Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh tatlmmm oncelikle hosgeldin
kAybina uzuldum cok Rabbim dayanma gucu versn sana
Silik ikinci cizgi cıkiyor ise yumi gunlerindesin
gUn asiri iliski deneyn
Allah razı olsun. Ama benim reglime 12 gün falan var da ben hiçbir şey anlamadım. Normalde reglden 14 gün önce olur diyorlar kafam karıştı evet ikinci çizgi silik

Amin Allah razı olsun Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah

Hayır 3 gündür yapiyorum öncesinde yapmadım test. Acaba yumurtlamayı kaçırdım mı yoksa daha olmadi mı onu anlamaya çalışıyorum

Kızlar ben adet oldum tam anlamıyla sizce sat dün mü oluyo bugün mü
Tam akinti bugun olduysa bugun naslat canm sat
Kızlar benim yumurtam dün çatladı ama bugün kasık ağrım var ara ara neden acaba
CAtlama anindan beri benmde ole oldu sknti birsey degildir umarim ama hala benmde ole bugun 10.gunum bu ay sanci cok cektim bazi kadinlar yumurtlamadan snra cok agri hissedermis sanirim bizim agri eşiğimız az bu ay yada yumurta catlarken zorlandi benm havuc yedim ertesi gun anca catlamisti umarim mucizelrimize kavusuruz

Hayır 3 gündür yapiyorum öncesinde yapmadım test. Acaba yumurtlamayı kaçırdım mı yoksa daha olmadi mı onu anlamaya çalışıyorum
AMa olmaz canm kacirmis olabilirsin ovü testine hergun adet bitiminden veya en fazla adet bitiminden 2 3gun snra baslaman gerekiyordu belki yumirtladin senin adet olmana 12 gun falan var sen yinede takip et belkide gec yumurta olabilir

Hayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dedi
Vallhi canim benimde leke seklinde geliyr nişan diyruz biz ona dolu dolu olunca ilk gun diye geciyrum o günü 4 gün sinra kesiliyrum benm leke olsada olmasada 4 gun suruyor damlama sadece reglinin ilk olusumu ama artik kanamaya basladigi an tam regli günü olarak kabul edilir diye biliyrum canim

Canım doktorlar leke gördüğü günden itibaren döngü başlamış olarak kabul ediyor
Hayda beynim yandı dün mü yani @Blue_girll de bugün dedi
Buyurun efenim doktorunuz ayağiniza geldii hanim

Eklentiler

• Screenshot_20231103_194650_Chrome.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 37
AMa olmaz canm kacirmis olabilirsin ovü testine hergun adet bitiminden veya en fazla adet bitiminden 2 3gun snra baslaman gerekiyordu belki yumirtladin senin adet olmana 12 gun falan var sen yinede takip et belkide gec yumurta olabilir
Sanırım kaçırdım. Flo da 31 yumurtlama günü görünüyordu o yüzden 31 de başladım teste ama galiba onu dikkate almamam gerekirdi

Yemin ediyorum ayaklı kişiye özel doktor
Hahabna canimmm
Sanırım kaçırdım. Flo da 31 yumurtlama günü görünüyordu o yüzden 31 de başladım teste ama galiba onu dikkate almamam gerekirdi
Evet ama uygulamaya asla bakmayin akintin beyaz yumurta aki yumurtlama zamanidir hic kendinzde dikkt ettinzmi o dinemde baslasaydiniz belki gorebilirdiniz yumurtlamayi uygulamaya bagli kalmayin mesala benm reglim 30 .35 arasi oluyr ben akintimi gordum anladim adetten 3 gun snra hergun ayni saatte ovu testine basladim 17.gun gordum yumiyi bu ay degerlendrme olduysa insallh yumurtlama zamaniniza denk gelmistir umarim mucizeniz sizinle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…