- Konu Sahibi sehribann16
- #1.101
İyi cesaret maşallah seninkiBenim de eşim istemiyor ya ayrı ayrı zamanlarda olsun diyo ikizden sonra daha getirmeyeceğimi anladı herhal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi cesaret maşallah seninkiBenim de eşim istemiyor ya ayrı ayrı zamanlarda olsun diyo ikizden sonra daha getirmeyeceğimi anladı herhal
Bende ikiz istiyorum hatta eşimle bugün konuştuk ya ikiz olursa diye Amcamın ikiz oğulları var bizde. İkiz genide anneden ağır basıyor genelde bende olma şansı var bi ihtimal. Sizde ikiz var mı ?Kız ben ikiz istiyom sende Allah korusun diyon
Kan testini 2 günde bir tekarlaman lazım yapmadın mı canımEn son pazartesi akşam yaptım iki çizgi çok belirgin oldu artık bugün 3. Gün
Çok tatlişler yaİyi cesaret maşallah seninki
Benim tarafımda hiç yok ama eşimin dayısının ilk çocuğu ikizmiş ama onlarda doğduktan hemen sonra vefat etmişlerBende ikiz istiyorum hatta eşimle bugün konuştuk ya ikiz olursa diye Amcamın ikiz oğulları var bizde. İkiz genide anneden ağır basıyor genelde bende olma şansı var bi ihtimal. Sizde ikiz var mı ?
Bence test yapmalısın artık ben önceden yapıyorum boş yere umutlanmak daha çok üzüyor beni çünkü en azından kendimi alıştırmış oluyorumCanımsu gecikmenin 3.günü
Evet katılıyorum canim gercekten burayı kesfettigimden beri kendimi yalnız hissetmiyorum bu konuda iyiki varsinizGerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benim
Bak doktorunda soylemis bencede zararlı bisey degildirAdetle atılır dedi doktor zaman vermedi ama zararlı olsa söylerdi heralde canım
Yaa çok üzüldüm sağlıklı olsunda tek ikiz farketmezBenim tarafımda hiç yok ama eşimin dayısının ilk çocuğu ikizmiş ama onlarda doğduktan hemen sonra vefat etmişler
Canım adet gecikmenin kacinci günüİyi cesaret maşallah seninki
Hayır yapmadım dahaKan testini 2 günde bir tekarlaman lazım yapmadın mı canım
3. Günü canımCanım adet gecikmenin kacinci günü
Kistten dolayıdır diyip ümit etmemeye çalışıyorum eşim gidelim mi hastaneye dedi bugün ona da yok dedimBence test yapmalısın artık ben önceden yapıyorum boş yere umutlanmak daha çok üzüyor beni çünkü en azından kendimi alıştırmış oluyorum
İnşallah inşallah bol bol dua istiyorumEvet katılıyorum canim gercekten burayı kesfettigimden beri kendimi yalnız hissetmiyorum bu konuda iyiki varsiniz
Bak doktorunda soylemis bencede zararlı bisey degildir
Aslında bende yumurtlama dışında belki iki gün öncesi iki gün sonrası değerlendirdim. İnan gün aşırı bari olsun dedim bugün iki gün geçti canım bile istemiyor artık öyle diyim. Benim yumurtlama geçen salı ve çarşambaydı yani 21-22 si 23 ü silikti çizgi. Belli olmaz o bazen hiç belirti vermiyorYok canım ben zaten hamile kalabileceğimi sanmıyorum bu ay yumurtlama günü dışında değerlendiremedim sadece kasık ağrım var o da üşütmektendirr zaten diye düşünüyorum olsa bile çok erken benim için yumurtlaman ne zamandı
Gerçekten hiç hiç farketmez yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeYaa çok üzüldüm sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez
Öyle olmaz ki iki günde bir yapıp iki katı artış olması lazım sağlıklı gebelik mi diyeHayır yapmadım daha
İnşallah hayırlıyla vardır. Her ay gecikmen oluyorsa bekle madem biraz daha canımKistten dolayıdır diyip ümit etmemeye çalışıyorum eşim gidelim mi hastaneye dedi bugün ona da yok dedim
Ozaman adet olacağın gün test yaptığında koyu çıktı testin demi3. Günü canım
Aklima geldikce burdaki hepinize dua ediyorum canim rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnşallah inşallah bol bol dua istiyorum
Yok canım bu iki aydır gecikiyor sadece söktürücü kullanıyorum çünkü geçen ay olmasaydı gecikme koşa koşa kan verirdimİnşallah hayırlıyla vardır. Her ay gecikmen oluyorsa bekle madem biraz daha canım