- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.221
Zaten dün ilişki esnasında doktorun yumurta gördüğü tarafta ağrım oldu sonra kesildi gecede biraz devam edip bitti herhalde gece çatladıÇatlamış çatlamış canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten dün ilişki esnasında doktorun yumurta gördüğü tarafta ağrım oldu sonra kesildi gecede biraz devam edip bitti herhalde gece çatladıÇatlamış çatlamış canım
Olabilir canım gece olma ihtimali de yüksek ama sen bugünü de değerlendir mutlakaZaten dün ilişki esnasında doktorun yumurta gördüğü tarafta ağrım oldu sonra kesildi gecede biraz devam edip bitti herhalde gece çatladı
Dün ve bugünü değerlendirip sonra 1 boş 1 dolu yapıp bi kere daha bitiririm artıkOlabilir canım gece olma ihtimali de yüksek ama sen bugünü de değerlendir mutlaka
Sanki ben kafamdan uydurmusum gibi davranıyor sen nerden anladın hamile olduğunu diyor insan bilmezmi o kadar test yaptım kanda çıkıyor benimle ilgilenmedi resmen başından gönderdi kan takibine gerek yok dedi üstelik söylediğine göre 1 2 haftalıkmıs bebekNe alaka ya insanlar 20 yle hamileliğini öğreniyor neyin kafası bu
Canım yerleşme kanaması da olabilir hiç sıkma canını Allah'tan ümit kesilmezİyiki kan testi yapmamışım daha çok üzülürdüm bakalım cuma yada cumartesi gidicem şahin beye muayene ücretini bilmiyorum aşkım benim özel sağlık sigortası orayı da kapsar diye düşünüyorum
Aynen canım öyle yap ben yapamadım sen yapDün ve bugünü değerlendirip sonra 1 boş 1 dolu yapıp bi kere daha bitiririm artık
Hiçbiri bi cacık bilmiyor sen beni dinle 2 günde bir tekrarla 2 5 kez yap bunuTekrar kan vereyim dedim hayır gerek yok dedi bana hemsirede ilk beş ay kilo almak yok zayiflayacagiz dedi hiç bisey anlamadım değeri 20 30 olup öğrenen var benimki nasil düşük oluyor
Bilmiyorum valla sökülmedi hala tam 3 saat oldu 3 4 damlalık leke anca varCanım yerleşme kanaması da olabilir hiç sıkma canını Allah'tan ümit kesilmez
Ya yürüsün gitsin 1 3 haftalık gebeliğin değeri belli hepsinin bir değeri var doktorunu değiştir canım sen sağlık ocağı doktoru değiştirilebiliyor hastahaneye gittikten sonra da şikayetçi ol 2 günde bir kab verilir değer ölçülür kimyasal gebelik var mı diye bakılır gerekirse şikayet etSanki ben kafamdan uydurmusum gibi davranıyor sen nerden anladın hamile olduğunu diyor insan bilmezmi o kadar test yaptım kanda çıkıyor benimle ilgilenmedi resmen başından gönderdi kan takibine gerek yok dedi üstelik söylediğine göre 1 2 haftalıkmıs bebek
Ne olacağı belli olmaz dikkat et kendine canım senBilmiyorum valla sökülmedi hala tam 3 saat oldu 3 4 damlalık leke anca var
Aynen öyleHiçbiri bi cacık bilmiyor sen beni dinle 2 günde bir tekrarla 2 5 kez yap bunu
Özele gideceğim canım yoksa iyi bir bilgi veren yokYa yürüsün gitsin 1 3 haftalık gebeliğin değeri belli hepsinin bir değeri var doktorunu değiştir canım sen sağlık ocağı doktoru değiştirilebiliyor hastahaneye gittikten sonra da şikayetçi ol 2 günde bir kab verilir değer ölçülür kimyasal gebelik var mı diye bakılır gerekirse şikayet et
Hey masallh daha catlamadan yanlis hesaplamadysam 5.gununde baslamissim canm benm bak sana daha döllleniyr anxa 8.9 .gun yerlesr hcg hormonu salgilasin bekleyelimde gorelim13.gun cumaydı, 14.gun cumartesi HCG lere bile başladım amacım neyse olması gerektigi gibi tertemiz
İnşallahAynen canım öyle yap ben yapamadım sen yap
Canimmm hicc modunu bole sacma sapan uzaktan egitim almis sanirim doktor salla gec sana doktor mu yok sen bak takip et kan degerini s.ocagimda verip aile hekiminle birlite degerine baktir bebegin yeni tutunmus degerin 2 kat 3 kat arta arta gider sonra keseyi gorursun allahin izniyle bebegini dusun bosver onuSanki ben kafamdan uydurmusum gibi davranıyor sen nerden anladın hamile olduğunu diyor insan bilmezmi o kadar test yaptım kanda çıkıyor benimle ilgilenmedi resmen başından gönderdi kan takibine gerek yok dedi üstelik söylediğine göre 1 2 haftalıkmıs bebek
Özele muhtaç oluyorsun ya bu duruma sinir oluyorumÖzele gideceğim canım yoksa iyi bir bilgi veren yok
İşteyim sürekli kontrol edemiyorum kasıklarım hala taş gibi batmalar oluyor ve bel ağrısıKızlar benim adet sökülmedi hala 1 saat önce baktım bi kaç damla kahverengi lekelenme var sadece pedimde ayıptr söylemesi yerleşme kanması mı diye düşünmüyor değilim
Canım bunu yapan zaten sağlık ocağında ki aile hekimimCanimmm hicc modunu bole sacma sapan uzaktan egitim almis sanirim doktor salla gec sana doktor mu yok sen bak takip et kan degerini s.ocagimda verip aile hekiminle birlite degerine baktir bebegin yeni tutunmus degerin 2 kat 3 kat arta arta gider sonra keseyi gorursun allahin izniyle bebegini dusun bosver onu
Aynen öyle bir sokak ileride kadın doğum hastanesi var ama para vermiyoruz diye ilgilenen yokÖzele muhtaç oluyorsun ya bu duruma sinir oluyorum