Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam akinti bugun olduysa bugun naslat canm sat

CAtlama anindan beri benmde ole oldu sknti birsey degildir umarim ama hala benmde ole bugun 10.gunum bu ay sanci cok cektim bazi kadinlar yumurtlamadan snra cok agri hissedermis sanirim bizim agri eşiğimız az bu ay yada yumurta catlarken zorlandi benm havuc yedim ertesi gun anca catlamisti umarim mucizelrimize kavusuruz 🤲🏻
Benimde normalde çatlarken olur ağrı bu ay testte çatlamayı gördükten sonra ağrım oldu hatta bugünde test yaptım iyice silindi

Canım benim hem ovulasyon döneminde hem öncesinde ağrım oldu ve hala ağrım var bazen böyle olabiliyor
Olabilir. Testte iyice silindi zaten

Eklentiler

• IMG_3203.jpeg
    IMG_3203.jpeg
    197,9 KB · Görüntüleme: 38
Benimde normalde çatlarken olur ağrı bu ay testte çatlamayı gördükten sonra ağrım oldu hatta bugünde test yaptım iyice silindi
Evet Olabiliyor umarim cok canin acimaz ben bu ay cok sanci cektim araba bile kullanamadim okdar keskindi umarim mucizelerimize kavusuruz 🤰🏼🤲🏻

İnşallah. Bide ilk defa çatlama sonrası göğüslerimde hafiften hassasiyet var. Ama bir belirti olması için çok erken o yüzden belirtiden sayamıyorum tabi
İnşallah. Bide ilk defa çatlama sonrası göğüslerimde hafiften hassasiyet var. Ama bir belirti olması için çok erken o yüzden belirtiden sayamıyorum tabi
Birazcık sabır canım bakalım daha zamanımız var inşallah hamilelik belirtisidir

X