Onceki testlerin pikmiydi canim testleri ayni saatte hergun uygulaman lazim
Birde akinti olmasi yumurtlama catlamadan once akinti olur olgunlasir ve 2 3hun snra catlama olur
Yumurtanin 24 saatlik bir zamani var akinti gordugunde derelendr cnku spermi besleyen bir yapisi vardr yumurta aki seklindedi yumurta catladihinda ise sivi sefaf akintiya doner
ben deneyimledim cnku bua ay cnm hem akinti takip ettim benim akintim 5 gunonce basladi yumurta aki seklinde sabah aksam test yapmaya basladim ve 5.gun sonunda yumurtan hazrdi tam t cizgisi pikti kipkirmiziydi ertesi gunde catladi
Canim her cift czgi gorduhunuzde degerlendrin doktr hakli matematik oalrak saglikli sprem 45 hadi 2saat sonra gidiyr yumurtayi bulmak icin
Ama yavas spermin yolculuhu 12 saat suruyr en az 12 saatini yolda geciren sprm 24 saatlik suren yumi icin sadece 10 saatlik sureci kalmis demektir buyuzden yumurtlamdan once akintiniza iyi bakin o akinti spermler icin cok onemli besliyir cnku 3 4 gun boyunca orda kaliyor yumurta catladihi gun hemen gorevini yapmasi icin 24 saati oluyor doktorlarin geneli yumurtlamdan onceki spermleri daha cok onemsiyor icerde kalsin istyrlar hepimiz hayrlu haberleri olsun