Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey yolundaysa neden aşılama dedi ki işi garantiye alalım uzatmayalım diye mi acaba
Mesela geçen ayda çok kısa sürdü regl benim bir gün tam geldi sonra leke leke ve bitti. Bugünde adet oldum sadece bir kaç leke başka bir şey yok sabahtan beri şimdi siyah kahve arası tuaf bir kokusu olan akıntı gibi azıcık bir şey gelmiş sökülecek mi bilmiyorum ne oluyor anlamıyorum artık başlamadan bitecek gibi

Kızlar hiç gelmiyor bir damla bile gelmedi ped bile koymadım düşünün ancak ben silersem leke geliyor hamileliğe üzülsem buna mı üzülsem bilemedim ya

Kızlar hiç gelmiyor bir damla bile gelmedi ped bile koymadım düşünün ancak ben silersem leke geliyor hamileliğe üzülsem buna mı üzülsem bilemedim ya
Tatlım bence sen bi doktora git, bu durumu konuş bakalım ne dıcek
Smdı bizim bilgimz yok yanlışta yönlendirmeyelim

Kızlarrrr, ben elendim. Sabah tekrar test yapacaktım ama afedersiniz sulu şekilde biraz gelmiş sökülürüm bir iki saate. Neymiş belirti aramayacakmışım :KK70: gerçekten bu iş belirtiyle falan olmuyormuş. 1 gün gecikse şaşardım zaten :) Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar :) bende bu ay ya ovülasyon yapacağım yine ya akışına bırakacağım regl günümü bile yazmayacağım bilmiyorum hiç D

Kızlarrrr, ben elendim. Sabah tekrar test yapacaktım ama afedersiniz sulu şekilde biraz gelmiş sökülürüm bir iki saate. Neymiş belirti aramayacakmışım :KK70: gerçekten bu iş belirtiyle falan olmuyormuş. 1 gün gecikse şaşardım zaten :) Sizin güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar :) bende bu ay ya ovülasyon yapacağım yine ya akışına bırakacağım regl günümü bile yazmayacağım bilmiyorum hiç D
Ahhh bebeğim üzüldüm yaaa
Benim de akşam başladı regli agrm belli etti kendinii bende elendim anlayacagın
Aşlında en güzeli oluruna bırakmak
Ben ovls falan denemicem
Bir kac ay sonra tüp yapacağm
Malum benim yaş var 35
Hakkımzda hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim
Yok yanii belli zamanı var😪

üzüldüm canım, hayırlısı olsun bir sonraki ayı beklicez artık
Ben ovls falan denemicem
Malum benim yaş var 35
sen daha iyi bilirsin tabi ama regl ve hamilelik belirtileri aynı derler ya. hemen ümitsizliğe kapılma canım

Ben ovls falan denemicem
Malum benim yaş var 35
canım belli olmaz dur bakalım daha var senin gününe inş yerleşme ağrılarıdır bunlar :)
valla benim de yaş az değil 32 :KK70:
neden denemeye yeni başladım bilmiyorum kolay sandım galiba:KK70: hayırlısı be kuzum yani bende bilmiyorum bakalım ya genelde yumurtlama günüm uygulamadaki gibi oluyor hep yapmayadabilirim ovülasyon bakacağız artık

Ben ovls falan denemicem
Malum benim yaş var 35
canım reglin başladı mı senin yoksa sadece ağrın mı var? ama senin regline daha vardı ki :/

üzüldüm canım, hayırlısı olsun bir sonraki ayı beklicez artık
sen daha iyi bilirsin tabi ama regl ve hamilelik belirtileri aynı derler ya. hemen ümitsizliğe kapılma canım
Ah kuzum yıllardır çekiyorum bu ağrıları bilmem mi hiç
Allahm büyük, bizimde imtihanımz bu belki de
canım belli olmaz dur bakalım daha var senin gününe inş yerleşme ağrılarıdır bunlar :)
neden denemeye yeni başladım bilmiyorum kolay sandım galiba:KK70: hayırlısı be kuzum yani bende bilmiyorum bakalım ya genelde yumurtlama günüm uygulamadaki gibi oluyor hep yapmayadabilirim ovülasyon bakacağız artık
canım reglin başladı mı senin yoksa sadece ağrın mı var? ama senin regline daha vardı ki :/
8 gün var reglime canm
Ama kızmı benm 9,10 gün önceden hafif bi ağrı başlar ha tmm derim bu ayda olmadı, yani belli ediyor kendini
Reglim de düZenli oldugu için hiç test yapmaya heveslenemedim
Ne diyelim Rabbim neylerse güzel eyler demek zamanı var yada bu bir imtihan.
Bence en güzeli gün aşırı ilişki denemek,
İlla denk geliyormuş öyle
Ama tabi embriyo oluşur oluşmaz o Allahn takdiri

canım reglin başladı mı senin yoksa
Yaaaa dimi hemen olacak sandık bekledik ama öyle olmuyor kuzummm
O kadar çok ki sebepsiz evladı olmayan
Bende onlara katıldm..
Tüp Bebek'te başarı oranı yüzde50, yüzde 60 lardaymış ben daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum

8 gün var reglime canm
Ama kızmı benm 9,10 gün önceden hafif bi ağrı başlar ha tmm derim bu ayda olmadı, yani belli ediyor kendini
hiç belli olmaz canım bu ay farklı bir süreçtesin sonuçta vücudundaki değişikliklerin sebebi de regl olmayabilir. Gün aşırı olabildiği kadar artık deneyeceğim artık canım ama ovülasyon falan yapmamaya karar verdim bakalım artık :)

hiç belli olmaz canım bu ay farklı bir süreçtesin sonuçta vücudundaki değişikliklerin sebebi de regl olmayabilir. Gün aşırı olabildiği kadar artık deneyeceğim artık canım ama ovülasyon falan yapmamaya karar verdim bakalım artık :)
Sürec farklı, belirtiler aynı😀😀
Ay Vallahi canmdan bezdim..
Bence de gün aşırı dene bebek 😍

8 gün var reglime canm
valla gün aşırı da denedim ovü haftası her gün de denedim sadece çatlama günü nü de denedim:)) biraz çaba harcayacak gruptayız biz. ben hamilelik düşündüğüm ilk aylarda o kadar çok gebelik haberi aldım ki. ablam ilk ay denemede hamile aldı. erkek kardeşimin karısı 6.ayda hamile kaldı. 1arkadaşım düğün öncesi sürpriz hamile kaldı. 2 kuzenim hamile kaldı doğurdu 1i yeni doğuracak. annemin yeğeni koca kadın hamile kaldı. ben bir kaç sonra o kadar çok bebek görmeye gittim ki. ama kimse anlamıyor beni. acele etme vs diyorlar kafana takma diyorlar. kafama takmamak için kimseyle görüşmemem gerekiyor.

valla gün aşırı da denedim ovü haftası her gün de denedim sadece çatlama günü nü de denedim:)) biraz çaba harcayacak gruptayız biz. ben hamilelik düşündüğüm ilk aylarda o kadar çok gebelik haberi aldım ki. ablam ilk ay denemede hamile aldı. erkek kardeşimin karısı 6.ayda hamile kaldı. 1arkadaşım düğün öncesi sürpriz hamile kaldı. 2 kuzenim hamile kaldı doğurdu 1i yeni doğuracak. annemin yeğeni koca kadın hamile kaldı. ben bir kaç sonra o kadar çok bebek görmeye gittim ki. ama kimse anlamıyor beni. acele etme vs diyorlar kafana takma diyorlar. kafama takmamak için kimseyle görüşmemem gerekiyor.
Kafana takmamak için kımseyle görüşmemek değil mesele
Mesele biziz sorun bizde
Kendi kendimize de kalsak kafaya takacagiz
Maalesef ki bizde ki sorun bu
Doktorum bama hep diyor senin sorunun stres diye
Yoksa anne baba olabilirsz teorik olarak diyor.
Bizim çevremizi degıl kendimizi değiştirmemiz gerekiyor 😢😢

Kafana takmamak için kımseyle görüşmemek değil mesele
Mesele biziz sorun bizde
Kendi kendimize de kalsak kafaya takacagiz
Maalesef ki bizde ki sorun bu
Doktorum bama hep diyor senin sorunun stres diye
Yoksa anne baba olabilirsz teorik olarak diyor.
Bizim çevremizi degıl kendimizi değiştirmemiz gerekiyor 😢😢
evet haklısın , doğru söyledin
kendimizi değiştirmeliyiz

X