Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gittiğiniz doktorlara sorsanıza haftaya bende gitçem bende sorarım aklımızda kalmasın en azından bu arada benim doktor da ovulasyonu önermedi zaten streslisin çok hassassın bu daha da strese sokar seni dedi
Neyi soralm kızz anlamadm:)
Ben bir kac ay doktorlara ara verme karari aldm sekercim

Hujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcem
Bugun 10.gun cnm yarin 11 hala test yapamiyrum hahaha anca gün sayiyorum 😅🤣

Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun 🤰🏼🤲🏻 hepbielikte gebe kalalim 🤲🏻🩵
Aminnnn inşallah canım benim hep birlikte inşallah 🤲

Hujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcem
Bugun 10.gun cnm yarin 11 hala test yapamiyrum hahaha anca gün sayiyorum 😅🤣

Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun 🤰🏼🤲🏻 hepbielikte gebe kalalim 🤲🏻🩵
Yarın yap bari 😅 ben catladim burda senin yerine 😂😂

kızlarrrr selammm kaç gündür giremiyorum neler olmuş neler :) öncelikle hamile kalan arkadaşlara hayırlı olması,kalmaya çalışanlarada allahın nasip etmesi dileğiyle.. bende iki gündür ovulasyon testine başladım 11.gün tek çizgi çiftleri görmek nasip etsin :)

kızlarrrr selammm kaç gündür giremiyorum neler olmuş neler :) öncelikle hamile kalan arkadaşlara hayırlı olması,kalmaya çalışanlarada allahın nasip etmesi dileğiyle.. bende iki gündür ovulasyon testine başladım 11.gün tek çizgi çiftleri görmek nasip etsin :)
Selam canmmm,amin nasip etsn insallah
11.gunden itibaren gun asiri iliski tavsiye ediliyor ovus.takip etmesen bilee aklında olsun

Hmm anladm kuzu hakli da olabilir amaa
Bak birde bu doktoru takip ediyorum ben ankara da,o da diyor ki yumuurtlamadan 2 gun once yasanan iliskide kiz bebek yumurtlama gunu yasanan iliski de erkek bebek olmak oranı yuksekms
Ye ben bu doktoru çooook seviyorum yaaaa keşke Bursa da olsaydı 🥺🥺🥺🥰🥰🥰

Kızlar bu arada bisey diycem ben yumurta catladigi gün degerlendirdim ondan sonra dahada olmadi reglime kadar olması mı gerekiyor😂
vAlla bebeim bu is karsk biraz🤣mesela kendimden ornek vereym doktor bana catlatma ignesi yaptrdi sonra gun asiri iliski dedi
Ee yumurta 24 saat canli kaliyorsa madem neden sonrako gunler de iliski deniyor kii
Bazi doktorlar ise yumurtlama ve oncesi iliski tavsiye ediyor kii yumurta catladigi zaman icerde sperm bulunsun diye
Yaniii demem o ki sen dogru yazmssn

X