Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım erken gebelikte cok cok silik olan şey. Kaset testte gözükmez dedıgın gibi zaten en iyisi gecikmeyi bekle sıkma canını var mı yokmu adetın gectıkten sonra anlarız varsa havalara uçarız yoksa önümüzdeki aya. Ümitleniriz 💖💖 topla kendınııı hadı bırakmak yok 😘😘
aynen canım bekliyorum bakalım döngüm 33 ü bulmaz hiç. 33 gün tekrar yapacağım olmazsam varsa çıkar heralde artık zaten :)

Sadece pro üye olanlar özel konuşmalara istedikleri kadar katılımcı ekleyebiliyor.Normal üyeler için özel mesaj katılımcı sayısı maalesef 1
Araştırdım da böyle yazıyor üzüldüm ya olmazsa instanız falan varsa ben de açayım ordan konuşalım ama sadece bu konularda değil valla gülelim edelim havadan sudan zaman da nasıl geçer anlamayız böyle olmuyor ya yoruluyoz valla😅
Hmm evet yaw bnde üzüldüm şmdi bebeim o duruma, valla inst acarsan söyle de eklerim seni ben konuşuruz:))

Hayır sonra hormonlardan hassaslaşıp evde iki delirince suçlu oluyoruz erkek olmak varmış şu dünyada
Kesinlikle oylee balımm

Canım hanımlar kısa süredir burdayım çok tatlı kişiler tanıdım herkesin hikayesi farklı ama hayalimiz bir,hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmak. Nacizane söyleyeceklerimi yanlış anlamayın kendimden ayrı görmüyorum sizleri kendime ne söylüyorsam sizlerle de paylaşmak istedim düşüncelerimi.
Her şey olabilir bu ay olmaz diğer ay olur nasibimizde varsa bizi bulacak evlatlarımız , bu belirsizlikler stresler hayatımızın her alanında oluyor malesef,ama bunların bir süreç olduğunu ve hayırla sonuçlanacağına inanmak gerekiyor. Her umut sonrası yine regl olunca üzülmemiz çok normal ama kendimizi harap etmememiz lazım. Bugün gebelik var mı diye düşünüp duruyoruz, yarın gebelik oluştu, kese var mı kese oluştu, kalp atışı duyacak mıyım, o oldu, ikili testi üçlü testi doğumu bakımı,gideceği okulu evleneceği insanı derkennn ohoooo bizi bekleyen daha ne düşünceler ne belirsizlikler var şimdiden havlu atmak yok canım kızlar. Umudumuzu koruyup kendimizi hırpalamadan yola devam. Sizleri seviyorum,haddimi aştıysam şimdiden özür dilerim.💕❤️
Ayyyy kuzummm ne güzel de yazmışssn o kadar da haklsn kiiiii
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsibebelerimizi inşallah

Kuzum senn beni dinleyip kan versen keşke için rahat ederdi em azından
kuşum kan versem çıkmasa da regl olmadığım müddetçe aklımda kalacak. En azından reglim gecikince verirsem çıkmazsa silerim aklımdan diye düşündüm. Bakalım normalde gecikmez benim reglim hiç. Cumartesi günü olmazsam umut vardır :)

Herkes aktif buralarda ne güzel 😍
Sorma biz devamlı aktifiz hamile kalan çıkıp gidiyor ama öyle bir şey var grupta
İnşallah canım🙏
tahlil sonucum çıkmış progesteron 14,5 prolaktin 34 ay üzüldüm sabah sabah prolaktin hormonu yüksek anlamadım bir şey yaa ama moralim bozuldu belim karnım ağrıdan çatlıyor bu arada

Sadece iki gün mü adet oldun. Ya geçen ay benimde öyle oldu sorma bir gün doku geldi sonrası öncesi leke leke bitti gitti 😢anlamadığım iki gün süren kahverengi şekilde adet 11 günmü devam etti neden 11. Gün test yaptın
Evet sadece iki gün oldum ama çok az az geldi hep kahverengiydi kırmızıya dönmedi zaaten bu yüzden çok umutlanmıştım.
O bittikten sonra hep test yaptım negatif çıkıyordu geçen cuma yaptım saatler sonra çizgi görmüştüm maalesef kuruma çizgisiymiş.
Dün hem erken hemde kaset test yaptım ikisi de negatif, yokmuş bebeğim 🥺

kuşum kan versem çıkmasa da regl olmadığım müddetçe aklımda kalacak. En azından reglim gecikince verirsem çıkmazsa silerim aklımdan diye düşündüm. Bakalım normalde gecikmez benim reglim hiç. Cumartesi günü olmazsam umut vardır :)
Tamamdr yavrucum nasl istersen
Sende haklsn kendince

Sorma biz devamlı aktifiz hamile kalan çıkıp gidiyor ama öyle bir şey var grupta

tahlil sonucum çıkmış progesteron 14,5 prolaktin 34 ay üzüldüm sabah sabah prolaktin hormonu yüksek anlamadım bir şey yaa ama moralim bozuldu belim karnım ağrıdan çatlıyor bu arada
Ee değerlerin normalde kaç olması lazm canm
Ayy hiç anlamıyorum ya

Hmm evet yaw bnde üzüldüm şmdi bebeim o duruma, valla inst acarsan söyle de eklerim seni ben konuşuruz:))

Kesinlikle oylee balımm

Ayyyy kuzummm ne güzel de yazmışssn o kadar da haklsn kiiiii
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsibebelerimizi inşallah
İnşallah canım benim🙏 açarsam söyleyeyim canım🤗

progesteron kaç olmalıydı kuzum sağğlıklı çatlama için

progesteron kaç olmalıydı kuzum sağğlıklı çatlama için
10 üzeri iyi diyorlar canım hatta gebeliğin ilk haftasında bile benim değerime sahip oluyorlar ama işte bende bu süt hormonu denilen hormon yüksek Buda yumurta kalitesini bozuyor diyorlar ama progesteron iyi çıkmış dur bakalım doktor bi yazsında bana

10 üzeri iyi diyorlar canım hatta gebeliğin ilk haftasında bile benim değerime sahip oluyorlar ama işte bende bu süt hormonu denilen hormon yüksek Buda yumurta kalitesini bozuyor diyorlar ama progesteron iyi çıkmış dur bakalım doktor bi yazsında bana
Hayırlı haberler alırsn inşallah canm doktorundn

X