Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy canım Ciddimisin acabaaaa bende de olabilir mi ayyyy Allahım inşallah kaç gün sonra tekrar test yapsam varsa çıkar canım sen reglına kaç gün kala gitmiştinnnn ayyy canım bana da umut oldu valla
Son adet tarihim 13 Mayısti 5 Haziran'da 5,40 çıkmıştı canım ikinci hamilelikte ilişkinin üzerinden 11 gün sonra o ay ovulasyon yapmamıştım, oğlumda pik gordukten sonra 9.gun 2 küsur çıkmıştı 11.gun 47

Son adet tarihim 13 Mayısti 5 Haziran'da 5,40 çıkmıştı canım ikinci hamilelikte ilişkinin üzerinden 11 gün sonra o ay ovulasyon yapmamıştım, oğlumda pik gordukten sonra 9.gun 2 küsur çıkmıştı 11.gun
Peki canım 2 çıkınca doktorun ne dedi çok merak ediyorum benimki de 10 gün yaaa bide doktor 5 in altında dedi

Ben de dusugumden önce çok kullanmadım canım daha doğrusu keseyi görene kadar hiç kullanmadım, sonrasında da aksattim eskiden folik asit mi varmis dedim, sonra ben neden neden diye sorup dururken bir doktorun sekreteri ile yaptırmak istedigim testleri konuşurken kız bana folik asit kullanmış mıydın dedi, öğrendikten sonra kullandım o da çok düzenli değildi dedim, belki de bu yüzden dedi, ha şuan alakası yokmuş bendeki pıhtılasma problemindenmis bunu öğrenmiş oldum ama yine de o cümleyi duyunca da çok üzülmüştüm benim yüzümden diye diye ağlamıştım yine bir sebep bulmuştum kendimi suçlamak için, tedbirli olalım diye yazıyorum canım amacım kimseyi korkutmak değil doğru anlaşılmayı çok isterim, kalbinin durduğunu öğrendiğim o an doktora demiştim mesela kesin tatilde yordum kendimi ondan oldu, benim yüzümden, hiç tarih vs hesabı yapamamistim o an beynim durmuştu, çok mu yordun ki kendini demişti yani yoruldum uçakla da olsa yol gittim geldim benim yüzümden diyip ağlamıştım, doktor da kendinizi neden yoruyorsunuz kuzum ah ah demişti ama sonra hesapladım ettim tatile gitmeden önce kalbi durmuş zaten 3-4 gün öncesinde yani ne kendimizi hamilelikte yoralim inşallah bir gün hamile kalırsak, ne biseyi aksatalim, ne yol gidip gelelim
Ah Goksummm icim acıdı yazdıklarını okuyunca....
Zaten bunca ugrastan sonra hamis kalalm bnde kendimi yormam ki
iSim rahat neyse ki hep oturuyorum strestli gerci de
Evi de bok gotursun isterse kendimi cok yormam yani

Çok doğru söylemişsin canım bi beni aydınlatırsannnn aşırı mutlu olurum sen 2 civarındayken öğrenmiştin doktor sana gebelik yok mu demişti peki
Ben acilden vermiştim canım ama o an hamileyim dedim kendi kendime uçtum havalara ama 5 in altı hamilelik sayılmıyor diyorlarsa hamile olmayan insanın betası genelde maksimum 1 küsur çıkıyor geçen ay yaptırdım 1,37 çıktı mesela :) ben en çok düşükten sonra hep çift çizgi çıkıyordu 2 aya yakın, en son çıkmamaya başladı çift çizgi dedim bı baktirayim artık sıfırlandı mi onun için yaptırdım geçen ay

Canım dün yazamadım çok ağrım vardı . Adet oldum maalesef 🥲 bu ay da gol değil . Bugün de doktora randevum vardı tekrar bi hormonlar için tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum inşallah değerlerim kötü değildir 🙏🙈🥲
Sat 2 Kasım
Bat 30 Kasım canım
Ya kıyamam canım benim Allah yardımcın hatta yardımcımız olsun inşallah inşallah sonuçlarında bişey çıkmaz kötü 🥰🥰🙏🏻

Ben acilden vermiştim canım ama o an hamileyim dedim kendi kendime uçtum havalara ama 5 in altı hamilelik sayılmıyor diyorlarsa hamile olmayan insanın betası genelde maksimum 1 küsur çıkıyor geçen ay yaptırdım 1,37 çıktı mesela :) ben en çok düşükten sonra hep çift çizgi çıkıyordu 2 aya yakın, en son çıkmamaya başladı çift çizgi dedim bı baktirayim artık sıfırlandı mi onun için yaptırdım geçen ay
Evet canım çok haklsın en iyisi ben 2-3 gün sonra tekrar verip anlayabilirim acaba olabilir mi bilmiyorum bi ihtimal geldiii içime

Aminnn amin guzelimmmmm
Bizim gelin ilk hamile kaldgn da ona gidiyordu canm sonradan degismeye basladi cok paracı oldu falan dedi.
Oyuzden oyle dedim sana da
Bir arkadasm da sahin hocada tup yaptrdi bebegi oldu:)
Benle eşim reglden 2 gün önce olan ilişkiden şüpheliyiz akıntım hala kahverengi damla damla anca geliyor lavaboda ve bazen içinde sanki nokto nokta toz var gibi bizde bekleyelim belki geç döllenmedir dedik bu akşam kan verebilirim duruma göre ya pazartesi yada daha sonra şahin hocaya giderim

En güzeliiii valla aşkoooo hiç stres yapmaya gerek yok ama işte bende diye diye yapıyorum kızlarrrrr😳
Kizz ben asiri stresliym aslnda varyaa
Doktor bile demisti bana bu kadar strss yapma diyeee
Hatta ovus.testlerini bile onermeyen doktorlar varr strese soktugu icin bizi:)

Evet canım çok haklsın en iyisi ben 2-3 gün sonra tekrar verip anlayabilirim acaba olabilir mi bilmiyorum bi ihtimal geldiii içime
Ovulasyon testin kaldıysa yapsana canım :) ikisinde de hamileliği öğrendiğim gün yapmıştım pikti testler 2 olduğu gün de 5 olduğu gün de

Ovulasyon testin kaldıysa yapsana canım :) ikisinde de hamileliği öğrendiğim gün yapmıştım pikti testler 2 olduğu gün de 5 olduğu gün de
Ciddimisin canım evdeeee var ayyyy ben sabah hemen denimmmm çok merak ediyorum ayyyy Allahım inşallah hayırlsıyla vardır pik mi olması gerekiyor canım yarın 11 gün çıkar mı acaba

Kizz ben asiri stresliym aslnda varyaa
Doktor bile demisti bana bu kadar strss yapma diyeee
Hatta ovus.testlerini bile onermeyen doktorlar varr strese soktugu icin bizi:)
Ayyyy canım napıcax biz bu stresiii Allah için nasıl yeneceğiz evet evet bunu duymuştum ama gerçekten öyleymiş

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-03-16-06-29-706_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-11-03-16-06-29-706_com.instagram.android.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 30
Evett kesinlikle dogru buyuzden yumurtlama gunune kadar ovü testinde bile takip ediyrsaniz 1dolu bir bos seklinde ilerlemek lazim bende sans oldu libido yukselmeside yumurta uyarisidr kizlar onden spermlerin olmasi cok iyi cnku hizli sperm 5dkika veya 1saatte gidiyr ama yavs bir sperm 12 saatte tamamliyor yolu ve yumudta cikana kadar zamani olmaya biliyr cnku yumurtanin sadece 24 saat veya dha az bir zamani var
Iste cift cizgileri pikleri mutalaka degerlendrin diye bosune demiyrum allah yeterki versin 1 tanesi yeter bize yumi hanim birini secerde dollenirse olur 🤰🏼😅

Canim o pit pit hareketi bendede var ama bagirsak hareketide olabiliyrmus haberin olsun 🤣🤭 iste neye hamilelege yorsak birsey cikiyor cnku rahimin arkasinda bagirsaklar varmis 😅 allah biliyor artik biz elimzden geleni yaptik yarin benm 11. Gun ne yapcam bilmiyrum 🤣
🤣🤣en son doktorda bana öyle dedi aslında eskiler yumurtalar bebek istiyor der ama doktor bağırsaklarından o demişti

X