-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.601
Ahahhaha canım sen gene sor ama @Blue_girll doktoruma güvenirimKiz sana attim ya lekelenme regli kanamasi olarak sayilmiyr diyr doktor yazisi o inyerntten aldim
HAhhahah yaa adimi doktor civanim yaptin he
Benimde normalde çatlarken olur ağrı bu ay testte çatlamayı gördükten sonra ağrım oldu hatta bugünde test yaptım iyice silindiTam akinti bugun olduysa bugun naslat canm sat
CAtlama anindan beri benmde ole oldu sknti birsey degildir umarim ama hala benmde ole bugun 10.gunum bu ay sanci cok cektim bazi kadinlar yumurtlamadan snra cok agri hissedermis sanirim bizim agri eşiğimız az bu ay yada yumurta catlarken zorlandi benm havuc yedim ertesi gun anca catlamisti umarim mucizelrimize kavusuruz
İlişki olduysa dun ondan kaynaklida olabilir canım benimde öyle oldu hala var agrimKızlar benim yumurtam dün çatladı ama bugün kasık ağrım var ara ara neden acaba
Olabilir. Testte iyice silindi zatenCanım benim hem ovulasyon döneminde hem öncesinde ağrım oldu ve hala ağrım var bazen böyle olabiliyor
Evet Olabiliyor umarim cok canin acimaz ben bu ay cok sanci cektim araba bile kullanamadim okdar keskindi umarim mucizelerimize kavusuruzBenimde normalde çatlarken olur ağrı bu ay testte çatlamayı gördükten sonra ağrım oldu hatta bugünde test yaptım iyice silindi
Ay inşallahEvet Olabiliyor umarim cok canin acimaz ben bu ay cok sanci cektim araba bile kullanamadim okdar keskindi umarim mucizelerimize kavusuruz
1 kasim pik yapmiş 2 kasim catlamiş bugun 1.gununüz kaldi 13 gununüz hcg testini 10.gunden itibaren yapabilirsinizOlabilir. Testte iyice silindi zaten
İnsallah 12 kasim 10.gunun hayrli haberleriniz olsunAy inşallahbat 1 gün ileri attı ayın 16 sında artık geri sayımım başladı
Tamam o zaman desiğini baz alıyorum beybiKiz sana attim ya lekelenme regli kanamasi olarak sayilmiyr diyr doktor yazisi o inyerntten aldim
Amin isteyen herkes hayırlı haberlerini tez zamanda alırİnsallah 12 kasim 10.gunun hayrli haberleriniz olsun
1 inde yumurtlama 2 sinde çatlama olarak gözüküyor değerlendirdin demiOlabilir. Testte iyice silindi zaten
Ahahah olsun kız bende doğruyu söylüyorumHAhhahah yaa adimi doktor civanim yaptin hene yapayim dogru bildigim seyi soluyorum sagol canm
Evet evet yumurtlama ve çatlamayı ikisini de değerlendirdim. İnşallah olur1 inde yumurtlama 2 sinde çatlama olarak gözüküyor değerlendirdin demi
İnşallah mucizen seninledir canımEvet evet yumurtlama ve çatlamayı ikisini de değerlendirdim. İnşallah olur
İnşallah. Bide ilk defa çatlama sonrası göğüslerimde hafiften hassasiyet var. Ama bir belirti olması için çok erken o yüzden belirtiden sayamıyorum tabiİnşallah mucizen seninledir canım
İnşallah. Bide ilk defa çatlama sonrası göğüslerimde hafiften hassasiyet var. Ama bir belirti olması için çok erken o yüzden belirtiden sayamıyorum tabi
Birazcık sabır canım bakalım daha zamanımız var inşallah hamilelik belirtisidirİnşallah. Bide ilk defa çatlama sonrası göğüslerimde hafiften hassasiyet var. Ama bir belirti olması için çok erken o yüzden belirtiden sayamıyorum tabi
Kısmet bakalımBirazcık sabır canım bakalım daha zamanımız var inşallah hamilelik belirtisidir
Canımmmm olmadım regl. Ara ara hafif hafif sızı giriyor. Ama yoğun bir akıntım var anlamadım. Test yapmadım pazartesi günü ve dün yaptım negatifti. Bekleyeceğim bakalım. Bu akıntı neyin nesi anlamadım amaZ zingarina10 canım naptın adet oldun mu olmadıysan test yaptın mı