- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.501
Ahahah ay hemen yazzzzzAyy bi çıksa burayı istila edicemm haberi vereyim size diye ama inat etti sonuç çıkmıyor daha eşimin hicbiseyden haberi yok arkasından ne işler donuyo bi bilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah ay hemen yazzzzzAyy bi çıksa burayı istila edicemm haberi vereyim size diye ama inat etti sonuç çıkmıyor daha eşimin hicbiseyden haberi yok arkasından ne işler donuyo bi bilse
Ne bileyim be canm valla yaşta onemli deyip duruyor ya doktorlar da, tüp bebek de suan deniyemiyorum maddi durumumdan dolayiBende aynı durumdayım canım ya ben 38 yaşındayım dün aynı Yaşta bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım ki etrafımda 40 41 bir çok hamile ve hamilelik yaşayan var demekki bir anda olunca oluyor bu yaşlarda yada yaşada çok bağlı değil bence ya dedikleri gibi Rabbim isterse oluyor bence yaşa başa bakmıyor bu işler artık bunu anladım ben
Bende tam netlesmeden esime soylemezdm kuzu:) bu islerr guzel isleerrAyy bi çıksa burayı istila edicemm haberi vereyim size diye ama inat etti sonuç çıkmıyor daha eşimin hicbiseyden haberi yok arkasından ne işler donuyo bi bilse
offf of. benim bugün regli olmam gerek. iki gün önce bir hafif kanama geldi geçti. dün geldi geçti. bugünde silik hafif bir kanama oldu geçti. ne oluyor anlamadım. günü gününe olan ben nazara geldim:))) test yaptım çıkmadı bir şeyAllahtan hayırlısı ile en büyük dileğim ama dayanamadim normal gebelik testi yaptım bembeyaz çıktı
Aynen ilk çocuğum kaza idi yani planlamadık ikinci çocuğumu planladık ama 4. Deneme olacak inşallah bu ay nasip olur yani gerçekten vakti var sanırımAllah bagıslasn sana da evladını,ikinciye mi istiyorsun suan
Ben ovl.denedim doktora gittim klomen tedavileri denedim yine olmadi
Sebepsiz inferilite bizim kuzu
Bu ayda oluruna bıraktm ara verdim herşeye yine olmadı
Olur olur arkadaşm Allahn izniyleAynen ilk çocuğum kaza idi yani planlamadık ikinci çocuğumu planladık ama 4. Deneme olacak inşallah bu ay nasip olur yani gerçekten vakti var sanırım
Valla bebeim bu ay hepimiz bi degistik sanrmofff of. benim bugün regli olmam gerek. iki gün önce bir hafif kanama geldi geçti. dün geldi geçti. bugünde silik hafif bir kanama oldu geçti. ne oluyor anlamadım. günü gününe olan ben nazara geldim:))) test yaptım çıkmadı bir şey
inşallahhhh :)Valla bebeim bu ay hepimiz bi degistik sanrm
Gerci benim 2 gunum var halen gelir regli
bEnde tam gununde oluyorum..
Insallah seninde tam anlamyla baslar ve biter
Yeniden umutlanacagmz gunler gelir
Bi an once sonuclansa da bi oh çeksek yaaBende tam netlesmeden esime soylemezdm kuzu:) bu islerr guzel isleerr
Aminnn canım benimAhh sehrim yaa insallah ugurlu gelsin guzel kuzum
Tebrikler canım hamilesinKızlar benim adetime 5 gün kala üstteki gibi çıktı bugün yaptım 4 gün kala böyle çıktı sizce gebelik olabilirmi
Benim bugün bat hafif lekelenme başladi bu ayda kısmet olmadıofff of. benim bugün regli olmam gerek. iki gün önce bir hafif kanama geldi geçti. dün geldi geçti. bugünde silik hafif bir kanama oldu geçti. ne oluyor anlamadım. günü gününe olan ben nazara geldim:))) test yaptım çıkmadı bir şey
Ayyy bi nasıl çıkmaz hala benimde bi kere çıkmamıştı ben gidip sağlık ocağında öğrenmiştim sonucu tabikide negatifBi an once sonuclansa da bi oh çeksek yaa
Lh zaten vücudumuzda hep var o yüzden ümitsiz konuşmak istemem ama hep silik çizgi çıkması çok normal. Bazı kadınlarda regl'e yakın ovülasyon koyu olunca fark etmiş, bünyeden bünyeye de değişiyor sanırım. İnş vardır sizin de.Kızlar benim adetime 5 gün kala üstteki gibi çıktı bugün yaptım 4 gün kala böyle çıktı sizce gebelik olabilirmi
YaaaaaaBenim bugün bat hafif lekelenme başladi bu ayda kısmet olmadı
Malesef çok üzgünümYaaaaaa
Gebelik testi değil mi buLh zaten vücudumuzda hep var o yüzden ümitsiz konuşmak istemem ama hep silik çizgi çıkması çok normal. Bazı kadınlarda regl'e yakın ovülasyon koyu olunca fark etmiş, bünyeden bünyeye de değişiyor sanırım. İnş vardır sizin de.
Söküldü mü tam anlamıylaMalesef çok üzgünüm
Yok ya ovülasyon testi LH yazıyor zaten şüphe ettim bende bi an :)Gebelik testi değil mi bu