Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın daha koyu olabilir t cizgisi,bu üç günü dağerlendirmeye çalışın tutar inşallah
En alttaki bugün yaptığım sanırım çatladı canım dimi erken yumurtladim bu ay 10. Gün incir havuç yedim çok galiba ondan oldu

Eklentiler

• IMG20231230125828.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar selam, benim yumurtlamadan beri bitmeyen bir bazen beyaz bazen şeffaf uzayan akıntım var. Ve ateş basması. Reglime 6gün var. bu akıntılar insanın kafasını çok karıştırıyor. Normalde hiç olmazdı regl öncesi kuru olurdum.bilgisi olan var mı?normal derseniz ümitlenmiycem

Hamilelik belirtisi olabilir mi diyeceğim ama yumurtlamadan beri varmış bellide olmaz yani şeffaf akıntı önemli bir belirti

Hamilelik belirtisi olabilir mi diyeceğim ama yumurtlamadan beri varmış bellide olmaz yani şeffaf akıntı önemli bir belirti
Yumurtlama da yumurtlama akıntısı olduğunu anlıyordum ama yumurtlama bitti akıntı kesildi bi kaç gün sonra tekrar başladı hatta burda da sordum da o zaman çok da şeetmedik yani olabilir deyip geçtik.neyse bakalım 6gün daha bekleyeyim ama inşallah vardır

Canım hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah
Aminnnn amin güzelliğim
Hayırlısı olsun. Nasıl oluyor süreç uzun sürüyor mu. Anestezi filan olmuyor dimi Sanırım adet gününe kadar bekleyeceksin birliktelik olmayacak dimi

Amin tatlım çok saolasn
Yok kız sürec cok zor değil
Ben adetin 3.günü gonalf iğneye başladm 6 gün sonra doktor yumurta boyutuna baktı
2 gün sonra çatlatma vur 36 saat sonra da gel aşılama yapacağız dedi
Aşılama sırasnda anestezi almıyorsun 5dakıla da bitiyor
Yarım saat uzan kalkma dedi
İlişkiyi yasaklamadı doktor
Hatta bgn ve salı günü ilişki olsun dedi

Ala ala kızz aslnda seffaf akıntı hamişlik belirtileri arasnda amaaa hadi hayırlısı olsun

Ayyy hadi bakalım inşallah bu ay senin güzel haberini alırız burdan,sen yaz bol bol bize
Amin bıtanem yaa inşallah
HepimiZ güzel haberler alalım

Kızlar ben işin içinden çıkamadım ya sizce pik ne zaman çatlama ne zaman

Eklentiler

• IMG_20231225_200033.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…