Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallj cnm 10 12.gun snra test verririz belirtiler genelde 1hafta snra yerlestikken agri batma hatta bazilarinda implantasyon(yerlesme)kanamasi oluyr oda pembe az birde goguslerde hassaslik ve rahimde sisiklik dolgunlukk hissi oluyr he birde ates yukselmesi falan akinti yogunluhu gibi insallh olusuyrdur suan birde tutunmasi icin hergun 1 avuc kabak cekirdegi arada bir avakado falan ye sen elinden geleni yap gerisi allha kalmis 🤰🏼🩵🤲🏻
Ayyyy Allahım sana ellerimi açıyorum tutsun inşallah artık yarabbim ben yine de dikkat edim canım hadi hayırlsıyla şu 12 gün geçsin hayırlsıyla inşallah içimizi hep ferah tutalım kötü düşünemeyelim Allahın izniyle olucak inanıyorum

Ayyyy Allahım sana ellerimi açıyorum tutsun inşallah artık yarabbim ben yine de dikkat edim canım hadi hayırlsıyla şu 12 gün geçsin hayırlsıyla inşallah içimizi hep ferah tutalım kötü düşünemeyelim Allahın izniyle olucak inanıyorum
Insallj canim yumurtaya can veren rabbim bizlerede nasip etsin 🥰🩵🤰🏼

Selam kızlar💐 bende bir buçuk yıldır deniyorum ilk defa bu ay ovu takip ettim sat 7 Ekim , bat 4 kasım. 19-20 Ekim pik oldu 17-18-19-20-21-22 değerlendirdim . Adete 9 gün kaldı sadece belimde sızı var dünden beri. Bide dün kasıklarımda ufak batmalar oldu. Heveslenmek istemedim ama inşallah hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız inşallah 🥰💐

6 aydır falan ovulasyon testi yapıyorum ama olmadı. Bir problem de yok bende. Şaştım kaldım. Bazen moralim bozuluyor
Evet canım bende öyle yaptım çatlamştı benimki farkındaydım yani 12 günden itibaren 4 gün üst üste değerlendirdim en son yaptığım test tam silikleşmişti
Senin sonucunu çok merak ediyorum bilgi ver olurum bizlere. Ben yumurtlamadan öncesini değerlendirdim çift çizgim iki gün sürdü belkide bir buçuk gün bilmiyorum 12. Gün akşam yapmıştım testi çift koyu çizgi vardı o günün gündüzünü değerlendirmiştim. Akşam gördüm çift çizgiyi ertesi gün öğlen yaptım yine çift çizgi vardı ama akıntı ve sol kaşık ağrım çok şiddetliydi bence akşama doğru çatladı. Ama değerlendiremedik malesef 2. Günü. Bugünde yüne öğlen yaptım silikleşmişti çizgi çatşama olmuş demekki bugünü değerlendirdim. Bakalım hayırlısı

Evet erken evlendim testte artimet markaydi erken gebelik testi de değildi ama içimi bi umutsuzluk kapladı
16 gün var daha sen devam et sadece yumurtlamaya odaklanma. Bir sürü insan var etrafımda yumurtlama filan takip etmeyen şıp diye hamile kalıyorlar . Allah ol der olur. Hadi bir kaç gün kalır tamam ama çok erken umutsuzluk için yapma test filan bir kaç gün kala yaparsın

6 aydır falan ovulasyon testi yapıyorum ama olmadı. Bir problem de yok bende. Şaştım kaldım. Bazen moralim bozuluyor
Bende yapıyorum her yumurtlamamda bir şey çıkıyor bu ay ilk kez iki gün yumurtlama sürdü bir günü değerlendirdim. Bakalım hepimiz için hayırlısı

Onceki testlerin pikmiydi canim testleri ayni saatte hergun uygulaman lazim
Birde akinti olmasi yumurtlama catlamadan once akinti olur olgunlasir ve 2 3hun snra catlama olur
Yumurtanin 24 saatlik bir zamani var akinti gordugunde derelendr cnku spermi besleyen bir yapisi vardr yumurta aki seklindedi yumurta catladihinda ise sivi sefaf akintiya doner
ben deneyimledim cnku bua ay cnm hem akinti takip ettim benim akintim 5 gunonce basladi yumurta aki seklinde sabah aksam test yapmaya basladim ve 5.gun sonunda yumurtan hazrdi tam t cizgisi pikti kipkirmiziydi ertesi gunde catladi

Canim her cift czgi gorduhunuzde degerlendrin doktr hakli matematik oalrak saglikli sprem 45 hadi 2saat sonra gidiyr yumurtayi bulmak icin
Ama yavas spermin yolculuhu 12 saat suruyr en az 12 saatini yolda geciren sprm 24 saatlik suren yumi icin sadece 10 saatlik sureci kalmis demektir buyuzden yumurtlamdan once akintiniza iyi bakin o akinti spermler icin cok onemli besliyir cnku 3 4 gun boyunca orda kaliyor yumurta catladihi gun hemen gorevini yapmasi icin 24 saati oluyor doktorlarin geneli yumurtlamdan onceki spermleri daha cok onemsiyor icerde kalsin istyrlar hepimiz hayrlu haberleri olsun 🐣
Oyyyy arkadasm ne gusel anlatmissn tesekkur ederim
Yaa ben bu ay klomen ve catlatma kullandm mesela doktor şu şu gunler iliski demisti ama gec kaldık bana gore
Zaten de tutmadı
O acidan ben bu ay ovls.testi de kullanmayacagm 2 gunde bir iliski deneyecegimn

4 gündür full değerlendirdim o zaman bugün de değerlendirin hadi hayırlısı inşallah ayyyyy ben şimdi dayanamayıp hemen gebelik testi denerim regl olmazsam denim dimi
Sakin sakin ayol heycen yapıyoruz dayanamayıp test yapıyoruz ama işte en iyisi adet geçmesi 2 gün önce bende yaptım tek çizgi 😂🤷🏻‍♀️ daha 4 gün var benimde ama bu aydan ümidim yok zaten

Siz bu konuda tecrübelisiniz size sormak istiyorum normalde uygulama ovulasyonu 27 si gösterirken ben testle 24 ü olarak tespit ettim iki çizgide koyuydu neyse o gün akşam yapmıştım testi gündüzü ilişki oldu ve ilişki olan günlerde 21-23-24 ama dün yani 25 i testi gündüz yaptım hala çift koyu çizgi vardı ve belim kaşığım çok ağrıyordu akıntımda vardı pıtır pıtır hissediyordum ilişki olmadı ama eşimin babası rahatsızlandı. Hala öğlen saatlerinde çatlama olmamıştı ama bence gün içinde oldu diye düşünüyorum. Bugün daha test yapmadım bugün ilişki olsa eğer geç kalmış olur muyum sizce
Araştıra araştıra ilin piri oldum artık😂 şöyle söylim test de iki koyu çizgi yumurtanın çatladığıno değilde çatlamaya hazır boyut da olduğunu gösteriyor ve bildiğim kadarıyla yumutalar 18 mm olduktan sonra pik oluyor çizginin silikleşmeye başlaması dmek yumurta çatladı demek eğer hala pik varsa çatlamamıştır demek yani şuan belki 24 mm falan olmuştur mesela benim geçen ay 2 yumrutam oluşmuştu ama biri çatlamamıi 30 mm kadar buyumuştu yani kist olmuştu çatlama iğnesi kullanmama rağmen ovulasyon testi yapmadım yapsam pik olucaktı buyuk ihtimalle sen bence bugün de test yap eğer hala pikse ilişki yapma bugün de ki spermelr saha kuvvetli sağlıklı oluşsun

Senin sonucunu çok merak ediyorum bilgi ver olurum bizlere. Ben yumurtlamadan öncesini değerlendirdim çift çizgim iki gün sürdü belkide bir buçuk gün bilmiyorum 12. Gün akşam yapmıştım testi çift koyu çizgi vardı o günün gündüzünü değerlendirmiştim. Akşam gördüm çift çizgiyi ertesi gün öğlen yaptım yine çift çizgi vardı ama akıntı ve sol kaşık ağrım çok şiddetliydi bence akşama doğru çatladı. Ama değerlendiremedik malesef 2. Günü. Bugünde yüne öğlen yaptım silikleşmişti çizgi çatşama olmuş demekki bugünü değerlendirdim. Bakalım hayırlısı
Kızlar 12 gün geçsin Allahın izniyle hemen kan vericem sende yine de gayet iyi değerlendirmişsin canım bende senden çok ümitliyim olcak olcakkkk kızlarrrrr olmasada bu ay diğer aya hep ümitli olalım iyi düşünelim ❤️🙏🦋

Kızlar bişey sorucam dediğim gibi ben bu ay kistin düşmesini bekliyorum o yüzden herhangi bi tedavi görmedim en son ilişki 12. Gün falan oldu ama sürekli akıntım var 1 haftadır ben beyaz gördüm kaç kere adet oldum sandım ama iç çamaşırımda sarı sarı lekeler de var kasık bel ve boşluk ağrılarım batmalarım oluyo özellikle işteyken enfeksiyon olabilir mi kokusuz akıntı herhangi bi koku almadım ümidim yok zaten bu aydan da yine de bi kafama takıldı ablam soğuk alıyosun diyedir diyoda havalar kaç gündür gayet güzel yaz havası sanmıyorum siz ne diyosunuz

Sakin sakin ayol heycen yapıyoruz dayanamayıp test yapıyoruz ama işte en iyisi adet geçmesi 2 gün önce bende yaptım tek çizgi 😂🤷🏻‍♀️ daha 4 gün var benimde ama bu aydan ümidim yok zaten
Çok doğru söylüyorsun canım biraz daha sabırlı olmak lazım inşallah senin tutucakkkj inan bana Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun bu ay olmasa diğer ay olur

Kızlar 12 gün geçsin Allahın izniyle hemen kan vericem sende yine de gayet iyi değerlendirmişsin canım bende senden çok ümitliyim olcak olcakkkk kızlarrrrr olmasada bu ay diğer aya hep ümitli olalım iyi düşünelim ❤️🙏🦋
Canım bence idrar testinde görmeden kan verme çok mahfediyo insanı kanda negatifi görmek ben geçen ay adet söktürücü kullanmama rağmen 5 gün geciktim 2 kere kan verdim çok heveslendim ama kist oluşmuş meğersem :KK43:

X