Bana da doktor ilk gün yt dinlen sonrasında normal hayatına dön ağır eğzersiz ypma ağır kaldırma bide yüksek bi yere uzanma dedi yattım ama benim koruyucu anne olduğum bir kızım var 6 yaşında onun sağlığı benım için herseyden önemli o yüzden mecburen kalktım yemek yaptım çünkü bana cok düşkün ben yatınca hastayım sanıyor onada durumu anlatmak istemedim cunku kardesı olsun istiyor umutlanıcak sonradan üzülecek yani bende yatmak isterdim ama durum böyle oldu
Evet daha evlenmeden önce kızımla yollarımız kesişti 6 aylıktı suan 6 yaşında yani pco oldugumu veya bunlarla savaşacağımı bilmeden girmiştim bu yola demekki hayatta hiç bir karşılaşma tesadüf değilay aramızda koruyucu anne varmış çok güzel canım. Bir evladın var Allah ikinci evladına da kavuşmayı nasip etsin, çocuğuna bir an önce kardeş gelsin inşallah
Bebeğim yarın test yapıcam ama bugün erken gebelik yaptım dayanamayıp maalesef negatif.. belki erken diye düşündüm ama yine de moral bulamıyorum çok çok moralim bozuldu ben de hiç çocuk sahibi olamıcakmışım gibi düşünmeye başladım artık. Yarın kaset test yapıcam sabah yine. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola. Eşim benim normalde istemeyen üstelemeyen bir adam o bile heveslenmişti bu sefer. Sonuç olumsuz gibi geliyor bana canımız sağolsun ne diyim@hayaldunyasi92 @kuppkuppkupp bugün idrar testi yapan var mı aranızda? @kuppkuppkupp sanırım sen sonraki günler direk kan verecektin diye hatırlıyorum. @hayaldunyasi92 sen de durumlar nasıl kuzum?
Yarın da @keug0 veHayvanseverbiri test yapmayı düşünüyor musunuz canlar?
Umutsuz olmayın sonradan pozitif görenler o kadar çok ki inşallah sizde onlardan olur hayırlısıyla güzel haberler verirsinizBebeğim yarın test yapıcam ama bugün erken gebelik yaptım dayanamayıp maalesef negatif.. belki erken diye düşündüm ama yine de moral bulamıyorum çok çok moralim bozuldu ben de hiç çocuk sahibi olamıcakmışım gibi düşünmeye başladım artık. Yarın kaset test yapıcam sabah yine. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola. Eşim benim normalde istemeyen üstelemeyen bir adam o bile heveslenmişti bu sefer. Sonuç olumsuz gibi geliyor bana canımız sağolsun ne diyim
İnşalah yarın beta HCG değerin kanındab idrarına geçer ve o pozitif çizgiyi görürüz kuzummmBebeğim yarın test yapıcam ama bugün erken gebelik yaptım dayanamayıp maalesef negatif.. belki erken diye düşündüm ama yine de moral bulamıyorum çok çok moralim bozuldu ben de hiç çocuk sahibi olamıcakmışım gibi düşünmeye başladım artık. Yarın kaset test yapıcam sabah yine. Oysa ne umutlarla çıkmıştık yola. Eşim benim normalde istemeyen üstelemeyen bir adam o bile heveslenmişti bu sefer. Sonuç olumsuz gibi geliyor bana canımız sağolsun ne diyim
Canım benimde 2 taneydi biri 17 mm digeri 21 mm sabah gitmistim onun gecesinde igneyi yaptımBen de baya araştırdım bu kadar ağrıyınca ama normalmiş sonuçta o kadar iğne hap kullanıyoruz yumurtalar çatlıyo ediyo. 2 tane vardı perşembe günü 16mm ve 22mm olmuşlardı. İğneyi cumartesi gecesi vuruldum o zamana kadar da büyümüşlerdir yine, zaten iğne de ekstra büyütüyormuşsenin kaç tane ve kaç mm di
Duygusal olman cok normal bende asılama günü istemsiz aglıyordum titriyordum allah insallah hepimize saglıklı evlatlar nasip edecek ben inanıyorum sperm degerinide dert etme ol diyen allah bir spermle oldurur emin ol .Ben birde çok duygusalım iğneden mi bilmiyorum yoksa sperm sonucu kötü cıktı diye mi sürekli ağlıyorum
İnşallahDuygusal olman cok normal bende asılama günü istemsiz aglıyordum titriyordum allah insallah hepimize saglıklı evlatlar nasip edecek ben inanıyorum sperm degerinide dert etme ol diyen allah bir spermle oldurur emin ol .
merhaba aşılama için önccesi ve sonrasında hangi iğne ilaçları kullandınız progestan veye estrofem vb.İnşallah bu defa pozitifi yakalarsın canım yarın benimde ilk kontrolüm var ne nasıl bir kontrol olacak bilmiyorum bebek sağlıklı mı diye bakalım dedi ama Altan kontrol eder mi acaba bebeğim daha yeni
Umutsuz olmayın sonradan pozitif görenler o kadar çok ki inşallah sizde onlardan olur hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz
Canlarım benim gerçekten tükendik. Rabbim görüyor. Eşim bugün birsürü şey söyledi telkin etmek için negatifi gördüm diye ama olmuyor... Allah ondan razı olsun ben eşimden razıyım.. ağlamaktan içim açıldı beş yıldır bu hayalkırıklığıyla yaşamaya alıştım sanıyordum alışamamışım hamdolsun yine. Allah'ın verdiğine de vermediğine de şükürler olsun ama ben dayanamıyorum artıkİnşalah yarın beta HCG değerin kanındab idrarına geçer ve o pozitif çizgiyi görürüz kuzummmsanırım hepimizde tükenmişlik var. Birbirimizden destek bulmaya çalışıyoruz. Eşlerimiz de dahil. Biz heves edip sonra hayal kırıklığı yaşayıp üzüldükçe onlar daha beter oluyor. Allah'ın bir bildiği vardır diyorum ama yorgunuzzz yorguuuunnnn Rabbim dualarımızı görsün İnşallah. Sana da yarın bi süpriz olsun ve o çizgiyi görelim. Bu haftadan çok ümitliyim. Gerçekten bu hafta en azında birinizde pozitifi görmemiz lazım amin amin
Evet benimde ilk asılama heyecanlıyılızİnşallahçok zor geçiyor zaman sanırım bu süreçte ilk olunca insan daha da geriliyor sabah aksam dua ediyorum hepimize
Dayanılmaz bir hal alıyor gerçekten gün geçtikçe ilaçlar iğneler her defasında kurulan hayallerin altında kalmak … ama ne kadar şanslısınız eşiniz size cok güzel destek oluyor ki razıyım diyorsunuz duyduğum öyle insanlar varki eşleri tarafından aşalanan şükür ki eşiniz destekçiCanlarım benim gerçekten tükendik. Rabbim görüyor. Eşim bugün birsürü şey söyledi telkin etmek için negatifi gördüm diye ama olmuyor... Allah ondan razı olsun ben eşimden razıyım.. ağlamaktan içim açıldı beş yıldır bu hayalkırıklığıyla yaşamaya alıştım sanıyordum alışamamışım hamdolsun yine. Allah'ın verdiğine de vermediğine de şükürler olsun ama ben dayanamıyorum artık
Ya maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar herkese öncelikle bu süreci yaşamış biri olarak biraz da umut olmasi için yazıyorum daha önce iki kere başarısız ovitrelle çatlatma iğnesi deneyimim var 27 Eylül de ilk aşılamami oldum ve o kadar umutsuz bir şekilde oldum ki doktora bile zaten ilkinde olmaz demişligim var doktor ağır kaldırma demesine rağmen balkondan halı silkelemişliğim var bugün 13. Günüm ve ben çatlatma iğnesinin 10. Gününden itibaren yaptırdığım gebelik testleriyle süphelenip kan vermem üzerine bugün öğlen saatlerinde gebe oldugumu öğrendim diyeceğim o ki Rabbim ne zaman derse o zaman oluyor siz en ümidinizi kestiginiz zaman o beklediğiniz güzel haberleri alıcaksınız. Dilerim isteyen herkese bu duygu nasip olsun kimseden mahrum etmesin hamilelerde hayırlı huzurlu sağlıklı şekilde çocuklarını evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin beni de içinden ayırmasın Rabbim Hayırlı geceler kafanızı sisirdim kusura bakmayınDuayı hayatınızdan eksik etmeyin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum. Bize umut oldunMerhabalar herkese öncelikle bu süreci yaşamış biri olarak biraz da umut olmasi için yazıyorum daha önce iki kere başarısız ovitrelle çatlatma iğnesi deneyimim var 27 Eylül de ilk aşılamami oldum ve o kadar umutsuz bir şekilde oldum ki doktora bile zaten ilkinde olmaz demişligim var doktor ağır kaldırma demesine rağmen balkondan halı silkelemişliğim var bugün 13. Günüm ve ben çatlatma iğnesinin 10. Gününden itibaren yaptırdığım gebelik testleriyle süphelenip kan vermem üzerine bugün öğlen saatlerinde gebe oldugumu öğrendim diyeceğim o ki Rabbim ne zaman derse o zaman oluyor siz en ümidinizi kestiginiz zaman o beklediğiniz güzel haberleri alıcaksınız. Dilerim isteyen herkese bu duygu nasip olsun kimseden mahrum etmesin hamilelerde hayırlı huzurlu sağlıklı şekilde çocuklarını evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin beni de içinden ayırmasın Rabbim Hayırlı geceler kafanızı sisirdim kusura bakmayınDuayı hayatınızdan eksik etmeyin
Rabbim sizede en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum. Bize umut oldungerçekten güneş gibi doğdun tabiri buraya çok uydu. Umut etmeye devam etmemiz gerektiğinin canlı kanıtısın. Teşekkür ederiz
Amiin Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsinYa maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar Allah hepınızın yardımcısı olsun ben de 5 ekımden berı gonal f kullanıyorum hersey yolunda gıderse ctesı gıbı aşılama yapılacak korkuyorum tedırgınım burdakı başarılı sonuçları okuyup umut depoluyorum Allah hepımıxın evını senlendırsın inş
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. AşılamaG Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
ÇipliU ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 14 Ekim Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1.
Aşılama
Çipli
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
@merry58 @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35