Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bi değişikti çizgiler hiç emin olamadım net olsun diye farklı bir marka aldım bakalım hayırlısı diyelim değerlendirmeye devam :)
Sırf bu yüzden bu ovulasyon testini yapmayı sevmiyorum insanın kafası çorba oluyo 😂 o yüzden biz iki günde bir yapmaya karar verdik bu ay ilişkiyi bide normalde ben yumrtulama takibi görcektim femara çatlatma iğnesi geçen ay kist oluşturdu kist düşmeden devam edemeyiz dedi doktorum o düşene kadar bu ayda kendim bi takip edeyim dedim

Sırf bu yüzden bu ovulasyon testini yapmayı sevmiyorum insanın kafası çorba oluyo 😂 o yüzden biz iki günde bir yapmaya karar verdik bu ay ilişkiyi bide normalde ben yumrtulama takibi görcektim femara çatlatma iğnesi geçen ay kist oluşturdu kist düşmeden devam edemeyiz dedi doktorum o düşene kadar bu ayda kendim bi takip edeyim dedim
sanırım bende diğer ay o şekilde deneyeceğim.takip ediyorum ama yinede çok bağlı kalmadan 2 günde 1 devam ediyoruz zaten ama bu testler insanın tadını kaçırıyor malesef :) ne zamandır gebelik planlıyorsunuz

sanırım bende diğer ay o şekilde deneyeceğim.takip ediyorum ama yinede çok bağlı kalmadan 2 günde 1 devam ediyoruz zaten ama bu testler insanın tadını kaçırıyor malesef :) ne zamandır gebelik planlıyorsunuz
Tam 1 yıl oldu canım bende pcos var malesef :KK43:

Aaa memleketlim topik acmişsn simdi gordum kizz
Hadi hayırlısı olsun
Sekercim bende 4 gun sonra regli olacagm
Bittikten sonra ovulasyon testlerine baslıcam
Bir gebenin gunlugunden almiştm
Sizin testleri pek yorumluyamıyorum alişmamisim:)

Hadi hayırlısı olsun
Teşekkür ederim hemşehrim ama ben bugün yapmadım 14. Günüm daha yapmıcam bu ay canım sıkkın bebeğe de ara verdim doktora falan gitmicem

Hadi hayırlısı olsun
İnşallah sağlıklı hayırlı hamile haberini almak nasip olur canım benim 🥰🙏🏻

Teşekkür ederim hemşehrim ama ben bugün yapmadım 14. Günüm daha yapmıcam bu ay canım sıkkın bebeğe de ara verdim doktora falan gitmicem
Kızzz bende oyle regli agrılarm baslaynca canm sıkıldı doktora gitmeyecegim bir kac ay ara verecegim
Psikolojimiz kaldırmıyor ya,na zor he

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
sehribann16 sehribann16 3 Ekim30 Ekim
N nilda2121 28 Eylül26 Ekim
Merhaba Benimde sat 3 Ekim bat 30 Ekim 🤩

X