- Konu Sahibi sehribann16
- #2.521
Hayır ama başladı başlayacakSöküldü mü tam anlamıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ama başladı başlayacakSöküldü mü tam anlamıyla
Bu Ovulasyon testi ama ağzınız bal yesin inşallah vardır bı kaç gündür baya silik cikiyo biraz koyulasti sanki inşallah vardır yarın sabah gebelik yapsammi erken mi bilemedimTebrikler canım hamilesin
Biraz koyulasmaya baslayinca ümitlendim inşallah vardırLh zaten vücudumuzda hep var o yüzden ümitsiz konuşmak istemem ama hep silik çizgi çıkması çok normal. Bazı kadınlarda regl'e yakın ovülasyon koyu olunca fark etmiş, bünyeden bünyeye de değişiyor sanırım. İnş vardır sizin de.
Ufak bir iki lekeHayır ama başladı başlayacak
Ay ben gebelik testi sandımYok ya ovülasyon testi LH yazıyor zaten şüphe ettim bende bi an :)
İnşallah başlamaz tam anlamıyla canım yaHayır ama başladı başlayacak
Ben gebelik testi sandım canım ya ovulasyonda nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum yarın deneyebilirsin erken gebelik testi geç döllenme olmadıysa çıkar sonucuBu Ovulasyon testi ama ağzınız bal yesin inşallah vardır bı kaç gündür baya silik cikiyo biraz koyulasti sanki inşallah vardır yarın sabah gebelik yapsammi erken mi bilemedim
4 gebe çıkarabildik bu aydan ona da şükür belki diğer ayda bizlere nasip olurİnşallah İnşallah çok moralim bozuldu
Kader kısmet herşey olacağını varır4 gebe çıkarabildik bu aydan ona da şükür belki diğer ayda bizlere nasip olur
Aynen öyleeKader kısmet herşey olacağını varır
Buuuu gebelik testi miii ovl testi miKızlar benim adetime 5 gün kala üstteki gibi çıktı bugün yaptım 4 gün kala böyle çıktı sizce gebelik olabilirmi
Ayyyy evet kızzzzz meraklandk iyiceBi an once sonuclansa da bi oh çeksek yaa
Aradim bilgide vermediler gelmen lazım dedi bugunde aksine okadar yoğunum ki gidip öğrenemedim lanet olsun bidaha sağlık ocağında kan vermiycemAyyy bi nasıl çıkmaz hala benimde bi kere çıkmamıştı ben gidip sağlık ocağında öğrenmiştim sonucu tabikide negatif
Canim sıkma canını inşallah bidahaki ay güzel haberi alirsinMalesef çok üzgünüm
Valla 88 lisin galiba bende 85 liyim 89 lu arkadaş işyerinde temmuzda evlenip şıp diye evlenir evlenmez hamile kaldı şu an hamile. anlamıyorum ya nasıl bir yumurtlamak maşallahı var bazı insanların yine 35 yaşında bir arkadaş birinciyi hemen pandemide yaptı şimdi benim yaşımda ikinciye hamileymiş. Kuzum valla ben anlamadım bu işten bir şey bende bir yıldır uğraşıyorumNe bileyim be canm valla yaşta onemli deyip duruyor ya doktorlar da, tüp bebek de suan deniyemiyorum maddi durumumdan dolayi
Ocakta 1 yıl olacak evleneli,8,9 aydr deniyoruz iste
Elden baska bisey gelmiyor Rabbime dua ediyoruz fakat her ay regli zamani cok uzuluyorum.
Evet 88 liyim canmmValla 88 lisin galiba bende 85 liyim 89 lu arkadaş işyerinde temmuzda evlenip şıp diye evlenir evlenmez hamile kaldı şu an hamile. anlamıyorum ya nasıl bir yumurtlamak maşallahı var bazı insanların yine 35 yaşında bir arkadaş birinciyi hemen pandemide yaptı şimdi benim yaşımda ikinciye hamileymiş. Kuzum valla ben anlamadım bu işten bir şey bende bir yıldır uğraşıyorum
ay evet ya inş bu ay da sıra bizdedir daha regl yeni bitti benim işin yoksa bekle 1 ay :)4 gebe çıkarabildik bu aydan ona da şükür belki diğer ayda bizlere nasip olur
Ovulasyon testi yarın sabah gebelik testi yapsam mı korkuyorum da olumsuz olur diye dua edin 1 sene oldu evleneli bı sorun çıkmadı ama inşallah olur bende dün baya silik bu gün biraz koyulaşınca heveslendim daha yumurtlama şansım zaten yokBuuuu gebelik testi miii ovl testi mi
Amaa sekercim bence hamissin ov.bile olsa regline 4 gun kala ikinci cizgi bu kadar koyu cıkmazdii
Ayyyy evet kızzzzz meraklandk iyice
Ben bazen elinde gebelik testi olmayp ovl.ile sonuc ogrenenleri okumustum kuzum ama smdi sana ne desem bilemedimOvulasyon testi yarın sabah gebelik testi yapsam mı korkuyorum da olumsuz olur diye dua edin 1 sene oldu evleneli bı sorun çıkmadı ama inşallah olur bende dün baya silik bu gün biraz koyulaşınca heveslendim daha yumurtlama şansım zaten yok