Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün denemedim ya dün çatlamıştı diye denememe gerek kalmadığını düşündüm denemem gerekirmiydi çalışıyorum diye aklıma gelmedi
Denemen daha doğru olur canım akşam eve gidince yaparsın daha net anlamış oluruz ama iki saat öncesinde sıvı almamış olmaya dikkat etmen lazım🥰

Bende bir gebenin gunlugunden test ve jel almistm 2 ay denedim olmadi
Sonra doktora gittim klomen catlatma ignesi kullandm yine olmadi
Bizde de hicbir sorun yok
yine bir gebenin gunlugunden ov.testi aldm
Ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara

Canım sende de mi polikistik over var bende de var 3 yıllık evliyim yoğun çalıştığım için çocuk düşünmüyordum 3 aydır deniyoruz olmuyor hormon testi yaptırdım doktor değerlerin gayet iyi dedi kilo ver dedi 7 kilo verdim doktorum yumurta takibi yaptır dedi bende bu ay ilk defa denedim ovulasyon eğer olmazsa yumurta takibi yapıcam
Malesef canım bende pcosdan muzdaribim 1 yıldır korunmuyodum ama olmadı malesef eşimin değerli çok iyiymiş sorun bende

Ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara
Eğer ki bi sağlık sorunumuz yoksa ovulasyon testi çok faydalı kesinlikle 😊

Canım
Canım sen ne zamandır deniyorsun peki regl düzene girmiyor mu hiç
ben ilaç ile düzenli regl oluyorum bi kere bırakmıştım Nisan gibi galiba 2 ay olmadım tekrar içmeye devam ettim bebeğide 1 yıl oldu düşüneli ama ilk defa geçen ay tedavi gördüm femara ve çatlatma iğnesi ama doktorum yoktu diğer doktor da salak rahim duvarı belirli kalınlığa gelmden iğneyi vurmuş o yüzden tutmadı bu ayda dinleniyorum çünkü yumrta buyuyp çatlamamış 30 mmlik kist olarak duruyor onun düşmesini bekliyorum

Canım

ben ilaç ile düzenli regl oluyorum bi kere bırakmıştım Nisan gibi galiba 2 ay olmadım tekrar içmeye devam ettim bebeğide 1 yıl oldu düşüneli ama ilk defa geçen ay tedavi gördüm femara ve çatlatma iğnesi ama doktorum yoktu diğer doktor da salak rahim duvarı belirli kalınlığa gelmden iğneyi vurmuş o yüzden tutmadı bu ayda dinleniyorum çünkü yumrta buyuyp çatlamamış 30 mmlik kist olarak duruyor onun düşmesini bekliyorum
Canım o bana da oluyor yılda bi kere aşırı dengesizleşiyor inşallah Allahın izniyle en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder

X