- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.581
Kızlar ben adet oldum tam anlamıyla sizce sat dün mü oluyo bugün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun. Ama benim reglime 12 gün falan var da ben hiçbir şey anlamadım. Normalde reglden 14 gün önce olur diyorlar kafam karıştı evet ikinci çizgi silikAhh tatlmmm oncelikle hosgeldin
kAybina uzuldum cok Rabbim dayanma gucu versn sana
Silik ikinci cizgi cıkiyor ise yumi gunlerindesin
gUn asiri iliski deneyn
Amin Allah razı olsun Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahÖncelikle başın sağolsun canım silik olması normal canım ovulasyon testi demek vücudumuzda ki lhı gösteriyor vücudumuzda hep olduğu için silik çizgi oluyoru pik olduğunda yani iki çizgi de koyu olduğunda yumurta belirli boyuta gelmiş iki gün içinde çatlayacak demektir silikleştiği an çatlamış demektir şimdiden sabırlı takip etmeler diliyorum canım inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olur
hhahahha vallahiii korkuyrum yaa niye bole oldum alistim tabi ovu testinde cift cizgilere bunda gormeyevegim az daha bekliyim hayal kiriklihi oasin diye diyeberteleyipnduruyrum
Canim esli bir paket kullnmak istyrsan sanada oneriyem hem esin hemde sen spermler icin ve yumurtna icim pregnacare him here foto yukledim asagida asastr bunla gebe kalan arkdaslarim var belki bir faydasi olur trendyolda daha uygun eczanler biraz pahali bende bu ay negatif gorrsem onumzdeki ay bundan alicam esli olarak kulllnicam ben bu markanin 19lu vitaminini kullniyrum aile hekimim onerdi buarada
Canim hisgeldin kaybin icin cok uzuldum umarim saglikli bir gebeligin olusur mucizene kavusursun ekimin 20si ise sat bat 15. Kasim sanirim adetin bitiminden itibaren mi basladin ovu testlerine hergun ayni saatte 2.5 saat onceden sibi alimini keserek yapman gerek canm senin ovu testlerini goremedgimiden yorum yapamiyorum ama silik cizgi cikmasi normal cnku lh hormonu dalgali bir hormon onemli olan t ile c nin ayni kirmizilikta olmasi veya t cizgisi c cizgiidenden daha kipkirmizi olmasi demektir umarim mucizene kavusursun
Tam akinti bugun olduysa bugun naslat canm satKızlar ben adet oldum tam anlamıyla sizce sat dün mü oluyo bugün mü
CAtlama anindan beri benmde ole oldu sknti birsey degildir umarim ama hala benmde ole bugun 10.gunum bu ay sanci cok cektim bazi kadinlar yumurtlamadan snra cok agri hissedermis sanirim bizim agri eşiğimız az bu ay yada yumurta catlarken zorlandi benm havuc yedim ertesi gun anca catlamisti umarim mucizelrimize kavusuruzKızlar benim yumurtam dün çatladı ama bugün kasık ağrım var ara ara neden acaba
AMa olmaz canm kacirmis olabilirsin ovü testine hergun adet bitiminden veya en fazla adet bitiminden 2 3gun snra baslaman gerekiyordu belki yumirtladin senin adet olmana 12 gun falan var sen yinede takip et belkide gec yumurta olabilirHayır 3 gündür yapiyorum öncesinde yapmadım test. Acaba yumurtlamayı kaçırdım mı yoksa daha olmadi mı onu anlamaya çalışıyorum
Canım doktorlar leke gördüğü günden itibaren döngü başlamış olarak kabul ediyorKızlar ben adet oldum tam anlamıyla sizce sat dün mü oluyo bugün mü
Canım benim hem ovulasyon döneminde hem öncesinde ağrım oldu ve hala ağrım var bazen böyle olabiliyorKızlar benim yumurtam dün çatladı ama bugün kasık ağrım var ara ara neden acaba
Hayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dediCanım doktorlar leke gördüğü günden itibaren döngü başlamış olarak kabul ediyor
İnşallah kuzum hepimize inşallah8 gün cok erken ama sen biraz daha bekle bence canim hayirli sonuclar versin rabbim
Vallhi canim benimde leke seklinde geliyr nişan diyruz biz ona dolu dolu olunca ilk gun diye geciyrum o günü 4 gün sinra kesiliyrum benm leke olsada olmasada 4 gun suruyor damlama sadece reglinin ilk olusumu ama artik kanamaya basladigi an tam regli günü olarak kabul edilir diye biliyrum canimHayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dedi
Canım doktorlar leke gördüğü günden itibaren döngü başlamış olarak kabul ediyor
Hayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dedi
Buyurun efenim doktorunuz ayağiniza geldii hanimVallhi canim benimde leke seklinde geliyr nişan diyruz biz ona dolu dolu olunca ilk gun diye geciyrum o günü 4 gün sinra kesiliyrum benm leke olsada olmasada 4 gun suruyor damlama sadece reglinin ilk olusumu ama artik kanamaya basladigi an tam regli günü olarak kabul edilir diye biliyrum canim
Ahahah yani her doktor farklı söylüyor benim ki öyle demişti bilemedim canımHayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dedi
Yemin ediyorum ayaklı kişiye özel doktorBuyurun efenim doktorunuz ayağiniza geldii hanim
Sanırım kaçırdım. Flo da 31 yumurtlama günü görünüyordu o yüzden 31 de başladım teste ama galiba onu dikkate almamam gerekirdiAMa olmaz canm kacirmis olabilirsin ovü testine hergun adet bitiminden veya en fazla adet bitiminden 2 3gun snra baslaman gerekiyordu belki yumirtladin senin adet olmana 12 gun falan var sen yinede takip et belkide gec yumurta olabilir
Hahabna canimmmYemin ediyorum ayaklı kişiye özel doktor
Evet ama uygulamaya asla bakmayin akintin beyaz yumurta aki yumurtlama zamanidir hic kendinzde dikkt ettinzmi o dinemde baslasaydiniz belki gorebilirdiniz yumurtlamayi uygulamaya bagli kalmayin mesala benm reglim 30 .35 arasi oluyr ben akintimi gordum anladim adetten 3 gun snra hergun ayni saatte ovu testine basladim 17.gun gordum yumiyi bu ay degerlendrme olduysa insallh yumurtlama zamaniniza denk gelmistir umarim mucizeniz sizinle olurSanırım kaçırdım. Flo da 31 yumurtlama günü görünüyordu o yüzden 31 de başladım teste ama galiba onu dikkate almamam gerekirdi
Kiz sana attim ya lekelenme regli kanamasi olarak sayilmiyr diyr doktor yazisi o inyerntten aldim