Tabloya ekliyorum seni de kuzum. Hayırlara vesile olsun inşallah. Şişkinliğe ve depresifliğe çözüm yok sanırım. Ben de aynıyım ikinci aşılamandı değil mi canım?kızlar ben iğneye başladım bugün ikinci gonalimi yaptım benim de çipli aşılama olacak. cuma ilk kontrolümü yapacak o zaman yumurtla büyüklüklerini tabloya eklicem inş. Geçen seferkinde çok şiştim ve çatlatmadan sonra da depresiftim doktor size birşey tavsiye etti mi bu şişkinlik için ya da sizin önerileriniz var mı
Canım adetin geldi mi? Son durumun ne? Bir ümit belki sonradan pozitife dönmüştür testinÖyle yapmaya çalışıyorum tüm değerlerimiz her şey güzeldi ama olmadı vardır Allah'ın bir bildiği nasibi ne zamansa o zaman olur demek ki
Bugün hastaneye kan vermeye gittim kan verdim eve gelince adet olduğumu gördümC
Canım adetin geldi mi? Son durumun ne? Bir ümit belki sonradan pozitife dönmüştür testin
Sincapgiller kuzum senin kesin geldi adetin? Emin misin? Belki yerleşmeli birşeylerdir
Adet oldum canımC
Canım adetin geldi mi? Son durumun ne? Bir ümit belki sonradan pozitife dönmüştür testin
Sincapgiller kuzum senin kesin geldi adetin? Emin misin? Belki yerleşmeli birşeylerdir
Hakkında hayırlısı olsun canım. Demek ki sonraki aylarda hakkında hayırlısı olacakBugün hastaneye kan vermeye gittim kan verdim eve gelince adet olduğumu gördüm
Adet oldum canım
Aynen cok yorucu bir yolculuk. Ama sonunda çok şükür oldu sevınıcını yaşayacağımızı günlerde olucak ablamm. Hepimizi sınav dünyasındayız. Bizimde sınavımız buymuşş olana kadar devm edeceğizz yılmak yok sonucu güzel oluck hepimizin ınsallahHakkında hayırlısı olsun kuzum. Ben de sonraki aya çipli aşılama deneyip, sonra tüp bebeğe yöneleceğim sanırım kuzum. Yorulduk gerçekten.
Erken kuzum olsa bile çıkmayabilir
Bana 9 ekim kan vermemi söylediler bende yaptırdım malaesef yok canım. İlkindede böyle oldu.Erken yapmamış misin? Aynı gün asilamamiz olmuş. Doktor beni 12sinde çağırdı kan testi için.
Aynen canım hayırlısıHakkında hayırlısı olsun canım. Demek ki sonraki aylarda hakkında hayırlısı olacakherşeyin bir zamanı vardır
Bana 12.30 da vur dedi daha 1 saatim varPazartesi 9.30 da da randevum 11.30 gibi de işlem yapılıcak dedi
Kızlar nasılsınızz iyimisiniz herşey yolunda mıAksam 10 da vurdum pazartesi sabh 10 gibi olacak siz kacta vurdunuz igneyi
Sabahtan beri ara ara gelen karın ağrım dışında gayet iyiyim canım:) sen nasılsınKızlar nasılsınızz iyimisiniz herşey yolunda mı
Canımıniçi benim ilki sadece çatlatma iğnesiydi aşılama ilk olcakTabloya ekliyorum seni de kuzum. Hayırlara vesile olsun inşallah. Şişkinliğe ve depresifliğe çözüm yok sanırım. Ben de aynıyım ikinci aşılamandı değil mi canım?
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaB balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama@Melyy1026 Femara
1. Aşılamakuzu_ Gonal-F
1.
Aşılama
Çipli
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Adetinizin kaçıncı günü başladınız yumurta geliştirici ilaca acaba
2. Gün başladım gonalf canımAdetinizin kaçıncı günü başladınız yumurta geliştirici ilaca acaba
Ya bana 5. Gün başla iğneye dedi geç değil mi başka 5. Gün başlayan var mı ki2. Gün başladım gonalf canım
Benimde kasık ağrım çok oldu sabah tek taraflı sanırım yumurta çatlama ağrısıydıSabahtan beri ara ara gelen karın ağrım dışında gayet iyiyim canım:) sen nasılsın
Hiç bilmiyorum canım ben hap kullandığım zaman sanırım adet bitimine yakın başlamıştım tam hatırlamıyorum amaYa bana 5. Gün başla iğneye dedi geç değil mi başka 5. Gün başlayan var mı ki
Tamam teşekkür ederimHiç bilmiyorum canım ben hap kullandığım zaman sanırım adet bitimine yakın başlamıştım tam hatırlamıyorum ama
Deme canım ya bak ben onu hiç sormadım. Eşim stresten ve ortamın gerginliğinden çok az verebildi bide ama doktorum yeterli bile dedi de sayı olarak falan hiç sormadım ya. Bide üzülme ağlama o 3 milyondan biri elbet tutar inşallah şimdiden bozma moralini ağlamaBenimde kasık ağrım çok oldu sabah tek taraflı sanırım yumurta çatlama ağrısıydıama çok umutsuzumm eşimin değerleri sıkıntısızdı aşılama için örnek verdiğinde berbat cıktı 3 milyondu çok ağladım bilmiyorum
Canım benim ümidim yok zaten adet olucam o yüzden yapıyorum kasık agrılarım aynı ama kendimi aşılama oldugumdan beri normal günlerden daha çok yprfum sağlıklısz beslendim hata bende doktordan 2 aşılamayıda hemen istiycem ara verelim demişti bu sefer izin alıcam evde durucam bakalım