- Konu Sahibi sehribann16
- #1.261
Hhahahhah kacinci gun bugun film izle flm saati yap olmadi dolablara giris camasirlari birdha katla topla bole zaman gecir
geçmeyince geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhahahhah kacinci gun bugun film izle flm saati yap olmadi dolablara giris camasirlari birdha katla topla bole zaman gecir
Canım geçen ay benim öyle oldu normalde günü gününe olurum bir gün erken geldi yerleşme kanaması sandık biz sana sordum ya kahverengi mi diye hatta ertesi gün normal yoğunluğuna geri döndü damla damlaydı geldiği ilk gün doktora sordum bir problem olmayacağını söyledi. İçerde biriken n kan canım geçen aydan gelen kahverengi kan kötü bişey de olmuyor üç sebebi var işte ya yerlşeme kanaması ya üşütme ya da içerde biriken kanBaşta damla damla sonrasında gayet yoğun geçiyordu canım bu saate kadar sökülürdü yani çok tuhaf gerçekten biriken kan dediğin geçmişin kanı dimi eğer öyle olsa daha fazla gelmez miydi acaba offf kafam çok karışık
İnşallah gitmiştir üstüne adett oldum ben çünkü Allah'ım nolur gitmiş olsun
Çatlamadan sonra üç gün de zaten döllenme tamamlanmamış olur canım psikolojik olarak da hissediyor olabilirsin çünkü şuan hepimizin kafasında acabalsr var sürekli kendimizi de dinlediğimiz için herşeyi belirtiye yontuyoruzNe bileyim ya normalde göğüslerim belim adetten bir kaç gün önce ağrımaya başlar. Şimdi çatlamadan üç gün sonra başladı göğüslerim belim kasığım. Bende erken belirti heralde dedim bakayım dedim çok silikte olsa bir şey çıkar diye umuyordum. Alıştık geçti artık hayırlısı bakalım bi ayda böyle 8 gün kala yapmıştım bit şey çıkmamıştı. Sonrada çıkmadı zaten ama bu kafa göğüs ağrısı hiç çekmedim öyle söyleyeyim
Belimi filan öyle hissetmiş olabilirim ama göğüslerim cidden çok açıyor belkide adet erken olacaktır bilemiyorum birde zaten her adet öncesi sol kaşığımda kıpır kıpır bir şey var o bugün yine vardı ordan da umutsuzluğum oldu. Çok üzüldüm yine gerçekten bu ay umutluydum oysaki. Zaten ben artık bırakacağım işin ucunu gerçekten yorucu bir süreçÇatlamadan sonra üç gün de zaten döllenme tamamlanmamış olur canım psikolojik olarak da hissediyor olabilirsin çünkü şuan hepimizin kafasında acabalsr var sürekli kendimizi de dinlediğimiz için herşeyi belirtiye yontuyoruz
Nodülmu varmis rahimdemi hic duymadim canim öle seyler iyi huylumu sana zarar vermez dimi konus canm ne gerekiyrsa yap rabbim yolumuzu acsin
Daha zamanın var ama belki hamilesin bilemezsin ki aynı gün regl tarihimiz ben eminim mesela değilimdir diyorum ama sen olanilrsin ama biraz daha bekle test için tut kendini ne kadar erken başlarsan test yapmaya o kadar insan olumsuzluğa kapılıyor ama şuan daha bişey belli değil sıkma kendiniBelimi filan öyle hissetmiş olabilirim ama göğüslerim cidden çok açıyor belkide adet erken olacaktır bilemiyorum birde zaten her adet öncesi sol kaşığımda kıpır kıpır bir şey var o bugün yine vardı ordan da umutsuzluğum oldu. Çok üzüldüm yine gerçekten bu ay umutluydum oysaki. Zaten ben artık bırakacağım işin ucunu gerçekten yorucu bir süreç
Takvim 10 olarak gösteriyor ama geçen ay 13 ümde oldum genelde aynı gün oluyorum ama yumurtlamam bu ay erken oldu uygulamaya göre 26 sı olacaktı 22-23 iki gün sürdü. Sen neden ümitsizsin belki de senin tuttuDaha zamanın var ama belki hamilesin bilemezsin ki aynı gün regl tarihimiz ben eminim mesela değilimdir diyorum ama sen olanilrsin ama biraz daha bekle test için tut kendini ne kadar erken başlarsan test yapmaya o kadar insan olumsuzluğa kapılıyor ama şuan daha bişey belli değil sıkma kendini
geçmeyince geçmiyor
BEnim bir tanidigim var cikolata kisti ile hamile kaldi ovü testi ile takip etmisti oda iyi canim iyi bir doktora gitmene sevindin doktr isi cdden sans isi sen birde tupbebk doktru ile konus bakalim istanbuldamisin buldn mu doktr canim gorur tabi onlar daha detayli yapiyorlardir insallh mucizene kavusursun canmbana normalde hep çikolata kistin var dediler problem olmaz vs 3 tane kadın doguma gittim ve tüp bebek merkezine sonra safra kesemde taşa bakarlarken kanama hissetti radyolog arkasından o jinekologa yönlendirdi benim ilişki esnasında agrım olurdu bazen ve adetlerim çok sancılı geçerdi bu jinekolog eliyle muayene etti bir sıkıntı olmayabilir ama tüp bebeklede görüşün yine dedi çok iyi doktora denk geldim o daha cok kimsenin göremedigi şeyleri görürmüş
Hayırlısı inşallah bu ay olurAman ben napcam adetimi bekliyorum gelsin bitsin de öte ki ayı değerlendireyim diye
Ne oluyor ne kacirdim yahu sen reglimi olcaksin daha kac gun varAman ben napcam adetimi bekliyorum gelsin bitsin de öte ki ayı değerlendireyim diye
Daha var bacım 8 gün var da ben direk olmayacağına kendimi alıştırdım malum değerlendiremedimNe oluyor ne kacirdim yahu sen reglimi olcaksin daha kac gun var
Yani şok olurum tabi ama inşallah canımHayırlısı inşallah bu ay olur
Bugün perşembe gecesi herkes birbirine dua etsin arkadaşlar. Dualarım hepinizleAaaa kızlar kızlarrr bu ne ümitsizlik yahu bir kendinize gelin silkelenin yahuu olcagina inanin birbirimize umut olalim motivasyon olalim kedninizi dinlemeyin kendinizi dinlerseniz 9 ay sonra doğurcaz (amin ) Bende çok sancı cekiyorum hala öle ama bu beni rahatsiz etmeye basladi heran tetikteyim devamli reglimi oldum diyip bakiyrum akintiymis vs ama yormuyrum kendimi umitlendrmemeye calisiyrum cnnku negatifi gorunce fana çakılıyorum yarin 10.gün suan ovü testinde cift cizgileri gormek guzelde is hcg testine gelinxe yemiyor birtaraflarim
Sagligimiz yerinde umutlarimiz var ümitlerimiz hayallerimiz var ve en onemlisi huzur kizlar huzurumuzda var sevdiklerimiz yanimizda allaha hamd olsun yeterki rabbim bize merhamet etsin, Yarin cuma bakin bugece yarin çok onemli dualar edelim birbirimize morel olsun yumurtaya can veren rabbim , cennetinden bir emanet gonderir mucizeler allahin isi olacagina inanain bu ay olmazsa birdahaki ay ne yapalim bizimde sınavimiz buymus biz ama ugrasiyruz sanmayinki rabbim çabalarimiizi gormuyor goruyr herseyi duyuyor uzulmeyin dualarda bulusalim
Kiz kizim daha 1 hafta var bir sperm bile yeter yeterki yumi hanim o spermlerden birini begenirde acar kollarini bir sperm 3.5 gun yasiyor yeterki rabbim oldesin bak Kün fe yekûn ol der ve olur iste bize bole mucizeler lazim ferh ol benm bir arkadasim esi pik olmadan 1 gun yada 2.gun once birliktelik olmus pik oldugu gunde yumurtanin catladigi gunu degerlendrememisler xnku esinin acil is seyatine cikmak zorunda kalmis ve hamile kaldi mucizenin nerdne gelcegini bilemezsinDaha var bacım 8 gün var da ben direk olmayacağına kendimi alıştırdım malum değerlendiremedim
Ah canım benim ne güzel ne ince yazmışsın öyle her zaman dualarımdasınız. Ben sadece değerlendiremedik nasıl olsa diye direk bi sonra ki döneme odaklandım üzülmemek için. O kadar haklısın ki söylediklerindeAaaa kızlar kızlarrr bu ne ümitsizlik yahu bir kendinize gelin silkelenin yahuu olcagina inanin birbirimize umut olalim motivasyon olalim kedninizi dinlemeyin kendinizi dinlerseniz 9 ay sonra doğurcaz (amin ) Bende çok sancı cekiyorum hala öle ama bu beni rahatsiz etmeye basladi heran tetikteyim devamli reglimi oldum diyip bakiyrum akintiymis vs ama yormuyrum kendimi umitlendrmemeye calisiyrum cnnku negatifi gorunce fana çakılıyorum yarin 10.gün suan ovü testinde cift cizgileri gormek guzelde is hcg testine gelinxe yemiyor birtaraflarim
Sagligimiz yerinde umutlarimiz var ümitlerimiz hayallerimiz var ve en onemlisi huzur kizlar huzurumuzda var sevdiklerimiz yanimizda allaha hamd olsun yeterki rabbim bize merhamet etsin, Yarin cuma bakin bugece yarin çok onemli dualar edelim birbirimize morel olsun yumurtaya can veren rabbim , cennetinden bir emanet gonderir mucizeler allahin isi olacagina inanain bu ay olmazsa birdahaki ay ne yapalim bizimde sınavimiz buymus biz ama ugrasiyruz sanmayinki rabbim çabalarimiizi gormuyor goruyr herseyi duyuyor uzulmeyin dualarda bulusalim
Benim ki beğenemiyor bi türlü alcam karşıma konuşcam yumi hanımla . Rabbimin mucizesine ihtiyacım var gerçekten olursa sürpriz olsun.Kiz kizim daha 1 hafta var bir sperm bile yeter yeterki yumi hanim o spermlerden birini begenirde acar kollarini bir sperm 3.5 gun yasiyor yeterki rabbim oldesin bak Kün fe yekûn ol der ve olur iste bize bole mucizeler lazim ferh ol benm bir arkadasim esi pik olmadan 1 gun yada 2.gun once birliktelik olmus pik oldugu gunde yumurtanin catladigi gunu degerlendrememisler xnku esinin acil is seyatine cikmak zorunda kalmis ve hamile kaldi mucizenin nerdne gelcegini bilemezsin
Olur bir bakmissin aaaaa nasil ya dersin mucize yeterki umudunu kirma sende benm gibi o gülmelerin altinda farkindayim buyuk huzun var vara yoğa güluyoruz ne yapalim baska vakit gecmiyr dimi gulmeyelimde aglayalim mi hayat zaten zor bir sinav nitlar hep düsük bisvermisim bosvermisim bosvermisim dünyaya aglamak istemiyrsan sen de bosver dünyayaBenim ki beğenemiyor bi türlü alcam karşıma konuşcam yumi hanımla . Rabbimin mucizesine ihtiyacım var gerçekten olursa sürpriz olsun.
BEnim bir tanidigim var cikolata kisti ile hamile kaldi ovü testi ile takip etmisti oda iyi canim iyi bir doktora gitmene sevindin doktr isi cdden sans isi sen birde tupbebk doktru ile konus bakalim istanbuldamisin buldn mu doktr canim gorur tabi onlar daha detayli yapiyorlardir insallh mucizene kavusursun canm