Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pcos var bir buçuk aydır takviyeler kullanıyorum ovulasyon testlerim önceden hep silik çıkardı hiç pik yakalayamamistim ilk kez bu kadar koyuluk oldu sizce pik olup catlamismi testlerin markası innovita
Bence 15 yazan pik 16 da çatlama gösteriyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏

Kızz ben nu
Bugün değerlendirsem iyi aslında ama şöyle bir şey var yumurtlama bugün olsa yani 22. Gün ozmaan tutmazsa adette geç gelir yani 14 gün sonra. Şöyle birşey var geçen ay ben 2 gün kala ovulasyon böyleydi hatta hamileyim filan sandık ama yine 28 gün döngüyle adet oldum. Demekki yumurtlama olmamış
Kızz ben bu ovls. Ları anlamıyorum ya
Kafa karıştırıyor sadece sankii
Hatta bir doçent takip ediyorum
Israrla ovls yapmayın sizi strese sokuyor yumurtalarınızı kötü etkiliyor demişti ha birde erkekler bile yapsa bu testi çift çizgi çikar da dedi😃

Kızz ben nu
Kızz ben bu ovls. Ları anlamıyorum ya
Kafa karıştırıyor sadece sankii
Hatta bir doçent takip ediyorum
Israrla ovls yapmayın sizi strese sokuyor yumurtalarınızı kötü etkiliyor demişti ha birde erkekler bile yapsa bu testi çift çizgi çikar da dedi😃
Aynen kuzum bende anlamıyorum t çizgisi daha koyu olmalı diyorlar vs ben anlamıyorum o yüzden bu ay yapmadım adetten sonraki 8. Günden başlayarak 6 gün gün aşırı denedim sonra bıraktım isteksizde olmuyor bu işler yaaaa

Aynen kuzum bende anlamıyorum t çizgisi daha koyu olmalı diyorlar vs ben anlamıyorum o yüzden bu ay yapmadım adetten sonraki 8. Günden başlayarak 6 gün gün aşırı denedim sonra bıraktım isteksizde olmuyor bu işler yaaaa
En güzeli gün aşırı ilişkiymiş canm illa denk gelirmiş öyle olunca, ama sanırım ya bizim yumiler spermleri beğenmiyor yada spermler yumileri kiiiii birleşme olmuyor:)).
Ayy vlla ağlayacak halimize de gülüyorum inan kii

Kızlar bende incir yedim hergun adetin 9. Günü 1 yazan 2 yazanda bugün yani 10. Gün havuç yemeye baslasammi çatlasın diye

Eklentiler

• IMG20231229125021.jpg
    IMG20231229125021.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 35
Mübarek cuma bana da dua eder misin canım
Etmem mi hiç kalpten ediyorum valla insanın karşılık beklemeden kendi menfaati olmadan başkasına ettiği dualar daha makbul denilir Allah bilir yine da ama burda birbirimiz için edilen dualar kabul olsun inşallah🙏

Son düzenleme:
Her ay benim belim ağrır zaten yine ağrıyor göğüslerim belim akıntım da oluyor ama sarımsı yani şeffaf değil malesef
Benim de bacağıma da vurmaya başladı,göğüs ucu hassasiyeti dışındaki her belirtiyi yaşıyorum daha öncede yaşadım ama olmadı bakalım nefes aldığımız sürece umut hep var🤗

X