Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar boyle çıkan test bozuk test mi diyoruz hiçbir anlam ifade etmiyor mu, yine ovulasyon bu arada 😅
Hahha yok canim test bozuk degil fazla çiş koymussun kurumus test bozuksa eger c cizgisi kirmizi olmaz

Benm basima geldi c cizgisi hix yokru bozuktu c cizgisi kontl cizgisi testin calisip calismadigini kontrl ediyor
Yok canım bir oğlum var, ikincisinde kalbi durmustu kaybettik 15 ağustosta
Basin sagolsun Cnm benm yazdiklarin beni cok etkiledi sebebi kendinde araman uzucu olmus tabiki ama ben inaniyrum oglun kac yasinda insallh onada bir gardaş nasip olur bize mucizelerini gostersin rabbim🤰🏼🤲🏻

Bakim canım duruma göre pazartesi gidicem inşallah ablamda yerleşme kanaması değil kisttendir dedi moralim bozuldu yine :KK43:

Evet oda geldi benim aklıma aşkım 🤔
Suan herseye hazırlkli ol Sehrim ve inan yasadigimz hersey de vardır Rabbimin bildigi
Cook icten istiyorum kii hepimizin saglikli bebisleri olsunnn🤲🤲🤲

Valla sekeerim ben bu ay yumurtlamadan once basladm iliski yasamalara bakalm:) cunku catlatmadan snra gun asiri iliski demisti doktor bana dahaaa o zamandan kafama takilmstı
Gec kalms gibi hissediyorum demistim hatta basla topikte

Suan herseye hazırlkli ol Sehrim ve inan yasadigimz hersey de vardır Rabbimin bildigi
Cook icten istiyorum kii hepimizin saglikli bebisleri olsunnn🤲🤲🤲

Valla sekeerim ben bu ay yumurtlamadan once basladm iliski yasamalara bakalm:) cunku catlatmadan snra gun asiri iliski demisti doktor bana dahaaa o zamandan kafama takilmstı
Gec kalms gibi hissediyorum demistim hatta basla topikte
Evet bu attığımı da senin gitmek istediğin doktor paylaşmış her doktor farklı bişey diyip duruyor beynimiz yandı artık resmen

Evett kesinlikle dogru buyuzden yumurtlama gunune kadar ovü testinde bile takip ediyrsaniz 1dolu bir bos seklinde ilerlemek lazim bende sans oldu libido yukselmeside yumurta uyarisidr kizlar onden spermlerin olmasi cok iyi cnku hizli sperm 5dkika veya 1saatte gidiyr ama yavs bir sperm 12 saatte tamamliyor yolu ve yumudta cikana kadar zamani olmaya biliyr cnku yumurtanin sadece 24 saat veya dha az bir zamani var
Iste cift cizgileri pikleri mutalaka degerlendrin diye bosune demiyrum allah yeterki versin 1 tanesi yeter bize yumi hanim birini secerde dollenirse olur 🤰🏼😅

Canim o pit pit hareketi bendede var ama bagirsak hareketide olabiliyrmus haberin olsun 🤣🤭 iste neye hamilelege yorsak birsey cikiyor cnku rahimin arkasinda bagirsaklar varmis 😅 allah biliyor artik biz elimzden geleni yaptik yarin benm 11. Gun ne yapcam bilmiyrum 🤣
Kız benim ki bağırsaktır zaten hep pıt pıt yapıyor çünkü 🙈😂😂😂 ay canım ya çok az kaldı seninde regl günün ne zamandı ay çok heyecanlı 🤭

Ciddimisin canım evdeeee var ayyyy ben sabah hemen denimmmm çok merak ediyorum ayyyy Allahım inşallah hayırlsıyla vardır pik mi olması gerekiyor canım yarın 11 gün çıkar mı acaba
Böyle diyenler var canım herkeste öyle oluyor mu bilmiyorum ya da her gebelikte ama benim ikisinde de dediğim gibi değer minimum bile çıktığı gün pikti ovulasyon testleri dene bakalim bir test daha gider çok çok 😂😂 alıştık test yapmaya 😂😂

Evet bu attığımı da senin gitmek istediğin doktor paylaşmış her doktor farklı bişey diyip duruyor beynimiz yandı artık resmen
Hmm anladm kuzu hakli da olabilir amaa
Bak birde bu doktoru takip ediyorum ben ankara da,o da diyor ki yumuurtlamadan 2 gun once yasanan iliskide kiz bebek yumurtlama gunu yasanan iliski de erkek bebek olmak oranı yuksekms

Eklentiler

• Screenshot_20231103-165043_Instagram.jpg
    Screenshot_20231103-165043_Instagram.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 38
Hahha yok canim test bozuk degil fazla çiş koymussun kurumus test bozuksa eger c cizgisi kirmizi olmaz

Benm basima geldi c cizgisi hix yokru bozuktu c cizgisi kontl cizgisi testin calisip calismadigini kontrl ediyor

Basin sagolsun Cnm benm yazdiklarin beni cok etkiledi sebebi kendinde araman uzucu olmus tabiki ama ben inaniyrum oglun kac yasinda insallh onada bir gardaş nasip olur bize mucizelerini gostersin rabbim🤰🏼🤲🏻
4 buçuk yaşında bir minnoşum var 🥰

Kız benim ki bağırsaktır zaten hep pıt pıt yapıyor çünkü 🙈😂😂😂 ay canım ya çok az kaldı seninde regl günün ne zamandı ay çok heyecanlı 🤭
Hujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcem
Bugun 10.gun cnm yarin 11 hala test yapamiyrum hahaha anca gün sayiyorum 😅🤣
4 buçuk yaşında bir minnoşum var 🥰
Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun 🤰🏼🤲🏻 hepbielikte gebe kalalim 🤲🏻🩵

X