine dön ama😥🥰
Evet canim benm demekki neymis her agriyi sanciyi bebise yirmamak lazimmis hayatimda belkide ilk defa bukdar sanci cektim devmli bicak saplanmalari falan arkdasimda diyor 11.gun erken ben 12.gun silik cizgi gordum falan diyor olabilir ama ben hissediyrum bebik yuk 😅 okdar sanci bosa imis smdi rahatladim ama biraz pasalar gini kirmixilari bekliyrum zaten ben regli olmadan 1 2gun onceden leke halinde basliyor snra dokuluyorum gelirsede basim ustune gelmezsede bekliycez rabbim mucizelerini gostersin 3gun kafam rahat rahat takilirim artik 🤭helal olsun cnm birsey bir sikinti olursa ozelden yazin cvp veririm kizlar 🩵🤲🏻

Evet canim benm demekki neymis her agriyi sanciyi bebise yirmamak lazimmis hayatimda belkide ilk defa bukdar sanci cektim devmli bicak saplanmalari falan arkdasimda diyor 11.gun erken ben 12.gun silik cizgi gordum falan diyor olabilir ama ben hissediyrum bebik yuk 😅 okdar sanci bosa imis smdi rahatladim ama biraz pasalar gini kirmixilari bekliyrum zaten ben regli olmadan 1 2gun onceden leke halinde basliyor snra dokuluyorum gelirsede basim ustune gelmezsede bekliycez rabbim mucizelerini gostersin 3gun kafam rahat rahat takilirim artik 🤭helal olsun cnm birsey bir sikinti olursa ozelden yazin cvp veririm kizlar 🩵🤲🏻
Tamam canım kendine çok iyi bak guzel haberlerle dön inşallah 🤲🏻🥰

Kuzum inan bende bugğn kendi kendime konuştum. Bende pes edeceğim bu ay sabah kalkıp çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım düşün. Psikolojim iyice bozuldu benimde işime ve sosyal hayata adapte olmam lazım. İş yerinde iki tane hamile var her gördüğümde ağlıyorum gözlerim doluyor o derece sinir sistemim bozuldu. Allahtan hayırlısı buymuş deyip çekileceğim. Eşimde testlere gitmiyor ayrıca bu da canımı sıkıyor. Şu gün ilişki olmalı bugün olmalı diye ayarlamaktan her ay kırmızı görüp yıkılmaktan bir yıldır çok yoruldum çünkü alış sağlığımdan olacağım

X