Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh zaten vücudumuzda hep var o yüzden ümitsiz konuşmak istemem ama hep silik çizgi çıkması çok normal. Bazı kadınlarda regl'e yakın ovülasyon koyu olunca fark etmiş, bünyeden bünyeye de değişiyor sanırım. İnş vardır sizin de.
Biraz koyulasmaya baslayinca ümitlendim inşallah vardır 😪

Bu Ovulasyon testi ama ağzınız bal yesin inşallah vardır bı kaç gündür baya silik cikiyo biraz koyulasti sanki inşallah vardır yarın sabah gebelik yapsammi erken mi bilemedim 😪
Ben gebelik testi sandım canım ya ovulasyonda nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum yarın deneyebilirsin erken gebelik testi geç döllenme olmadıysa çıkar sonucu 🥰

Kızlar benim adetime 5 gün kala üstteki gibi çıktı bugün yaptım 4 gün kala böyle çıktı sizce gebelik olabilirmi
Buuuu gebelik testi miii ovl testi mi
Amaa sekercim bence hamissin ov.bile olsa regline 4 gun kala ikinci cizgi bu kadar koyu cıkmazdii
Bi an once sonuclansa da bi oh çeksek yaa😂
Ayyyy evet kızzzzz meraklandk iyice

Ne bileyim be canm valla yaşta onemli deyip duruyor ya doktorlar da, tüp bebek de suan deniyemiyorum maddi durumumdan dolayi
Ocakta 1 yıl olacak evleneli,8,9 aydr deniyoruz iste
Elden baska bisey gelmiyor Rabbime dua ediyoruz fakat her ay regli zamani cok uzuluyorum.
Valla 88 lisin galiba bende 85 liyim 89 lu arkadaş işyerinde temmuzda evlenip şıp diye evlenir evlenmez hamile kaldı şu an hamile. anlamıyorum ya nasıl bir yumurtlamak maşallahı var bazı insanların yine 35 yaşında bir arkadaş birinciyi hemen pandemide yaptı şimdi benim yaşımda ikinciye hamileymiş. Kuzum valla ben anlamadım bu işten bir şey bende bir yıldır uğraşıyorum

Valla 88 lisin galiba bende 85 liyim 89 lu arkadaş işyerinde temmuzda evlenip şıp diye evlenir evlenmez hamile kaldı şu an hamile. anlamıyorum ya nasıl bir yumurtlamak maşallahı var bazı insanların yine 35 yaşında bir arkadaş birinciyi hemen pandemide yaptı şimdi benim yaşımda ikinciye hamileymiş. Kuzum valla ben anlamadım bu işten bir şey bende bir yıldır uğraşıyorum
Evet 88 liyim canmm
Vay beeee
Demek bizde bi sorun var diyecegim amaa doktora da gittim be guzelim herseyim normal rahim filmi bile cekindim
Esim sperm ornegi verdi o da cok iyi
Ama iste Rabbim nasip ederse oluyor bu bir gercek
Tmm bu ay oluruna bırakcam ne doktora gidecegim ne klomen icecegim ne ovl.testi yapacagm dedim yinee olmadı😪

Buuuu gebelik testi miii ovl testi mi
Amaa sekercim bence hamissin ov.bile olsa regline 4 gun kala ikinci cizgi bu kadar koyu cıkmazdii

Ayyyy evet kızzzzz meraklandk iyice
Ovulasyon testi yarın sabah gebelik testi yapsam mı korkuyorum da olumsuz olur diye dua edin 1 sene oldu evleneli bı sorun çıkmadı ama inşallah olur 🤲🏼bende dün baya silik bu gün biraz koyulaşınca heveslendim daha yumurtlama şansım zaten yok

Ovulasyon testi yarın sabah gebelik testi yapsam mı korkuyorum da olumsuz olur diye dua edin 1 sene oldu evleneli bı sorun çıkmadı ama inşallah olur 🤲🏼bende dün baya silik bu gün biraz koyulaşınca heveslendim daha yumurtlama şansım zaten yok
Ben bazen elinde gebelik testi olmayp ovl.ile sonuc ogrenenleri okumustum kuzum ama smdi sana ne desem bilemedim
Bnce sen git test al hemen yarn da ilk idrar ile erken gebelik testi yap
Insallah guzel haberler verirsn

X