- Konu Sahibi sehribann16
- #2.081
Elbet bir gün bitecek canımHiç bitmicek gibi geliyor bu önümüzdeki aya artık lafı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbet bir gün bitecek canımHiç bitmicek gibi geliyor bu önümüzdeki aya artık lafı
kızlar bu bahsettiğim hocanın videosu cinsiyet ile ilgili
Aahh keşkeEn güzel kısmı o kısım bide görebilsek o çift çizgiyi tam olucakta
Ya bu sizin ikinci mi ilk mi nasipseOnu hiç duymadım canım ben kız istiyorum inşallah öyle bi kural yoktur ya
Ay bende kız istiyorum kız için hangi gün yapmak lazım benim şansıma o günde misaifr gelir
Aaa benimde öyle oldu bu ay gerçekten inşallah gebeliğe hazırlıktırAy ne lanet bişeymış şu akıntı şekli bu ay hepimizde öyle olcak gibi çamur gibi dimi canım
Ayy nasipse ilk olucakk hic tatmadigim bi duygu olunca icim içime sığmıyor okadar heyecanliyiz ki planlı bi gebelik olucak birde eşim hergun gidip gelip hissediyomusun bisey diyoroda çok heyecanlı inşallah rabbim burdaki herkese içinde de bana nasip ederYa bu sizin ikinci mi ilk mi nasipse
Amiiiiinnnn Ecmaiin merakla bekliyorum sizi de ne zaman sat günüAyy nasipse ilk olucakk hic tatmadigim bi duygu olunca icim içime sığmıyor okadar heyecanliyiz ki planlı bi gebelik olucak birde eşim hergun gidip gelip hissediyomusun bisey diyoroda çok heyecanlı inşallah rabbim burdaki herkese içinde de bana nasip eder
Hacer Hanım dediğiniz kim onu bilmiyorum bende diğerini duymuştumCanım kız bebek için yumurtlamadan 2 veya 3 gün önce ilişkiyi kesmek gerekiyormuş mfk doktor var Instagram'da o ve hacer hanım vardı yine kadın dogumcu ikisi de kız bebek için ihtimal çok yüksek olur öyle olursa diyordu
İki aydır yumurtlama takibi yapıp denedim benim de olmadı üzülme lütfeeeennnnn rahat ol istemiyorum de o zaman geliyorKızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa
Aynen ole kuzum ya bu ay salak gibi birsey oldu galiba çok üstlenir ondan ama hep hayali çizgi çıktı eşimde görmüştü pazara gidip hemen kan verdim arabaya bindim birsey geldi ama akinti dedim her zmnki gibi ama çamur gibi birsey ama eşim çok kız istiyor cin takvimine takılmış illa kiz dior kasimi es geçelim aralıkta olsun diyor bole batıl inançlara iniyor bende bu ALLAH'A şirk koşmak diyorum ama anlayan kim bakalım Rabbım isteyen herkese nasip etsin bence hiç üstüne gitmemek gerekiyormuş bu testlerede güven yok benceAy ne lanet bişeymış şu akıntı şekli bu ay hepimizde öyle olcak gibi çamur gibi dimi canım
Yok o kadarını söylemedi sadece çok güzel gelişmiş yumurtaların var dedi gün aşırı önerdiGeç yumurtlaman oluyor canım çünkü eğer çatlamış olsydı doktor söylerdi boyutları adetini de söyledi mi
Kuzum benimki 13 Kasım son 5 gün kaldı ama bugün acayip derecede ağrım var sanki adet olacakmışım gibi beni korkutmuyor değil inşallah olmamAmiiiiinnnn Ecmaiin merakla bekliyorum sizi de ne zaman sat günü
İnşallah düşünme ben yıldım bu belirtilerden gerçekten hep hayal kırıklığı oluyor bird ek stres yüzünden adet sürecide sıkıntılı geçiyor düşünme saymamaya çalış ben senin yerine sayarımKuzum benimki 13 Kasım son 5 gün kaldı ama bugün acayip derecede ağrım var sanki adet olacakmışım gibi beni korkutmuyor değil inşallah olmam
Aminnn çokça aminnElbet bir gün bitecek canım
İnşallah Rabb'im tattırır o güzel duyguyu birgünAahh keşke
Bide bi tuhaf 8inci güne girdim hala geliyo benim normalde 6. Günü zor bulurdu dediğim çok gelirdi ama günde 1 ped anca değişiyorum dengemiz şaştıAaa benimde öyle oldu bu ay gerçekten inşallah gebeliğe hazırlıktır