- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.521
Ahaaaa o zaman doktorlar catlatma ignesinden sonra ki gun neden iliski veriyor gec kalıyormusuz demekkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaaaa o zaman doktorlar catlatma ignesinden sonra ki gun neden iliski veriyor gec kalıyormusuz demekkkkkkkk
Valla ne yapcaz inan bende bilmiyorum kuzucukAyyyy canım napıcax biz bu stresiii Allah için nasıl yeneceğiz evet evet bunu duymuştum ama gerçekten öyleymiş
Bakim canım duruma göre pazartesi gidicem inşallah ablamda yerleşme kanaması değil kisttendir dedi moralim bozuldu yineYess bebek evett
Bnce ona gitmelisin icimden oyle geliyo
Evet oda geldi benim aklıma aşkımAhaaaa o zaman doktorlar catlatma ignesinden sonra ki gun neden iliski veriyor gec kalıyormusuz demekkkkkkkk
Hahha yok canim test bozuk degil fazla çiş koymussun kurumus test bozuksa eger c cizgisi kirmizi olmazKızlar boyle çıkan test bozuk test mi diyoruz hiçbir anlam ifade etmiyor mu, yine ovulasyon bu arada
Basin sagolsun Cnm benm yazdiklarin beni cok etkiledi sebebi kendinde araman uzucu olmus tabiki ama ben inaniyrum oglun kac yasinda insallh onada bir gardaş nasip olur bize mucizelerini gostersin rabbimYok canım bir oğlum var, ikincisinde kalbi durmustu kaybettik 15 ağustosta
Bakim canım duruma göre pazartesi gidicem inşallah ablamda yerleşme kanaması değil kisttendir dedi moralim bozuldu yine
Suan herseye hazırlkli ol Sehrim ve inan yasadigimz hersey de vardır Rabbimin bildigiEvet oda geldi benim aklıma aşkım
Evet bu attığımı da senin gitmek istediğin doktor paylaşmış her doktor farklı bişey diyip duruyor beynimiz yandı artık resmenSuan herseye hazırlkli ol Sehrim ve inan yasadigimz hersey de vardır Rabbimin bildigi
Cook icten istiyorum kii hepimizin saglikli bebisleri olsunnn
Valla sekeerim ben bu ay yumurtlamadan once basladm iliski yasamalara bakalm:) cunku catlatmadan snra gun asiri iliski demisti doktor bana dahaaa o zamandan kafama takilmstı
Gec kalms gibi hissediyorum demistim hatta basla topikte
A yakınmış canım benim de 10 u ay gerçekten işimiz zor hasta olacaz hepBende bu ay çok üşüdüm artık kış geldi işimiz daha zor valla13 Kasım adetim canim
Kız benim ki bağırsaktır zaten hep pıt pıt yapıyor çünkü ay canım ya çok az kaldı seninde regl günün ne zamandı ay çok heyecanlıEvett kesinlikle dogru buyuzden yumurtlama gunune kadar ovü testinde bile takip ediyrsaniz 1dolu bir bos seklinde ilerlemek lazim bende sans oldu libido yukselmeside yumurta uyarisidr kizlar onden spermlerin olmasi cok iyi cnku hizli sperm 5dkika veya 1saatte gidiyr ama yavs bir sperm 12 saatte tamamliyor yolu ve yumudta cikana kadar zamani olmaya biliyr cnku yumurtanin sadece 24 saat veya dha az bir zamani var
Iste cift cizgileri pikleri mutalaka degerlendrin diye bosune demiyrum allah yeterki versin 1 tanesi yeter bize yumi hanim birini secerde dollenirse olur
Canim o pit pit hareketi bendede var ama bagirsak hareketide olabiliyrmus haberin olsun iste neye hamilelege yorsak birsey cikiyor cnku rahimin arkasinda bagirsaklar varmis allah biliyor artik biz elimzden geleni yaptik yarin benm 11. Gun ne yapcam bilmiyrum
Valla içime hiç var gibi doğmuyor canım da bilmiyorum Allah büyük inşaallah tutar26 ve 29 undakilerden umut var bence canım :)
Kızz yanlış oldu sanıyorduk hamile kalıyormuşum bi de ah o cuma cumartesi yi değerlendirebilseydim keşke ama içime bi umut doğmadı da değil anam bende hiç belirti de yok ki dümdüz normal seyrimdeyim bununda ekran görüntüsünü alayım ben sağol canım
Böyle diyenler var canım herkeste öyle oluyor mu bilmiyorum ya da her gebelikte ama benim ikisinde de dediğim gibi değer minimum bile çıktığı gün pikti ovulasyon testleri dene bakalim bir test daha gider çok çok alıştık test yapmayaCiddimisin canım evdeeee var ayyyy ben sabah hemen denimmmm çok merak ediyorum ayyyy Allahım inşallah hayırlsıyla vardır pik mi olması gerekiyor canım yarın 11 gün çıkar mı acaba
Hmm anladm kuzu hakli da olabilir amaaEvet bu attığımı da senin gitmek istediğin doktor paylaşmış her doktor farklı bişey diyip duruyor beynimiz yandı artık resmen
O da olabilir bugün bir arkadaş daha böyle bir tablo attıAhaaaa o zaman doktorlar catlatma ignesinden sonra ki gun neden iliski veriyor gec kalıyormusuz demekkkkkkkk
Canım daha erken dur allah büyük aklina kotu seyler getirme sonu güzel olsun inşallah senin nekadar varBenimde hep solda. Her ay oluyor ama olunca asıl ben umutsuzluğa kapıldım ya
4 buçuk yaşında bir minnoşum varHahha yok canim test bozuk degil fazla çiş koymussun kurumus test bozuksa eger c cizgisi kirmizi olmaz
Benm basima geldi c cizgisi hix yokru bozuktu c cizgisi kontl cizgisi testin calisip calismadigini kontrl ediyor
Basin sagolsun Cnm benm yazdiklarin beni cok etkiledi sebebi kendinde araman uzucu olmus tabiki ama ben inaniyrum oglun kac yasinda insallh onada bir gardaş nasip olur bize mucizelerini gostersin rabbim
Valla sekercim aklimz karıstı gittiO da olabilir bugün bir arkadaş daha böyle bir tablo attı
Evett aramızda 3 gün var ciddi inşallah ikimizde güzel haberi pes pese alirizA yakınmış canım benim de 10 u ay gerçekten işimiz zor hasta olacaz hep
Hujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcemKız benim ki bağırsaktır zaten hep pıt pıt yapıyor çünkü ay canım ya çok az kaldı seninde regl günün ne zamandı ay çok heyecanlı
Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun hepbielikte gebe kalalim4 buçuk yaşında bir minnoşum var
Kızlar gittiğiniz doktorlara sorsanıza haftaya bende gitçem bende sorarım aklımızda kalmasın en azından bu arada benim doktor da ovulasyonu önermedi zaten streslisin çok hassassın bu daha da strese sokar seni dediValla sekercim aklimz karıstı gitti