Canım bizim de değerler 6 ayda yarı yarıya düştü. Bence de stresten böyle oluyor. Kafaları rahatlatabilsek keşkeHiç böyle değildi eski sonuçlar stresten oldu tamda ilk defa yumurtam büyümüştü nasip böyleme sanırım belki olur
Keşke bide hastane ortamında olunca eşler sanırım daha da geriliyor benim eşim midesi fılan bulandı baya kötüydüCanım bizim de değerler 6 ayda yarı yarıya düştü. Bence de stresten böyle oluyor. Kafaları rahatlatabilsek keşke
Ben de isterdim ama testlerim negatif canım bugünde yaptım negatifBiliyorum umut etmek bile bizi yoruyor bugünlerde ama kız ben dayanamıyorum umut ediyorum Allah'ım nasip etsin testin pozitife dönsün, bebişin göbüşüne konsun inşallah
İnşallah döner pozitifeBen de isterdim ama testlerim negatif canım bugünde yaptım negatif
Canım evet regl olunca gidicem bende başlıcam Artık hayırlısından güzel sonuçlar alırz aklında bulunsun muzlu ve fındıklı süt sprem kalitesine çok çok iyi geliyor baya bizde fark yarattı ki bunu da bize doktor söylemişti umarım güzel sonuçlar alırsınCanım gebelik şüphem var deyip git bence. Aile hekimine de gidebilirsin.
Benim estradiol 1278 cıkmıstı tüp bebek iğneleri kullandıktan sonra transferim iptal edilmisti ohss sendromu olusuyormus o kadar yüksek olunca. Sonra ki ayda 51.7 ye düsmüstü. İyi demişlerdi.kızlar buğün kontrolüm vardı aşılama için. ama progsteron ve estradiol testi yaptı tekrar duruma göre haber verecekler yarın.duruma göre diğer ay yapacaklar çok sinirim bozuldu.bakarmısınız sonuca 1,5 ay önce est. 79 pro.0,352 idi.buğünde pro. 0,244 est. 42 çıktı sizce nasıl ,diğer ayamı kalır aşılama
progesteron aklımı karıstırdı canım yarın arayacaklar bakalımBenim estradiol 1278 cıkmıstı tüp bebek iğneleri kullandıktan sonra transferim iptal edilmisti ohss sendromu olusuyormus o kadar yüksek olunca. Sonra ki ayda 51.7 ye düsmüstü. İyi demişlerdi.
O normal bence cünkü yumurta çatlayınca progesteron hormonu yükseliyor. Hatta çatlamanın olup olmadığını anlamak icin adetten 21. Gündü yanlıs hatırlamıyorsam o zaman bakıyorlardı. Yumurta çatlamış mı diyeprogesteron aklımı karıstırdı canım yarın arayacaklar bakalım
ay valla kafamı karıştırdı doktor iyice,bide erken dogum yaptım beş ay önce .adenomyozis be varmış rahimde, yok yok yani her sey benimi bulur diyorum artıkO normal bence cünkü yumurta çatlayınca progesteron hormonu yükseliyor. Hatta çatlamanın olup olmadığını anlamak icin adetten 21. Gündü yanlıs hatırlamıyorsam o zaman bakıyorlardı. Yumurta çatlamış mı diye
Yapıyoruz kuzum birşeyleredahandro canım eşinle ilgili bir takviye ve beslenme düzeni oluştur istersen. İnşallah bu aşılama tutar kısa vadede gerek kalmaz ama yine de tedbirli olmakta fayda var
Ay gel gel özlettin kendiniCanım evet regl olunca gidicem bende başlıcam Artık hayırlısından güzel sonuçlar alırz aklında bulunsun muzlu ve fındıklı süt sprem kalitesine çok çok iyi geliyor baya bizde fark yarattı ki bunu da bize doktor söylemişti umarım güzel sonuçlar alırsın
Ben bu değerlerden hiç anlamıyorum kuzum. Benim bi FSH değerim yüksek. En iyi onu biliyorum.kızlar buğün kontrolüm vardı aşılama için. ama progsteron ve estradiol testi yaptı tekrar duruma göre haber verecekler yarın.duruma göre diğer ay yapacaklar çok sinirim bozuldu.bakarmısınız sonuca 1,5 ay önce est. 79 pro.0,352 idi.buğünde pro. 0,244 est. 42 çıktı sizce nasıl ,diğer ayamı kalır aşılama
Canım yumurtanın ömrü ortalama 24 saat. Sabaha 24 saat geçmemiş olursa. Sabahı değerlendirebilirsiniz. Biraz dinlenmiş olur en azından. Ama ben de aşılama gününü ve ertesi günü değerlendiriyorum.Benim aşılama sonrası doktor o aksam birliktelik sonraki aksam birliktelik sonra bi gün arayla dedi ama sperm değerimiz düşük acaba bir gün perhiz mi versek birde progestan verdi 2. Gecesi kullanmaya başla dedi sanırım stresten unuttum
Progestan verdi mi doktorunuz acabaCanım yumurtanın ömrü ortalama 24 saat. Sabaha 24 saat geçmemiş olursa. Sabahı değerlendirebilirsiniz. Biraz dinlenmiş olur en azından. Ama ben de aşılama gününü ve ertesi günü değerlendiriyorum.
Allah en kısa sürede yüzünüzü güldürsünBen elendim 2. Aşılamam da başarısız an itibariyle kırmızılar göründü
İnşallah şansın üçüncüdedir kuzumBen elendim 2. Aşılamam da başarısız an itibariyle kırmızılar göründü