-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.541
Ben daha önce hemen gebe kalmıştım o yüzden ya olmazsa diye korkuyorumCanim sıkma canını inşallah bidahaki ay güzel haberi alirsin
YaaOlur olur arkadaşm Allahn izniyle
1 Kere hamis kalmışsn yaa rahim alışkndr:)
Bizde ya yumurtam sperm mi yada sperm yumurtayı begenmior kiii birlesmiyorlar
Ah be balım bu yüzden sana hastaneye git demiştim sağlık ocağı pişmanlık e bi koşu gidip gelemez mısın hastaneyeAradim bilgide vermediler gelmen lazım dedi bugunde aksine okadar yoğunum ki gidip öğrenemedim lanet olsun bidaha sağlık ocağında kan vermiycem
Ya canım e nabıza da mı düşmemiş baya da oldu tüh test yapsana bi daha idrae bakalım ne çıkacak ama. Normal gebelik bak erken değil deAradim bilgide vermediler gelmen lazım dedi bugunde aksine okadar yoğunum ki gidip öğrenemedim lanet olsun bidaha sağlık ocağında kan vermiycem
Benim regl maşallah o kadar uzun sürdü ki ayın yarısı bittiay evet ya inş bu ay da sıra bizdedirdaha regl yeni bitti benim işin yoksa bekle 1 ay :)
Ben bu ay yaptımYaahacamat olun ikinizde bi de sonr söyle deneyin
Aynen kuzum Rabbim isterse oluyor herşey tamamsa ki klomen vermediler bana geri kalan herşeyi bende yaptırdım bana da bir şey yok diyorlar oluruna bırakmak lazım ama işte içim durmuyor zihnim durmuyor bir yıldır moralsiz can sıkıntısı böyle geçiyor günlerim. Yok şu gün birlikte olmalıyız yok bugğn olmalıyız Allahım sona ersin artık ne olur mucizemize kavuşalım normal hayatlarımıza dönelimEvet 88 liyim canmm
Vay beeee
Demek bizde bi sorun var diyecegim amaa doktora da gittim be guzelim herseyim normal rahim filmi bile cekindim
Esim sperm ornegi verdi o da cok iyi
Ama iste Rabbim nasip ederse oluyor bu bir gercek
Tmm bu ay oluruna bırakcam ne doktora gidecegim ne klomen icecegim ne ovl.testi yapacagm dedim yinee olmadı
Benimde kuzum yarın doktora gideceğim baksın bana desin yumurtlama kaçıyor bu gidişleBenim regl maşallah o kadar uzun sürdü ki ayın yarısı bitti
Ortadaki iki testi dün yaptım yani koyuydu ama eşit değildi fark vardı şimdi neredeyse eşit. En alttaki de bugün yaptığım 5 dk oldu ay bi yorum bacılarım yaKızlar size bir sorum var bu ovülasyon testlerinde kuruduktan sonrasını mı baz alıyoruz? Yoksa ilk yapar yapmaz mı? Kafam karıştı aralarında fark var çünkü
Dün mü yumurtladım şimdi ben ya? Bakın bu da dünkü testlerin ilk 5 dk daki hali. Ay dün değerlendirememiştim. Pazartesi değerlendirdim. Zaten reglim biteli daha 3 gün oluyor anlamadım hiç bir şeyOrtadaki iki testi dün yaptım yani koyuydu ama eşit değildi fark vardı şimdi neredeyse eşit. En alttaki de bugün yaptığım 5 dk oldu ay bi yorum bacılarım ya
Herkes korkuyo ya olmazsa diye ama Allah hayırlısıyla hepimize tez vakitte versin inşallah canimBen daha önce hemen gebe kalmıştım o yüzden ya olmazsa diye korkuyorum
Eşimde koye gitti nasil gidicem ki canım eşimede soyleyemedim henuz kesinlesmeden yarına kaldım mecbur gercekten sağlık ocağı pismanlikmis yaAh be balım bu yüzden sana hastaneye git demiştim sağlık ocağı pişmanlık e bi koşu gidip gelemez mısın hastaneye
Kuzum senin ne zaman regl günün inşallah gebelik olur ya bende eşime yaptırdım bu sene inşallah faydasını görürüzBen bu ay yaptım
Elimde test olsaydi yapacaktım bitane daha test kalmadi yaYa canım e nabıza da mı düşmemiş baya da oldu tüh test yapsana bi daha idrae bakalım ne çıkacak ama. Normal gebelik bak erken değil de
Amin canım inşallah bundan sonra kendini sıkmak yok hiç stres yapma sen stres yaparsan bebiş de etkilenir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımYaa çok teşekkür ederim canım benim inşallah kan sonucumda güzel gelir rahatlarım rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Üzülme mutsuz olma her zaman bi umut var hepimiz için kuzum stresten uzak durmamız gerekiyor hepimizinAh bebeim insallah bana da oyle olur ne diyeym valla,smdi reglime de 2 gun kaldı ya yine cok uzgun ve mutsuzum
Valla canım kan sonucumu hala göremedim kendimi hamile olarak göremiyorum doğal olarak boşuna sevinmeyeyim diye yarin bi sağlık ocağına gidicemAmin canım inşallah bundan sonra kendini sıkmak yok hiç stres yapma sen stres yaparsan bebiş de etkilenir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Benimde bugün bitti gibi şükür yaBenimde kuzum yarın doktora gideceğim baksın bana desin yumurtlama kaçıyor bu gidişle