Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bunu yapan zaten sağlık ocağında ki aile hekimim
Canım sen normal hastahaneye gittiğinde kadın doğumcunla konuş zaten o sana detaylı anlatır ama o deli doktoru e devlet üzerinden aile hekimliği kısmından değiştir başka doktora geç çünkü hamileliğin sırasında da sağlık ocağıyla irtibatta olacaksın sürekli

Bende ondan dedim acaba yerleşme kanaması olanilir mi diye eğer azsa ve koyu renkse ihtimal yüksek canım yerleşme kanaması damla damla olur regl de ki gibi çok gelmez
Valla canım şimdi geldim lavaboya kopkoyu kahverengi nerdeyse siyah gibi bi kaç damla gelmiş yine bakalım cumartesi gidicem hastaneye

Tamam canım inşallah sen ne yaptın son durum ne

Adete 8 gün kala erken gebelik testi yaptım elimde bür tane vardı zaten son hemde şimdi. Hiç bir şey yok ben strese gelemiyorum varsa çıkar diye düşündüm ama çıkmadı bir şey

Hey masallh daha catlamadan yanlis hesaplamadysam 5.gununde baslamissim canm benm bak sana daha döllleniyr anxa 8.9 .gun yerlesr hcg hormonu salgilasin bekleyelimde gorelim
Bunu yabanci siteden aldim gun gun asama asama yumurtanin hali
Biliyorum canım benimkisi can sıkıntısı Geçen ay bütün testlerimde kuruma çizgisi olurdu ama kürtajdan sonra beta tam düşmemişti sanırım ondan, kimi ilk 5 dk da çıkardı kimi 1 saat sonra hep iki çizgi, bu ay da öyle olacak mı diye baktım ama 3 gündür en ufak çizgi yok sorun benim betamdaymis sanırım testlerde değil bunu anlamak için yaptım :)

İnsallah cift cizgileri gormek nasip olur cnm vallahi bende tam tersiyim kolrudan bakamiyrum aslinda korkumu endisemi onuda anlayamadim ki degisik bir duygu durum karmaşası halindeyim millet gunum gelsede test yapsam diye bekliyor ben sanki az daha var diyip dryrum sanki vakti varmis gibi hayrlu sonclarimiz olsun

Valla canım şimdi geldim lavaboya kopkoyu kahverengi nerdeyse siyah gibi bi kaç damla gelmiş yine bakalım cumartesi gidicem hastaneye
Üşütme kaynaklı olabilir biriken kan olabilir yerleşme kanaması da o şekilde gerçekleşiyor her zaman az gelir yerleşme kanaması senin de onun gibi normal reglin nasıl geçiyordu yoğun mu az mı

Adete 8 gün kala erken gebelik testi yaptım elimde bür tane vardı zaten son hemde şimdi. Hiç bir şey yok ben strese gelemiyorum varsa çıkar diye düşündüm ama çıkmadı bir şey
Canım en erken 6 gün diyorlar ama onun bile doğruluk payı yok zaten bthcg kanka daha çabuk yükselir idrar da daha yavaş ilerler ama 8 gün kala kanda bile çıkmaz maalesef ki az daha sabretçeksin canım

Canım en erken 6 gün diyorlar ama onun bile doğruluk payı yok zaten bthcg kanka daha çabuk yükselir idrar da daha yavaş ilerler ama 8 gün kala kanda bile çıkmaz maalesef ki az daha sabretçeksin canım
Ne bileyim ya modum düştü biri nette 9 gün kala öğrendim yazmış. Kendimi değişik hissediyordum bu ay vardır diye umut etmiştim

Ne bileyim ya modum düştü biri nette 9 gün kala öğrendim yazmış. Kendimi değişik hissediyordum bu ay vardır diye umut etmiştim
Yalan söylüyordur o mümkün değil yani biyolojik olarak değil. Sen modunu düşürme az daha sabret salıdan önce falan da test yapmazsan senin için daha iyi olur hem strese girmemiş olursun. İnşallah belirtilerin hamilelik habercisidir

Merhaba kızlar ben henüz sayfada yeniyim. sat 8 Ekim bat 8 Kasım adet düzensizliğim var pikosum. Adetin birkaç gün sarkıyor sadece Erken gebelik testi birkaç kez yaptım ama negatif bugün de bir halsizlik var Ateş ,kasıklarda ufak ufak ağrı,baş dönmesi,hafif bir bulantı Normalde kasık ağrılarım adet günümde başlar. Ama adetime de henüz var Hastaneye gitsem kan versem belli olur mu sizce çünkü bayağı bir halsizlik var

Merhaba bir kaç gün geçen adetin varsa daha test yapmak için beklemen gerekiyor canım şuan tam yedi gün var zaten çıkmaz varsa da bişey geç yumurtlama yaşamışta olabilirsin bunu bilemeyiz ama erken gebelik testi içinde beklenilmesi gerekiyor yumurtlamadan sonra ki gelişim süreci 6-12 gün arası oluyor

Üşütme kaynaklı olabilir biriken kan olabilir yerleşme kanaması da o şekilde gerçekleşiyor her zaman az gelir yerleşme kanaması senin de onun gibi normal reglin nasıl geçiyordu yoğun mu az mı
Başta damla damla sonrasında gayet yoğun geçiyordu canım bu saate kadar sökülürdü yani çok tuhaf gerçekten biriken kan dediğin geçmişin kanı dimi eğer öyle olsa daha fazla gelmez miydi acaba offf kafam çok karışık

Ne bileyim ya normalde göğüslerim belim adetten bir kaç gün önce ağrımaya başlar. Şimdi çatlamadan üç gün sonra başladı göğüslerim belim kasığım. Bende erken belirti heralde dedim bakayım dedim çok silikte olsa bir şey çıkar diye umuyordum. Alıştık geçti artık hayırlısı bakalım bi ayda böyle 8 gün kala yapmıştım bit şey çıkmamıştı. Sonrada çıkmadı zaten ama bu kafa göğüs ağrısı hiç çekmedim öyle söyleyeyim

Amin inşallah nodül varmış rahimin arkasında hatta doktorda sorun olmaz ama tüp bebekle yine görüş dedi daha detaylı söylerler
Nodülmu varmis rahimdemi hic duymadim canim öle seyler iyi huylumu sana zarar vermez dimi konus canm ne gerekiyrsa yap rabbim yolumuzu acsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…