Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ikiz istiyorum hatta eşimle bugün konuştuk ya ikiz olursa diye 😍 Amcamın ikiz oğulları var bizde. İkiz genide anneden ağır basıyor genelde bende olma şansı var bi ihtimal. Sizde ikiz var mı ?
Benim tarafımda hiç yok ama eşimin dayısının ilk çocuğu ikizmiş ama onlarda doğduktan hemen sonra vefat etmişler 🥺🥺

Gerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benim 🥰😍
Evet katılıyorum canim gercekten burayı kesfettigimden beri kendimi yalnız hissetmiyorum bu konuda iyiki varsiniz🥰
Adetle atılır dedi doktor zaman vermedi ama zararlı olsa söylerdi heralde canım
Bak doktorunda soylemis bencede zararlı bisey degildir

Yok canım ben zaten hamile kalabileceğimi sanmıyorum bu ay yumurtlama günü dışında değerlendiremedim sadece kasık ağrım var o da üşütmektendirr zaten diye düşünüyorum 😅 olsa bile çok erken benim için yumurtlaman ne zamandı
Aslında bende yumurtlama dışında belki iki gün öncesi iki gün sonrası değerlendirdim. İnan gün aşırı bari olsun dedim bugün iki gün geçti canım bile istemiyor artık öyle diyim. Benim yumurtlama geçen salı ve çarşambaydı yani 21-22 si 23 ü silikti çizgi. Belli olmaz o bazen hiç belirti vermiyor

X