- Konu Sahibi sehribann16
- #1.541
Ah canım inşallah mucizelerimiz bizimledirEvett aramızda 3 gün var ciddi inşallah ikimizde güzel haberi pes pese aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım inşallah mucizelerimiz bizimledirEvett aramızda 3 gün var ciddi inşallah ikimizde güzel haberi pes pese aliriz
Benimde regli gunu 17 kasımmmmEvett aramızda 3 gün var ciddi inşallah ikimizde güzel haberi pes pese aliriz
Neyi soralm kızz anlamadm:)Kızlar gittiğiniz doktorlara sorsanıza haftaya bende gitçem bende sorarım aklımızda kalmasın en azından bu arada benim doktor da ovulasyonu önermedi zaten streslisin çok hassassın bu daha da strese sokar seni dedi
Aminnnn inşallah canım benim hep birlikte inşallahHujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcem
Bugun 10.gun cnm yarin 11 hala test yapamiyrum hahaha anca gün sayiyorum
Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun hepbielikte gebe kalalim
Yumurtlamadan önce ki muhabbeti canım o zaman biz sorslım haber verelim herkeseNeyi soralm kızz anlamadm:)
Ben bir kac ay doktorlara ara verme karari aldm sekercim
Yarın yap bari ben catladim burda senin yerineHujsisjsijsi bizim zaten anca bagirsaklar pit pit hareketi yapar hamilelikle ilgili bir belirti varmi yokmu onu cozmeye calisiyruz ama ben bu ay cdden cok sanci cektim meydi o ya diyip drrurjm eger negatif ise hemen doktra gitcem
Bugun 10.gun cnm yarin 11 hala test yapamiyrum hahaha anca gün sayiyorum
Yaaa masallh allah saglikli sihhtli buyutmeyi nasip etsin hayrli gardasi daha olsun hepbielikte gebe kalalim
Valla super olur tatlmmm sorarsanYumurtlamadan önce ki muhabbeti canım o zaman biz sorslım haber verelim herkese
Ah ben ölmüşüm ben bitmişim selamı okuyan yok doktoru yakalayamadım pazartesi gidicem ama tahlil sonucumu laboratuvardan aldım prolaktin uçmuş ve şekerim çıktıYa kıyamam canım benim Allah yardımcın hatta yardımcımız olsun inşallah inşallah sonuçlarında bişey çıkmaz kötü
Selam canmmm,amin nasip etsn insallahkızlarrrr selammm kaç gündür giremiyorum neler olmuş neler :) öncelikle hamile kalan arkadaşlara hayırlı olması,kalmaya çalışanlarada allahın nasip etmesi dileğiyle.. bende iki gündür ovulasyon testine başladım 11.gün tek çizgi çiftleri görmek nasip etsin :)
Hiç ummadığın anda oluyo diyolar kızKızz yanlış oldu sanıyorduk hamile kalıyormuşum bi de ah o cuma cumartesi yi değerlendirebilseydim keşke ama içime bi umut doğmadı da değil anam bende hiç belirti de yok ki dümdüz normal seyrimdeyim bununda ekran görüntüsünü alayım ben sağol canım
Polikistik over var mı canımAh ben ölmüşüm ben bitmişim selamı okuyan yok doktoru yakalayamadım pazartesi gidicem ama tahlil sonucumu laboratuvardan aldım prolaktin uçmuş ve şekerim çıktı
Ye ben bu doktoru çooook seviyorum yaaaa keşke Bursa da olsaydıHmm anladm kuzu hakli da olabilir amaa
Bak birde bu doktoru takip ediyorum ben ankara da,o da diyor ki yumuurtlamadan 2 gun once yasanan iliskide kiz bebek yumurtlama gunu yasanan iliski de erkek bebek olmak oranı yuksekms
Kızz ben ona yazdm instgramdnYe ben bu doktoru çooook seviyorum yaaaa keşke Bursa da olsaydı
Sende peşime hayırlı haberle gel inşallah canimyanliz ben haberimi şimdiden hayıra yordum kendi kendimeBenimde regli gunu 17 kasımmmm
Hadi bakalm kizlarr kasim hepimize ugurlu gelsin:))
Valla hayra yor yor bunlar guzel seylerSende peşime hayırlı haberle gel inşallah canimyanliz ben haberimi şimdiden hayıra yordum kendi kendime
Tamam bebeğim o iş bende hastalnsam da gitçem hastalanmasam daValla super olur tatlmmm sorarsan
Ay hadi İnşallah bakalımHiç ummadığın anda oluyo diyolar kız
vAlla bebeim bu is karsk birazmesela kendimden ornek vereym doktor bana catlatma ignesi yaptrdi sonra gun asiri iliski dediKızlar bu arada bisey diycem ben yumurta catladigi gün degerlendirdim ondan sonra dahada olmadi reglime kadar olması mı gerekiyor