- Konu Sahibi sehribann16
- #1.561
Yok kız regle kadar olmasına gerek yokKızlar bu arada bisey diycem ben yumurta catladigi gün degerlendirdim ondan sonra dahada olmadi reglime kadar olması mı gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız regle kadar olmasına gerek yokKızlar bu arada bisey diycem ben yumurta catladigi gün degerlendirdim ondan sonra dahada olmadi reglime kadar olması mı gerekiyor
Tamamdr bebek haber bekliyoruz:)Tamam bebeğim o iş bende hastalnsam da gitçem hastalanmasam da
Ayy inşallah modum düşmüşken pozitif enerji yüklemesi cok iyi olurrValla hayra yor yor bunlar guzel seyler
Evrene poztiff enerciii yollayalm sekercim dee pozitler sarsn her yanımızı
Ahh tatlmmm oncelikle hosgeldinMerhabalar bende aranıza yeni katıldım. 5 ay önce bebeğimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum hala. Yeniden gebelik planlıyorum sat 20.10.2023 bat 15.01.2023. Üç gündür ovulasyon testi yapıyorum silik çıkıyor. Dönemi geçtim mi gelmedi mi daha anlayamadim
Çiçeğim ben yumurtlamadan öncesinde de ilişki yaşadım 2 gün sonra pik olduğu ve catladigi günde denedim ondan sonra saldım dahada denemedim soğudum sanki üst üste olunca regl olana kadar daha yapmiycam dedim ama aklıma takıldı yanivAlla bebeim bu is karsk birazmesela kendimden ornek vereym doktor bana catlatma ignesi yaptrdi sonra gun asiri iliski dedi
Ee yumurta 24 saat canli kaliyorsa madem neden sonrako gunler de iliski deniyor kii
Bazi doktorlar ise yumurtlama ve oncesi iliski tavsiye ediyor kii yumurta catladigi zaman icerde sperm bulunsun diye
Yaniii demem o ki sen dogru yazmssn
Istee buda senin elindeee rahat ol :)Ayy inşallah modum düşmüşken pozitif enerji yüklemesi cok iyi olurr
Tamamdr madem superrr:)Çiçeğim ben yumurtlamadan öncesinde de ilişki yaşadım 2 gün sonra pik olduğu ve catladigi günde denedim ondan sonra saldım dahada denemedim soğudum sanki üst üste olunca regl olana kadar daha yapmiycam dedim ama aklıma takıldı yani
Eminmisin kız bak yapmiyom dahaYok kız regle kadar olmasına gerek yok
Insallah senin bu ay tutar da mucize olur canimIstee buda senin elindeee rahat ol :)
Kiz ben bile tedavi surecinde daha olumsuzdum olmayacak gibi hissediyordum olmadi: da :)
AMa nedense bu ay olumlu dusunuyorum
Ay inşallah eğer öyle bisey olduysa denemekten de korkuyorum bisey olur diye o yüzden diyorum olmasin bu ah böyle denemiş olalımTamamdr madem superrr:)
Insallah embiriyocuk olusmustur:)
Valla bacım sen yapmak istiyorsan yap ben bilmez ama bence gerek yok yumurtladın çatlasın çatladıktan sonra yaptın . Kızlarda bi cevap versinEminmisin kız bak yapmiyom daha
Kız istemiyorum hemde hicbencede gerek yok yorucu bi ay geçirdim yeterValla bacım sen yapmak istiyorsan yap ben bilmez ama bence gerek yok yumurtladın çatlasın çatladıktan sonra yaptın . Kızlarda bi cevap versin
hhahahha vallahiii korkuyrum yaa niye bole oldum alistim tabi ovu testinde cift cizgilere bunda gormeyevegim az daha bekliyim hayal kiriklihi oasin diye diyeberteleyipnduruyrumYarın yap bari ben catladim burda senin yerine
Canim esli bir paket kullnmak istyrsan sanada oneriyem hem esin hemde sen spermler icin ve yumurtna icim pregnacare him here foto yukledim asagida asastr bunla gebe kalan arkdaslarim var belki bir faydasi olur trendyolda daha uygun eczanler biraz pahali bende bu ay negatif gorrsem onumzdeki ay bundan alicam esli olarak kulllnicam ben bu markanin 19lu vitaminini kullniyrum aile hekimim onerdi buaradaKızz ben ona yazdm instgramdn
Hersey normal fln dedim testleri istedi esimin ve benim
bana sattigo urunlerden es paketini onerdi
5200 tl idi fiyati almadm bnde
Canim hisgeldin kaybin icin cok uzuldum umarim saglikli bir gebeligin olusur mucizene kavusursun ekimin 20si ise sat bat 15. Kasim sanirim adetin bitiminden itibaren mi basladin ovu testlerine hergun ayni saatte 2.5 saat onceden sibi alimini keserek yapman gerek canm senin ovu testlerini goremedgimiden yorum yapamiyorum ama silik cizgi cikmasi normal cnku lh hormonu dalgali bir hormon onemli olan t ile c nin ayni kirmizilikta olmasi veya t cizgisi c cizgiidenden daha kipkirmizi olmasi demektir umarim mucizene kavusursunMerhabalar bende aranıza yeni katıldım. 5 ay önce bebeğimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum hala. Yeniden gebelik planlıyorum sat 20.10.2023 bat 15.01.2023. Üç gündür ovulasyon testi yapıyorum silik çıkıyor. Dönemi geçtim mi gelmedi mi daha anlayamadim
10 unda gösteriyor takvim ama ben bazen 28-31 döngü yaşıyorum belli olmuyor. Göğüslerin dokunduğumda acıyor 5 gündür belimde aynı şekilde akıntım şöyle var bir kaç kere çok az peynir kesiği gibi akıntım olmaz genelde benim ama idrar yollarımı üşütmüştüm biraz ondan mı bilmem öyle bahsettikleri gibi şeffaf bir akıntı gelmedi. Bende ki tek değişiklik göğüslerim adete bir iki gün kala acımaya başlar bu kadar erken bir tek göğüslerim acımaya başladı. Ama dün yani 8 gün kala idrar testi negatiftiCanım daha erken dur allah büyük aklina kotu seyler getirme sonu güzel olsun inşallah senin nekadar var
teşekkürler...takip ediyorum aynı zamanda adet bitiminden beri günaşırı ilişki bakalım hayırlısı :)Selam canmmm,amin nasip etsn insallah
11.gunden itibaren gun asiri iliski tavsiye ediliyor ovus.takip etmesen bilee aklında olsun
8 gün cok erken ama sen biraz daha bekle bence canim hayirli sonuclar versin rabbim10 unda gösteriyor takvim ama ben bazen 28-31 döngü yaşıyorum belli olmuyor. Göğüslerin dokunduğumda acıyor 5 gündür belimde aynı şekilde akıntım şöyle var bir kaç kere çok az peynir kesiği gibi akıntım olmaz genelde benim ama idrar yollarımı üşütmüştüm biraz ondan mı bilmem öyle bahsettikleri gibi şeffaf bir akıntı gelmedi. Bende ki tek değişiklik göğüslerim adete bir iki gün kala acımaya başlar bu kadar erken bir tek göğüslerim acımaya başladı. Ama dün yani 8 gün kala idrar testi negatifti
Bencede yok yapma o zamanKız istemiyorum hemde hicbencede gerek yok yorucu bi ay geçirdim yeter
İyi yapmışsın ayol elbet iyidir ama işte doktor kontrolünde olmadan da doğru değil bence ya yanlış yapıyoruz evham yapıyoruz olmuyoKızz ben ona yazdm instgramdn
Hersey normal fln dedim testleri istedi esimin ve benim
bana sattigo urunlerden es paketini onerdi
5200 tl idi fiyati almadm bnde
Öncelikle başın sağolsun canım silik olması normal canım ovulasyon testi demek vücudumuzda ki lhı gösteriyor vücudumuzda hep olduğu için silik çizgi oluyoru pik olduğunda yani iki çizgi de koyu olduğunda yumurta belirli boyuta gelmiş iki gün içinde çatlayacak demektir silikleştiği an çatlamış demektir şimdiden sabırlı takip etmeler diliyorum canım inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olurMerhabalar bende aranıza yeni katıldım. 5 ay önce bebeğimi kaybettim. Çok kötü bir süreçten geçiyorum hala. Yeniden gebelik planlıyorum sat 20.10.2023 bat 15.01.2023. Üç gündür ovulasyon testi yapıyorum silik çıkıyor. Dönemi geçtim mi gelmedi mi daha anlayamadim