- 4 Aralık 2023
- 396
- 592
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.541
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinBence 13 canım ,dünü ara verdıysen bu günüde degerlendir istersen:)
KıZ test yap bakalım belki vardır birşeyKızlar bende stres yaptm şu reglim hala gelmedi bugün günüm, günlerdir agrm sızımda var
Hayır yarn için doktor randevum var aşılama için
Anam herşey mi ters gider yaa
Ne demek rica ederim hayrlı haberler alırsn insallahÇok teşekkür ederim yorumunuz için
Balımm yaa agrım var, hani gelecekte gelemiyor gibiKıZ test yap bakalım belki vardır birşey
Ovülasyon testi yapıp geç yumurtlama gördünüz müKızlar benim adet günüm 6 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor acaba rahim enfeksiyonu olmuştum ilaç kullandım geçen hafta ondan kaynaklı olanlar mi
Selâm canm bence Doktor'a git istersen kontroleKızlar benim adet günüm 6 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor acaba rahim enfeksiyonu olmuştum ilaç kullandım geçen hafta ondan kaynaklı olanlar mi
Evet regle 5 gün kala baya koyu çift çİzgi çıktıOvülasyon testi yapıp geç yumurtlama gördünüz mü
Öyle yapıcam yaaSelâm canm bence Doktor'a git istersen kontrole
Kan tahlili vermişmiydin. Canım tabiki ilaçlar geç erken değişiklik yapabilirKızlar benim adet günüm 6 gün gecikti test yapıyorum negatif çıkıyor acaba rahim enfeksiyonu olmuştum ilaç kullandım geçen hafta ondan kaynaklı olanlar mi
Belki o sıra birliktelik olduysa henüz belli olmuyordur gebelik bekle biraz bence iki üç dahaEvet regle 5 gün kala baya koyu çift çİzgi çıktı
Kan tahlilini vermedim aynen bakalım kaç gün sonra adet olacağımKan tahlili vermişmiydin. Canım tabiki ilaçlar geç erken değişiklik yapabilir
Hadi ya belli mi olur bakarsın bir süpriz olurBalımm yaa agrım var, hani gelecekte gelemiyor gibi
Ama yarna gelmezse sabah ilk idrarla yaparm bakalım
Aynen oldu işte üstünden 10 gün geçti bi kaç gün daha bekliycem ona göre kan tahlili yaptıracağımBelki o sıra birliktelik olduysa henüz belli olmuyordur gebelik bekle biraz bence iki üç daha
Pazartesi bi kana baktır bakalım eğer çıkmazsa bir şey doktora git mutlakaAynen oldu işte üstünden 10 gün geçti bi kaç gün daha bekliycem ona göre kan tahlili yaptıracağım
Aynen öyle yapacağımPazartesi bi kana baktır bakalım eğer çıkmazsa bir şey doktora git mutlaka
Dayanamadım test yaptm kız negatifHadi ya belli mi olur bakarsın bir süpriz olur
Aynen öyle
Dayanamadım test yaptm kız negatif
Dayanamadım test yaptm kız negatif
Aynen tatlımmm artk ni gelsin de tedaviye başlasam:)hadi ya olsun en azından kafan daha rahat olur