- Konu Sahibi sehribann16
- #2.481
Adaklar adarım mevlitler okuturumAllah size de tez vakitte versin inşallah benimkine boyle sevindiyseniz kendinizin olsa nasıl olursunuz tahmin edemiyorum canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaklar adarım mevlitler okuturumAllah size de tez vakitte versin inşallah benimkine boyle sevindiyseniz kendinizin olsa nasıl olursunuz tahmin edemiyorum canlarım
Ah bebeim insallah bana da oyle olur ne diyeym valla,smdi reglime de 2 gun kaldı ya yine cok uzgun ve mutsuzumAy insanlar 60 ında normal yolla hamile kalıyor kuzucum hiç yaşını takma o yüzden kafana neler görüp duyuyoruz öyle kaç kişi var çevremde menopoz sanıp hamile kalan
Ben adadım bileAdaklar adarım mevlitler okuturum
Yok kuzu regli agrisi bu biliyorum yaa kac yıldrr tanımam mı bu agriyiİnşallah hamilelik belirtisidir sizin yaş kaçtı ilk gebelik mi olacak nasipse
Ahh sehrim yaa insallah ugurlu gelsin guzel kuzumAminnn canımmm biz eşimle bu cumartesi bebiş kıyafeti olmaya karar verdik bi tane bilmiyorum belki uğurlu gelir uzun zamandır aklımdaydı ama cesaret edemiyordum ama artık yapıcam
Çokkkçaa aminnnnnnnnnAllah size de tez vakitte versin inşallah benimkine boyle sevindiyseniz kendinizin olsa nasıl olursunuz tahmin edemiyorum canlarım
Yaa inşallah gönlünce olur bende 34 ama ilk değil tabi apartmanında 40 yaşında bile doğuran var o yüzden yaş bnce gayet güzel canımm inşallah bu sene hamile olduğun haberini alıcaz sen ovulasyon testi deniyor musun ?Yok kuzu regli agrisi bu biliyorum yaa kac yıldrr tanımam mı bu agriyi
Nasip olursa ilk olacak canm yaşm 35
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canimAdaklar adarım mevlitler okuturum
Allah bagıslasn sana da evladını,ikinciye mi istiyorsun suanYaa inşallah gönlünce olur bende 34 ama ilk değil tabi apartmanında 40 yaşında bile doğuran var o yüzden yaş bnce gayet güzel canımm inşallah bu sene hamile olduğun haberini alıcaz sen ovulasyon testi deniyor musun ?
Allah bagıslasn sana da evladını,ikinciye mi istiyorsun suan
Ben ovl.denedim doktora gittim klomen tedavileri denedim yine olmadi
Sebepsiz inferilite bizim kuzu
Bu ayda oluruna bıraktm ara verdim herşeye yine olmadı
çıktı mı sonucunuzAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canim
Dün değerlendiremedik:/ bir gün öncesi değerlendirmiştik ama. Bakalım canım bugün 7 de yine yapıcam bugün piktir belki akşam atarım tekrar kan sonuçların çıktı mı senin ne durumdasın?Silikte olsa degerlendir canım pik olması yakındır ust uste degerlendirin ben oyle yapmıştım pik olmasına az kalmıştır bence testlerini bidaha atar misin
Hayir canim sabırsızlıkla onu bekliyorum hala çıkmadı sinir oldumçıktı mı sonucunuz
Bugun testini yap yine pikse bugunude degerlendir canım yarinada çatlar büyük ihtimal o günüde degerlendirirsin hala çıkmadı sonucum dun bile cikma ihtimali varken neden bukadar gecikti anlamadim ne yapacağımı bilmiyorumDün değerlendiremedik:/ bir gün öncesi değerlendirmiştik ama. Bakalım canım bugün 7 de yine yapıcam bugün piktir belki akşam atarım tekrar kan sonuçların çıktı mı senin ne durumdasın?
Evet canım öyle yapacağım sağlık ocağından mı verdin testi? Dün verdiysen bugüne anca çıkar e nabıza geç düşüyor ara direk aile hekimini çıktı mı çıkmadı mı diyeBugun testini yap yine pikse bugunude degerlendir canım yarinada çatlar büyük ihtimal o günüde degerlendirirsin hala çıkmadı sonucum dun bile cikma ihtimali varken neden bukadar gecikti anlamadim ne yapacağımı bilmiyorum
Sağlık ocaginda verdim öğleden sonra belki sisteme düşer ya aile hekimini mi arayayım anlamadım ben ilk kez gittim tasindigim için yeni aldırdım kaydımı buraya kadini da cok tanımıyorumEvet canım öyle yapacağım sağlık ocağından mı verdin testi? Dün verdiysen bugüne anca çıkar e nabıza geç düşüyor ara direk aile hekimini çıktı mı çıkmadı mı diye
bekliyoruzzzzz hemen yaz bize :)Hayir canim sabırsızlıkla onu bekliyorum hala çıkmadı sinir oldum
Ayy bi çıksa burayı istila edicemm haberi vereyim size diye ama inat etti sonuç çıkmıyor daha eşimin hicbiseyden haberi yok arkasından ne işler donuyo bi bilsebekliyoruzzzzz hemen yaz bize :)
Hiç fark etmez canım bende hemşire çıkıyor zaten genelde. Bende yeni taşındım hormon testi için direk aradım valla Google yaz çıkar zaten direk numarasıSağlık ocaginda verdim öğleden sonra belki sisteme düşer ya aile hekimini mi arayayım anlamadım ben ilk kez gittim tasindigim için yeni aldırdım kaydımı buraya kadini da cok tanımıyorum