Oğlum 4 buçuk yaşında, doktora göründüm canım en son adet bittikten sonra sorun yok dedi, ben Ağustos ayında kürtaj oldum, pıhtılasma testlerimden baya bir test yaptırdım özel bir klinikte, ilk düşüğü düşükten saymadiklari için yapmadı devlet, özel hastanede de 3 katı maaliyet çıktı en uygunu özel laboratuvardi orda yaptırdım hematologa gittim ona da sonuçlarımi gösterdim ek tahliller de yaptı pıhtılasma için şuan kan sulandırıcı hap kullanıyorum gebe kalabilirsem iğne de eklenecek, adetimin 3.gunu tüm hormon testlerimi yaptırdım onda da sorun çıkmadı lh, tsh, e2, FSH, amh, prolaktine baktırdım hiçbirinde sorun yok, kendi kadın dogumcuma gidip bu ay için deneme izni aldım sorunun kaynağını bulduk rahim de toparlanmış artık baslayabilirsin calismalara dedi, kendimce vitaminler kullanıyorum balık yağı, demir, folik asit B12 ve d vitamini, çok iyi değerlendiremedik bu ay yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün önce oldu ilişki, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için ilişkiden kaçtım resmen, tek çaresi spermlerin 3 gün 2 gün yaşamış olması :) nasip diyorum zaten anca anca psikolojim düzelmeye başladı